Zvedni to, sundej kolo a prověř, v čem je ta vůle, taky to může být jinde, než v tlumiči jako takovém.DAN píše:Ten tlumič je uplně v hajzlu. Ten se snad nějak zlomil, dobytek. Když jsem doma zkusil zahejbat s kolem-strašný-vůle cca 3cm.![]()
Tlumiče na předek 325i
- DAN
- Věčně nespokojený
- Kontaktovat uživatele:
Je to tlumič. Prostě se na to vyprdnul, už ho nebavilo furt tlumit.
Teď, ale řeším to, že nikde neseženu tlumiče na M-Technik podvozek. Ty KONI by byly asi za měsíc. Tak jsem zkusil ty japonský, ty vůbec nejsou v ČR-na M-tech. Všichni výrobci teď nemaj-Bilstein, KONI, Sachs-ten je nemá ani ve výrobním programu, prej.
Tak, můžu dát na pružiny M-tech normální tlumiče na 325i-třeba Bilstein?
Nebudou víc trpět? třeba prto mi tenhle takhle odešel, protože nebyl k tomu podvozku. som zmetěný.
V AuTecu je za 6850,-/kus- kupovat nebudu.
Teď, ale řeším to, že nikde neseženu tlumiče na M-Technik podvozek. Ty KONI by byly asi za měsíc. Tak jsem zkusil ty japonský, ty vůbec nejsou v ČR-na M-tech. Všichni výrobci teď nemaj-Bilstein, KONI, Sachs-ten je nemá ani ve výrobním programu, prej.
Tak, můžu dát na pružiny M-tech normální tlumiče na 325i-třeba Bilstein?
Nebudou víc trpět? třeba prto mi tenhle takhle odešel, protože nebyl k tomu podvozku. som zmetěný.
V AuTecu je za 6850,-/kus- kupovat nebudu.
BMW The Ultimate Driving Machine
Jestli s tím nebudeš jezdit, tak to zkus rozdělat a zjistit délku tlumiče a zdvih. Určitě se najde podobnej a ve stejné kvalitě. Ten tlumič za šetku nebude o tolik lepší než tlumič za trojku. Myslím, že bys platil akorát značku. Vsadím se, že když tam dáš adekvátní tlumiče, tak nepoznáš nic na vlastnostech ani na komfortu, akorát ti zbyde víc peněz na benzín, toť můj názor.
- DAN
- Věčně nespokojený
- Kontaktovat uživatele:
Dneska jsem koupil SACH Advantage-pro M-Technik. Jiný jsem nesehnal, když by byly tak za cca nejdříve měsíc.
Stály mě jenom 9 200,- to jde ne? Jo, dva kusy, aby si někdo nemyslel, že je to levný
Tak to bych měl, ale musím někde sehnat levý Mc-Pherson. Je uplně nachatridž. Nemáte kucí něco doma? Nejlíp pro ABS na 325i.
A manžety taktéž.
Jinak mám vše ok-závada tlumič se totálně rozesral-vytékal a ta moč velice aktivně rozežírala Mc-Pherson.-
Stály mě jenom 9 200,- to jde ne? Jo, dva kusy, aby si někdo nemyslel, že je to levný

Tak to bych měl, ale musím někde sehnat levý Mc-Pherson. Je uplně nachatridž. Nemáte kucí něco doma? Nejlíp pro ABS na 325i.
A manžety taktéž.
Jinak mám vše ok-závada tlumič se totálně rozesral-vytékal a ta moč velice aktivně rozežírala Mc-Pherson.-
Když jsem koupil svoji E30tku (M-technik) dotaženou z německa, tak už měla Bilsteiny (žlutý), pak odešli a dal jsem tam na přechodnou dobu Monroe (hrůza nějvětší, fuj to bych zvracel) a teď tam chci dát zase jenom Bilsteiny, protože auto mělo super vlastnosti! Samozdřejmě že Sachs jsou taky luxusní, ty mam na zadku, též adventige.
Když jsme u toho, kde bych ty Bilstejny koupil, poraďtě mi
Když jsme u toho, kde bych ty Bilstejny koupil, poraďtě mi

- DAN
- Věčně nespokojený
- Kontaktovat uživatele:
Mě řekli na dvou místech, že v ČR nikde. Ale myslím, že u p. Bartáka v Kolbenově ulici by se možná sehnat daly. Dneska je pro mě neměl, byly by dokonce levnější jak ty Sachsy. Ale tam jsem se setkal se super obchodníkem. Volal jsem mu v 11 hod a měli do 12. řekl jsem, že jsem pryč, a že bych mohl dorazit tak v 12:45 a on, že prej v pohodě, že na mě klidně počká-borec. To se dneska moc nevidí, každej by mě poslal někam, cože dneska, v sobotu,.....
Mám to co tam patří, dal jsem za to nehorázný prachy, ale jsem rád, že se mi to podařilo v ČR vůbec sehnat. Snad mi ty prachy vynahradí pocit z jízdy. Zatím to tak vždycky fungovalo. Je to uplně o něčem jiným.
Mám to co tam patří, dal jsem za to nehorázný prachy, ale jsem rád, že se mi to podařilo v ČR vůbec sehnat. Snad mi ty prachy vynahradí pocit z jízdy. Zatím to tak vždycky fungovalo. Je to uplně o něčem jiným.