Snad to nekoho bude zajimat

Toto je osvedcena metoda ala Pepicek...zdene píše:0,3litru černé barvy + jemnej kvalitní štětěc a máš to za kilo![]()
![]()
![]()
Vím,je to bastl,taky sem tomu nevěřil když sem to dělal ale výsledek je vážně super a ŽÁDNÝ čmouhy tam nejsou!!!
Jako barvou ....typ, vyrobce atd.zdene píše:0,3litru černé barvy + jemnej kvalitní štětěc a máš to za kilo![]()
![]()
![]()
Vím,je to bastl,taky sem tomu nevěřil když sem to dělal ale výsledek je vážně super a ŽÁDNÝ čmouhy tam nejsou!!!
To by mě taky zajímaloAkmall píše:Jako barvou ....typ, vyrobce atd.zdene píše:0,3litru černé barvy + jemnej kvalitní štětěc a máš to za kilo![]()
![]()
![]()
Je to jenom muj osobní pocit nebo už to nikdy nesundáš?Akmall píše:U sousedu jsem nasel.......
Snad to nekoho bude zajimathttp://www.behindmatrix.com/e30/0_fotos ... f00245.htm
Ja to videl a je to fakt parada.Muzu poridit foto nebo s tim mozna nekdy prijet na sraz aby jste se mrkli.Jinak je to Ivovo tajemstvi nechce prozradit uz jsem to z nej lamal taky.Ivo píše:V touringu sem to taky dělal a jednodušeji a levněji