Státní vs. Městská

Pokec E30 pozitivních lidí - aneb to, co se jinam nevejde.
Odpovědět
ales.

Státní vs. Městská

Příspěvek od ales. » 16. 01. 2006 09:52

když sme u těch pokut a policajtu....jak je to s měštákama? co všechno mužou?jaký mají pravomoce?....nedávno sem s takovýma "ostrýma" hochama měl docela nepřijemnej zážitek, kterej se nakonec v klidu vyřešil....ale to jak sme s kamaradem po zastavení vystoupili z auta co potřebuji, se jeden z nich rozeřval RIKAL SNAD NEKDO ZE MUZETE VYSTOUPIT!!!!, mě trochu zaskočilo.....nechtěl sem se s něma hadat, když byli kluci tak ostří navíc sem neměl auto uplně v cajku, tak sem nechtěl moc platit, ale tohle bylo trochu moc....nakonec sem to s něma ukecal na klasiku 200 a po zjištění že nemají ani bločky nás pustili bez pokuty...měštáci čuráci....zajímalo by mě co ti dezolati mužou protože, ti co nás zastavili byli vyloženě mamrdi co se prostě jen nudili a chtěli udělat bububu a nic na nás neměli(ale jak říkám auto sem neměl uplně v pořádku tak sem se bál aby nezačali kvuli tomu...po treninku mám lehce tuklej přední bok a rozbitej blinkr a ve předu nemám spz, ale tohle dopředu vědět nemohli protože nás zastavili stylem, že se za nás pověsili chvilku jeli(radar tam neměli, takže o nějakým překročení rychlosti, ikdyby bylo nemohla být ani řeč)a pak sem jen viděl svítit stop)....navíc v jednom z nich sem poznal nácka s kterým sem měl kdysi nějaký problemy...tak by mě zajímalo co tihle "ostří" hoši vlastně mužou....díky moc kluci.

adam320

Příspěvek od adam320 » 16. 01. 2006 10:24

Neni lepší se kouknout do vyhlášky? Akorát taj bude každej řikat něco uplně jinýho :roll:

Ale můžeš se do toho klidně opřít když už jsi se do toho pustil a dohledat nějakej rozumnej odkaz, taky by mě to zajímalo :lol:
smyk prekvapi pouze toho kdo v nem neni

ales.

Příspěvek od ales. » 16. 01. 2006 10:58

adam320 píše:Neni lepší se kouknout do vyhlášky? Akorát taj bude každej řikat něco uplně jinýho :roll:

Ale můžeš se do toho klidně opřít když už jsi se do toho pustil a dohledat nějakej rozumnej odkaz, taky by mě to zajímalo :lol:
právě že právničina a vyhlášky není muj obor:-( už sem zkoušel hledat neboj, ale nějak se nezdařilo:-( právě jak se tady řeši ta pokuta tak se mi to jen vybavilo a tak se ptám....fakt bych to rad věděl jakej je mezi něma rozdíl....navíc ta hláška říkal někdo že mužete vystoupit...není to omezování osobní svobody?....právě do tohodle nedělám tak se pak tradši nehádam ale chtěl bych, protože srát na hlavu od nějakých mamrdu si nechci nechat....měšták je většinou nějakej blbeček co nic jinýho dělat nemuže a stačí že je velkej a jde z něho strach jinak maj v hlavách nasraný...

vlada320
Teenager

Příspěvek od vlada320 » 16. 01. 2006 15:17

zjistim jakej je to zakon a hodim to sem.ale nic neslibuju.pokusim se
Moje budoucí láska-BMW E30 320i Cabrio, v barvě briliantrot a úpravě M-Technic 2 :-)

ales.

Příspěvek od ales. » 16. 01. 2006 15:45

vlada320 píše:zjistim jakej je to zakon a hodim to sem.ale nic neslibuju.pokusim se
byl bys hodnej, protože jak si na ty 3kokutky vzpomenu, tak se mi otevírá kudla v kapse....takový duležitý jednání sem fakt ještě nezažil a navíc od takových trotlů....

KuaJa

Příspěvek od KuaJa » 16. 01. 2006 16:11

283/1991 Sb. - Zákon o Policii České republiky
Zakon o obecni policii 553/91

hledani je jednoduchy. Dulezite je soucasne zneni - jinak nema cenu-ted se mestakum hodne zmenily pravomoci. Doporucuju otevrit a precist si, nez to tady vykladat. Zase tak tezce to psany neni - rozumet tomu je.
S tim, ze na vas rve, ze lezes z auta, tak to je na opsani cisla oznaku a nahlaseni. Kdyz nemas jisto v kramflecich a vis, ze by ti neco mohli, tak si toho moc dovolovat stejne nemuzes, i kdyz si to tady prectes.
Jinak mestaci at jdou do hajzlu: nevim, neznam, doklady nemam, na sluzebnu s vama nepujdu, jsem mistni, mrzi me to, mam to domu uz jen kousek, chvatal jsem rodilo se nam hribe, jsem pravnik.
Statni at jdou do hajzlu taky: omlouvam se, netusil jsem, aha to opravdu nevim, blocek nepotrebuju, vidite, jeste jsem se na to specialne ptal na STK a tam rikal, ze je to v poradku, to opravdu neni mozny, ze tak rychle - tak jsem proste nejel, urcite jsem zastavil, stavim dycky, dekuju, ze me jen upozornujete, ze nemam rozsvicino, ja sem ted stal se spustenym motorem a nevzpomel sem si-to vite zvyk a diky moc a nashledanou..

to je serie mojich vymluv a dycky se to nejak udela.
Hey dude, where is my car? :-)
M52B28 e39 Obrázek a spagheti storyObrázek

Míšánek

Příspěvek od Míšánek » 16. 01. 2006 16:18

To KuaJa: :lol: :lol: Machírek!! :lol:
No smoke, no fun...
Obrázek

KuaJa

Příspěvek od KuaJa » 16. 01. 2006 16:58

psal jsem to zkratkovite, mel sem malo casu.
Propaguji pristup tzv. pasivni rezistence, ale maximalni slusnost.. nikdy jsem se s nima nehadal, ale nikdy nespolupracoval :D
policajt na me taky jednou rval, ze ho malem trefilo, tak jsem mu rekl, ze to chci resit, ale v klidu a doresili jsme to.
Z policajtu jsem nervozni vzdycky, ale spatnou zkusenost s nima zatim nemam.
Hey dude, where is my car? :-)
M52B28 e39 Obrázek a spagheti storyObrázek

Míšánek

Příspěvek od Míšánek » 16. 01. 2006 17:08

Já Ti to nevyčítám ale toto mně dostalo:
KuaJa píše: mestaci at jdou do hajzlu...Statni at jdou do hajzlu taky...

:lol:
No smoke, no fun...
Obrázek

fifik

Příspěvek od fifik » 16. 01. 2006 18:19

U nás máme u MP taky takovou dvojku ..jeden vyholený nácek a druhý tlustý cigán ..tedy Róm :lol: A tito hošani velmi rádi buzerujou ..jednou po mě chtěli dokonce homologaci na fólie :twisted: Jinak moje oblíbená hláška: ..já se polepším! ..a zabírá to :lol:

ales.

Příspěvek od ales. » 18. 01. 2006 11:36

KuaJa píše:psal jsem to zkratkovite, mel sem malo casu.
Propaguji pristup tzv. pasivni rezistence, ale maximalni slusnost.. nikdy jsem se s nima nehadal, ale nikdy nespolupracoval :D
policajt na me taky jednou rval, ze ho malem trefilo, tak jsem mu rekl, ze to chci resit, ale v klidu a doresili jsme to.
Z policajtu jsem nervozni vzdycky, ale spatnou zkusenost s nima zatim nemam.
taky se to takhle nějak snažím řešit, taky jinak s policajtama vycházím "v pohodě", ale tohle byli vyloženě duležití blbečci(navíc měštáci-tohle mě sere) co si vyloženě hráli na "někoho" a i tak sem se choval slušně a pokorně...co jinýho sem měl taky dělat...
ale stejně nejlepší zažitek sem měl s kriminálkou o ktere sem si myslel, že je nějakej zavodník ve feldě co se mi pokouší dát naprdel...když už mě to přestalo bavit a usoudil sem že lekci už dostal dostatečnou a že lepit na prdel se mi příště nemá, tak jake bylo moje překvapení když mě předjel s troubením a přilepeným odznakem na okýnku a at zastavím.....to sem byl teda posranej až za ušima, ale nakonec se to taky vyřešilo dokonce nad moje očekávání :twisted:
jinak vymluva na takove situace je že seš trošku labilnější, že sis myslel že je to nějakej týpek co ti chce dát přes držku, že ses prostě bál, tak ses snažil ujet:-) dneska je toho přece televize plná zrovna včera něco podobnýho ukazovali.....:-)jinak zloděju a nasilníku převlečených za policajta je taky dneska plno, tak jak se v tom má člověk orientovat :twisted: :lol:

Odpovědět