brzdové destičky
brzdové destičky
Měnil jsem brzdové destičky.Koupil jsem značku remsa,kterou mi v obchodě doporučili.Brzdy od té doby pořád pískají!
Dá se s tím něco udělat,nebo budu muset koupit originály?Jakého výrobce doporučíte?

- Huska
- Kontaktovat uživatele:
vyáhni ty destičky a udělej tam pilkou na železo drážku npro odvod spálené vrstvičke...někdy to pomůže jindy je špatná kombinace desek a kotoučů....když nejsou od stejného výrobce tak se to sem tam stane že nebrzdí nebo nebo to píská apod.

To sem neviděl, takhle pečlivě mýt autoHavran píše:Má¨m též dotaz ohledně destiček. Normalne to neni videt ale kdyz jsem umyl auto tak jsem si vsimnul ze je na prední destičce prasklina. Je to hodně špatný?

- Havran
- Kontaktovat uživatele:
Je svislá asi 1,5cm dlouhá přímo v kotouči. To by mě taky zajímalo proč se tam udělala. Když brzdím tak cejtím vybrování do pedálu. přemejšlel jsem jestli to není z přehřátí a rnáhlému schlazení ale to je asi blbost.kdo. píše:To sem neviděl, takhle pečlivě mýt autoHavran píše:Má¨m též dotaz ohledně destiček. Normalne to neni videt ale kdyz jsem umyl auto tak jsem si vsimnul ze je na prední destičce prasklina. Je to hodně špatný?, ale pokud se ti neutrhlo, nebo k tomu nemá sklon obložení, tak to nevadí, ale je k zamyšlení, proč vznikla. Je to čistá prasklina napříč obložením??
- Huska
- Kontaktovat uživatele:
máš už moc tenké kotouče a někdy při intenzivním brždění se přehřály natolik že praskly .... okamžitá výměna nutnáHavran píše:Je svislá asi 1,5cm dlouhá přímo v kotouči. To by mě taky zajímalo proč se tam udělala. Když brzdím tak cejtím vybrování do pedálu. přemejšlel jsem jestli to není z přehřátí a rnáhlému schlazení ale to je asi blbost.kdo. píše:To sem neviděl, takhle pečlivě mýt autoHavran píše:Má¨m též dotaz ohledně destiček. Normalne to neni videt ale kdyz jsem umyl auto tak jsem si vsimnul ze je na prední destičce prasklina. Je to hodně špatný?, ale pokud se ti neutrhlo, nebo k tomu nemá sklon obložení, tak to nevadí, ale je k zamyšlení, proč vznikla. Je to čistá prasklina napříč obložením??

- Havran
- Kontaktovat uživatele:
No jo ale kdyz jsem to před 3mesícema kupoval tak řikal že tam dal nový dokonce jsem viděl doklad o zaplacení ale nejspíš si ty kotouče nakonec nechal
Doufám že doma nějaký mám kolik jinak ale stojej? tak 300 jeden kotouč? Na každý straně je asi ani ne 1mm schod po stranách toho kotouče.

Naposledy upravil(a) Havran dne 17. 10. 2003 11:09, celkem upraveno 1 x.
300 kč? neboj!pocitej kotouc tak 500 nejmin jednoduchej jesi tam mas chlazeny tak pocitej vic.A original BMW bude stat nejmin dvakrat tolik.....Ale rozhodne to chce vymenit co nejdriv nebo si nekde natluces.Ja ted kupoval desticky dal jsem za ne 497 kč a original stojej 2700 kč to jen pro srovnani......
- Hanis
- Moderátor e30.cz
- Kontaktovat uživatele:
Jen tak pro zajímavost, já kupoval kotouče brembo chlazený k nim destičky textar. Pouze na předek mě ta sranda stála 4500 kč.Michalmm píše:300 kč? neboj!pocitej kotouc tak 500 nejmin jednoduchej jesi tam mas chlazeny tak pocitej vic.A original BMW bude stat nejmin dvakrat tolik.....Ale rozhodne to chce vymenit co nejdriv nebo si nekde natluces.Ja ted kupoval desticky dal jsem za ne 497 kč a original stojej 2700 kč to jen pro srovnani......
Lidi jsou zlí, lžou, mrdaj a kradou
-
Re: brzdové destičky
Mě když pískaly brzdy, tak to dělal malej kamínek na destičce. Vytáhl sem to a trchu tu destičku odrbal o obrubník a bylo po pískánípeca píše:Měnil jsem brzdové destičky.Koupil jsem značku remsa,kterou mi v obchodě doporučili.Brzdy od té doby pořád pískají!Dá se s tím něco udělat,nebo budu muset koupit originály?Jakého výrobce doporučíte?