Teda, že bych omezil plynulost silničního provozu- t.j. jel sem příliš pomalu??? To se mi moc nezdá, pomalá jízda mi moc nejde

Co si o tom myslíte?
Nechci je nijak bránit,jsou to čuráci ale za ty tmavý světla bych flastry dával taky.Když přede mnou jede nejakej rádobytuner s takhle "upravenýma" světlama a já ani nevidím,že brzdí,protože přes tu centimetrovou vrstvu laku nic neprosvítí ven tak se mě svírá pěst.fifik píše:ať si ríká kdo chce co chce fízlové sou svině vyčurané, včera zastavili kámoče s fáčkem a zbuzerovali za fólie a hned to měl za 400kč, ale to jim nestačilo, pustili ho a hned se za ním rozjeli a stopli ho, a výte proč? No zapoměli na černé světla takže za 200kč. Sranda co?
To by ses asi upsal nezli by si napsal vsechny tvoje prihody s fizlama co?Michalmm píše:Jooo kluci to me taky domu prisel podobnej pozdrav a dokonce s foteckou .......No dostavil jsem se a ta policajtka teda na to ze to byla policajtka byla fakt dost dobra...mi rekla,no to budete mit za 1000 korun prej jsem jel ve vesnici 80...rikam ji tak se na tu fotku poradne podivejte svoitej tam brzdovy svetla a to je to ze jsem brzdil...to jak jsem si jich vsimnul...no ona se usmala a rekla hm tak to mas za tri kila a vypadni.....Taky me jednou predjeli a zacli rozevicet to STOP ja je predjel oni me zase a zase blikali tou stopkou....kdyz jsem je predjel podruhy tak uz zahoukali a ja musel zastavit.Oni na me tak vy nam budete ujizdet?ja jim na to ze jsem mayslel ze ta STOPKA jsou brzdovy svetla a ani jsem neplatil musite to s nima umet