nepravidelný volnoběh u M40
nepravidelný volnoběh u M40
čím může bejt způsobenej nepravidelnej volnobněh. Celý se to trochu třese... Je to Motronic - ten už by neměl mít seřizování volnoběžnejch otáček a obsahu CO, ne? Tak co by to mohlo bejt? Sání se zdá bejt taky dobrý. Díky za každou radu 

Tak to me taky zajima. Ta svine furt poskubava a ja uz nevim co s tim. Tady je seznam co jsem s tim delal: nove svicky, nove kabely, premereni civky (je OK), vycisteni rozdelovace, zatesneni hadic na sani, novy vzduchovy fitr, novy benzinovy filtr, vycisteni lambda sondy, serizeni ventilu, mereni tlaku (jsou OK). Vstrikama to neni, protoze to skube i na plyn. Ja uz fakt nevim, pul roku s tim laboruju a furt to bezi jak pumpa na sracky. Jenom na volnobeh, jak se tomu slapne, jede to OK. Takze proto jsem rozpoutal tu diskuzi kolem Diagnostiky, pac by to mohlo byt nejakym cidlem nebo se nekde treba uklepal drat. Bohuzel kolem ty diagnostiky je jako vsude spousta teorii, ale zadnej konkretni a jasny navod zatim nikdo nedal. Ach jo.
Bobo
Tak já se na to mrknu. Hned ja budu mít auto v pojízdnym stavu. Obrubník mi "vzal" vanu a ještě kus toho dílu nad vanou. Tak to schánim. Na m40. A nebo celou m40 1,8i třeba bez hlavy. Nevíš o nějaký dobrý?
A dík za radu
A dík za radu