pruziny z 6 vala na 4 vala,vi otom nekdo neco??
Záchvat píše:Kup si Pajero, X5, Patrol apod. Pri origo pruzinach je ctyrval vysokej dost. Kdyz jedes plne nalozenej, na nizkych gumach a vis ze zrovna pred tebou je silnice jak tankodrom a neubers, tak to asi o necem svedci. Zkus nekdy ubrat pri horsim povrchu a slap na to kdyz je silnice v pohode, nebo si kup JEEPA a jezdi furt na plnej.
Jinak vzadu jdou pod pruziny dat podlozky ze silonu, sikovnej soustruznik ti je udela za par kacek. Jak udelat vyssi predek? Snad si nechat vyrobit pruziny na zakazku, ale ta palka.
A budu chtit videt, jak to auto bude vypadat hnusne, pri takovym zvyseni a nizkych pneumatikach
me staci kdyz zadek bude soumerne s predkem ,ty podlozky pod pruziny sou gut to udelam dik
pruziny z 6 vala,vi otom nekdo neco??
Počkejte až vám ukažu cestu k mojí chatě,tomu opravdu nebudete věřit a mam nižší pružiny a kola 15ctky 195/50 a v klídku.Myslím si že je to o citu k řízení a ne se všude hnát jako rozzuřenej bejk.Každý na to asi musí přijít sám.
no nevim ,ty s profilem 65 a origo podvozek - ja s profilem 50 a snizenej predek ,myslim ze to je docela rozdil ne?:(Reno... píše:Nepřipadá si ti, že si v jednotlivých odpovědích protiřečiš?
Jestli ti připadá Praha jako tankodrom, na origo podvozku a pneu 195/65/R14 jsem jezdil po poli, lesem, plně naloženej na tý nejhorší příjezdový polní cestě k chatě a nikdy se mi nic nestalo
Re: pruziny z 6 vala,vi otom nekdo neco??
hele kdyz jedes po ceste kterou znas jak svi boty a jedes pomalu tak projedes skoro vsechno ,ale jak jedes nekde kde to neznas a myslis si ze to je to dobry ,tak se to najednou zhoupne a vana v haji jako jaDVORIS píše:Počkejte až vám ukažu cestu k mojí chatě,tomu opravdu nebudete věřit a mam nižší pružiny a kola 15ctky 195/50 a v klídku.Myslím si že je to o citu k řízení a ne se všude hnát jako rozzuřenej bejk.Každý na to asi musí přijít sám.

Tak tm dej to co tam má být a nevidím problém?Tjj píše:no nevim ,ty s profilem 65 a origo podvozek - ja s profilem 50 a snizenej predek ,myslim ze to je docela rozdil ne?:(Reno... píše:Nepřipadá si ti, že si v jednotlivých odpovědích protiřečiš?
Jestli ti připadá Praha jako tankodrom, na origo podvozku a pneu 195/65/R14 jsem jezdil po poli, lesem, plně naloženej na tý nejhorší příjezdový polní cestě k chatě a nikdy se mi nic nestalo
Tjj píše:papiry vrat ty ,jestli stim jezdis sam a 60kmh tak se nedivLukas-e21 píše:tak vrat papíryTjj píše: na prahu to ale nestacichci z toho udelat offrouda
![]()
neee ale ted kdyz to mam snizeni tak mam vanu asi 5cm od zeme ,a kdyz tam dam origo tak to bude asi koem 8cm ,ale na prahu to je malo( chci viiic
ja měl snížení ve předu -60 jezdil sem s tim po celý republice a z 90% po Praze a vanu sem nedal.ja stim jezdim 2 roky po praze a nic az ted jak je zima tak je to vyjebany a kdyz sem jel nolozenej se 4ma lidma a jeste na kostkach do kopce kde byly solidni diry tak se to zhouplo a oprel sem se o vanu a doma mi to pekne vychcalo
bylo to na sinkaci jak se jede od spoda jakoby k radnici potom na vlakovym prejezdu v melniku tam to je taky maso
nevim proč bych je měl vracet, holt nejsem vemeno jak někdo. A když mám plný auto a vidim rozbitou cestu tak zpomalim ne????? hm asi ne.
MB S212 E350 BlueTec 4-matic
Děfka pro fsechno f autobazaru
Děfka pro fsechno f autobazaru
Já měl -60/-40 a vanu jsem dal jenom jednou na jedný zkurvený objížďce o vystouplej kanál. Jo a vana byla 8-9cm nad zemí na 195/50 R15 pneu. (tak mi neříkej že máš 8cm na origo pružinách
)
Ale je pravda že se s tím po městě zrovna dobře nejezdilo.
A na is podvozku jsem nezaznamenal zatím že bych někde škrtnul, nebo že by to bylo nízký..

Ale je pravda že se s tím po městě zrovna dobře nejezdilo.
A na is podvozku jsem nezaznamenal zatím že bych někde škrtnul, nebo že by to bylo nízký..
ex BMW e39 528it 142kW
ex BMW e39 540iAt 210kW
ex BMW e38 730DA 135kW
ex BMW e39 530DA 142kW
ex BMW e30 335iC 155kW
ex BMW e39 523iT 125kW
ex BMW e39 540iAt 210kW
ex BMW e38 730DA 135kW
ex BMW e39 530DA 142kW
ex BMW e30 335iC 155kW
ex BMW e39 523iT 125kW
Lukas-e21 píše:Tjj píše:papiry vrat ty ,jestli stim jezdis sam a 60kmh tak se nedivLukas-e21 píše: tak vrat papíry
ja měl snížení ve předu -60 jezdil sem s tim po celý republice a z 90% po Praze a vanu sem nedal.ja stim jezdim 2 roky po praze a nic az ted jak je zima tak je to vyjebany a kdyz sem jel nolozenej se 4ma lidma a jeste na kostkach do kopce kde byly solidni diry tak se to zhouplo a oprel sem se o vanu a doma mi to pekne vychcalo
bylo to na sinkaci jak se jede od spoda jakoby k radnici potom na vlakovym prejezdu v melniku tam to je taky maso
nevim proč bych je měl vracet, holt nejsem vemeno jak někdo. A když mám plný auto a vidim rozbitou cestu tak zpomalim ne????? hm asi ne.
hele az se ti to stane tak budes mluvit jinak

kdyz tam prave dam origo tak to vypada jako koza takze do zadu zkusim dat podlozky pod peraReno... píše:Tak tm dej to co tam má být a nevidím problém?Tjj píše:no nevim ,ty s profilem 65 a origo podvozek - ja s profilem 50 a snizenej predek ,myslim ze to je docela rozdil ne?:(Reno... píše:Nepřipadá si ti, že si v jednotlivých odpovědích protiřečiš?
to je jasny ze mi jde o vanu ale taky mi samozrejme jde i o vzhled jako kazdymu jinymu proto sem se ptal jestli sou z 6 vala zadny pruziny vetsi nebo jestli sou stejny ....kdyz uz tak aspon aby to bylo stejne zvedli vpredu a vzadu ,a ne jenom ve predu jako titanicZáchvat píše:Precti si svuj prvni prispevek. Jednalo se ti snad o prorazeni van, ne??!!
X lidi ti tu psalo, dej tam origo pruziny a nebudes mit problem. Najednou ti vadi neco jineho.
Komu neni rady, tomu neni pomoci ......