Jak nejlépe ošetřit zámky do mínusových mrazů?
-
Jak nejlépe ošetřit zámky do mínusových mrazů?
Hledal jsem na foru,ale nenašel.
Je mi jasný,že je nejlepší komplet zámky vyndat vymýt vysušit a namazat.
1. Chci se zeptat jakým druhem maziva mažete mechanizmus zámků?
2. Máte zkušenost s nějakým cajrajtem,který postačí k tomu aby zámky a mechanizmus byly funkční i bez totálního vyčištění a rozebrání?Prostě něco co (nastříkám) na mechanizmus zámku a bude to ok.
Dík
Je mi jasný,že je nejlepší komplet zámky vyndat vymýt vysušit a namazat.
1. Chci se zeptat jakým druhem maziva mažete mechanizmus zámků?
2. Máte zkušenost s nějakým cajrajtem,který postačí k tomu aby zámky a mechanizmus byly funkční i bez totálního vyčištění a rozebrání?Prostě něco co (nastříkám) na mechanizmus zámku a bude to ok.
Dík
- CharlitoCZ
- Kontaktovat uživatele:
jak to tam funguje?to je asi neco podobnyho jako ty vyhrivany zrdcatka ne?Stany píše:No jasněvlada320 píše:a nemely e30 vyhrejvani zamku(priplatkova vybava od bmw)?myslim ze sem to tady nekde cet byl tam odkaz na stranky co vsechno za vybavu v ty dobe davalo bmw do e30tek.Já výhřev zámku mám
Moje budoucí láska-BMW E30 320i Cabrio, v barvě briliantrot a úpravě M-Technic 2 

no k cemu ti to bude kdyz se nedostanes do auta? napr. u E36 se sepne vyhrivani pri vlozeni klice do zamkuvlada320 píše:jak to tam funguje?to je asi neco podobnyho jako ty vyhrivany zrdcatka ne?Stany píše:No jasněvlada320 píše:a nemely e30 vyhrejvani zamku(priplatkova vybava od bmw)?myslim ze sem to tady nekde cet byl tam odkaz na stranky co vsechno za vybavu v ty dobe davalo bmw do e30tek.Já výhřev zámku mám
-
nebo se u toho budou ohrivat bezdomovci, co?biker píše:pak nakej idiot bude tahat furt za kliky a vymlati podchlazenou baterkuStany píše:U e30ky to funguje na zatažení kliky od dveříteda vlastne
![]()

jinak myslim, ze staci mit v poradku tu tesnici gumu mezi dverma a okynkem a nemelo by tam co zamrznout
-
proto je bezpecnejsi mit cupe nebo "zavareny zamky"athlon_137 píše:nebo se u toho budou ohrivat bezdomovci, co?biker píše:pak nakej idiot bude tahat furt za kliky a vymlati podchlazenou baterkuStany píše:U e30ky to funguje na zatažení kliky od dveříteda vlastne
![]()
![]()
jinak myslim, ze staci mit v poradku tu tesnici gumu mezi dverma a okynkem a nemelo by tam co zamrznout

me uz taky dosel tak sem tu mel neco od kamarada, smrdelo to dosti divneVůně benzínu píše:dík--charlitoCZ,ales.,euromen,biker
Narval jsem do toho tuny silikonového oleje tak snad to bude ok.Já předloni koupil takovou sračku na zamrzlé zámky v malé lahvince,ale účinnost byla takřka nulová.
Regum jsem také používal,ale jen u škodárny.

jo jinak asi vim co si mel za fajnovej "kompot"
E+5