brzdové destičky

Co a jak opravit v E30? Standardní servisní úkony. A podobně.
Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník » 20. 10. 2003 08:52

Havran píše:No jo ale kdyz jsem to před 3mesícema kupoval tak řikal že tam dal nový dokonce jsem viděl doklad o zaplacení ale nejspíš si ty kotouče nakonec nechal :twisted: Doufám že doma nějaký mám kolik jinak ale stojej? tak 300 jeden kotouč? Na každý straně je asi ani ne 1mm schod po stranách toho kotouče.
Kupuješ auto a ten prodávající deklaruje skutečnost, že dával nový kotouče. Chtěl upozornit na to, že aspoň něco má na autě cenu a to něco je z jeho strany podvod. Já bych se snažil dostat z něho peníze nebo ať tam dá to na co Tě ještě upozorňoval. Moc dobře ví, že Tě vochcal. Na tom se dá stavět-ví to moc dobře. Tak bych na něj co nejtrvděj nastoupil!!! Na svini.Jestli to je navíc ve smlouvě pohrozil bych soudem a pak to k soudu klidně dal. Tyto občanskoprávní spory se řešej docela uspokojivě i rychle. S prasklým brzdovým kotoučem jezdit je dost nebezpečný. Neexistuje důvod, proč by jsi ho neměl otravovat.:evil:

Pískání destiček je díky vzniklé rezonnanci, odstraňuje se to takovou měděnou pastou, namaže se zadní část destičky.Ta "pasta"se třeba dává na závity svíček, já ji kupoval za 90,- takže to za to určitě stojí.

Odpovědět