Kupuješ auto a ten prodávající deklaruje skutečnost, že dával nový kotouče. Chtěl upozornit na to, že aspoň něco má na autě cenu a to něco je z jeho strany podvod. Já bych se snažil dostat z něho peníze nebo ať tam dá to na co Tě ještě upozorňoval. Moc dobře ví, že Tě vochcal. Na tom se dá stavět-ví to moc dobře. Tak bych na něj co nejtrvděj nastoupil!!! Na svini.Jestli to je navíc ve smlouvě pohrozil bych soudem a pak to k soudu klidně dal. Tyto občanskoprávní spory se řešej docela uspokojivě i rychle. S prasklým brzdovým kotoučem jezdit je dost nebezpečný. Neexistuje důvod, proč by jsi ho neměl otravovat.Havran píše:No jo ale kdyz jsem to před 3mesícema kupoval tak řikal že tam dal nový dokonce jsem viděl doklad o zaplacení ale nejspíš si ty kotouče nakonec nechalDoufám že doma nějaký mám kolik jinak ale stojej? tak 300 jeden kotouč? Na každý straně je asi ani ne 1mm schod po stranách toho kotouče.

Pískání destiček je díky vzniklé rezonnanci, odstraňuje se to takovou měděnou pastou, namaže se zadní část destičky.Ta "pasta"se třeba dává na závity svíček, já ji kupoval za 90,- takže to za to určitě stojí.