1. " Opravná sada světel na chroma "

2. 3ks plastových pokliček na elektrony - na jaké nevím, já je koupil a nepasovaly mi - cena 150,- za všechny 3 - zamluveno

3. Třetí brzdové světlo neznámého původu - 100,- - prodáno
4. Středový tunel bez děr na tlačítka el. oken, špinavý

5. Lampy chromák zadní, levá naprasklá, nic tragickýho, 100,- za obě - prodáno
6. Vnitřní část zadních lamp na chroma ( ten díl s žárovkami ) obě strany za 100,- - prodáno
7. okapní lišta, barva chrom, řidičova strana 50,-
8. Madlo dveří vnitřní, řidič černé, řidič šedé, spolujezdec šedé - cena 50,- za kus
9. termostat použitý, špinavý, nicméně by měl být funkční, cena 50,-
10. Patka nárazníku na chromáka gumová, pravá strana, cena 50,-
11. tapec kupé zadní šedý pravá strana, špinavý, ale použitelný, cena 50,-
12. popelník přední samotný 50,-
13. popelník přední i s držákem včetně zapalovače 100,-
14. zámek kufru, necentrálový, bez klíče ( na klíč lze přestavět ) cena 50,- - prodáno
15. nějaké čudlíky na chroma jako varovné blinkry, vyhřívání zadního okna, atd ... - cena 50,- / ks.
16. Výstuha zadního nárazníku plasťák, s výřezem na tažné, lze samozřejmě použít i bez tažného, cena 100,-
17. Origo čtyřramenný volant, pěkný, 100,-
18. Volant M-Technic I na E28, má sundanou kůži, použitelný i bez ní nebo obšít, 200,-
19. Přední blinkry na e34, oranžové, 100,- za oba
20. originál klíč na kola, 50,- prodáno
21. sikovky do origo nářadí, 100,- - prodáno
22. Cestou pro Fikuxův spínač

23. Ještě jsem našel středy na kanáldekly, 4ks se znáčky - 100,- - prodáno
24. Bezp. pásy z chromajzla, buď tři nebo čtyři

25. M-Tech I prahy, stříbrné, nestihl jsem je dát na auto, cena 500,- za oba. - prodáno
Dál tam jsou nějaké lišty, těsnění do dveří, spousta relátek a já nevím kam ještě, stačí se zeptat. Jsou to spíš zbytky, proto ty lidové ceny

Poštou neposílám, kvůli pade na poštu nepoběžím.
Po dohodě si musíte přijet do Brandýsa n. L. - od CČM 5-10 min. Rezervuju dle vlastního uvážení, tzn. ne některým jedincům ( oni budou vědět

Info SZ, mail nebo 777 608 708.