pojisteni Callin?
pojisteni Callin?
premyslim ze bych si prihlasil auto u pojistovny Callin.nemate s nima nekdo zkusenosti me zaujala ta jejich reklama na to pojisteni jiz od 1450kc je mi jasny ze je to na jinej obsah motoru.sel sem na jejich stranky ze se kouknu kolik za to chtej na 2,0litra ale nemaj to tam.chci se zeptat nevite kolik chteji za povinne ruceni na 2,0litra a jestli mate nekdo prihlaseny auto u tyhle pojistovny tak jak jste s nima spokojeni co bonusy atd.diky
Moje budoucí láska-BMW E30 320i Cabrio, v barvě briliantrot a úpravě M-Technic 2 
no ano drahá, ale ne cenově, ale služebně, třeba u Allianz máš 99,9% šanci že dostaneš svý prachy rychle a všechny, u český to nedovedu ani odhadnout, když dostaneš peníze, tak pozdě nebo málo, proto draháAlbert píše:Ceska pojistovna draha?? Ja u ni jsem a patri spis k tem levnejsim, podle myho nazoru.. draha=napr Allianz
hele měl sem úraz u český, min plnění 500, ppo třech měsících mi přišly peníze, 500, ale 100 z toho bylo na doktora (psali to v dopise), zrušil sem si u nich pojistku na auto, musel sem auto "sám sobě prodat" protože sem smlouvu nemohl zrušit, pak sem musel 2x!!!!!!!!!!!!!!!!! platit nedoplatek a dokazovat že sem ho zaplatil, tohle neni chování seriozní společnosti
dočasný konec BMW 
-
Vune benzinu
S Českou Pojišťovnou mám taktéž špatné zkušenosti.
Je to banda zpomalenců,kteří ti za každou cenu chtějí zaplatit co nejmíň.
Já mněl cestovní pojištění a byl jsem na druhé straně zeměkoule na Novém Zélandě.Po úraze,který jsem si tam přivodil jsem se radši vrátil domu,protože ani nebyli schopni říct jestli mi finančně pomůžou.Pro zajímavost rentgen+ konzultace asi za 15000,-kč.Na NZ jsem strávil 8.5 měsíce.
Co jsem se vrátil do Čech bylo 7.srpna a do teď se nic nevyřešilo.Jen bláboly a zdlouhavé procedury.
Je to banda zpomalenců,kteří ti za každou cenu chtějí zaplatit co nejmíň.
Já mněl cestovní pojištění a byl jsem na druhé straně zeměkoule na Novém Zélandě.Po úraze,který jsem si tam přivodil jsem se radši vrátil domu,protože ani nebyli schopni říct jestli mi finančně pomůžou.Pro zajímavost rentgen+ konzultace asi za 15000,-kč.Na NZ jsem strávil 8.5 měsíce.
Co jsem se vrátil do Čech bylo 7.srpna a do teď se nic nevyřešilo.Jen bláboly a zdlouhavé procedury.
-
Venca.
- Night.chimera
- Gladiator
- Kontaktovat uživatele:
Já mám Allianz protože bydlím na druhém konci od Prahy moravskoslezském kraji a jsem sním spokojený vyšlo mě levněji než ostatní bez bonusu!Protože jsem to vyřidil s nimi přes net doporučuji výjde to levněji než chodit na nějakou jejich pobočku tak jsem dostal slevu papíry mi došli poštou do dvou dnů po zaplacení převodem.
Re: pojisteni Callin?
ano, ale nejdřív se nauč číst.vlada320 píše:premyslim ze bych si prihlasil auto u pojistovny Callin.nemate s nima nekdo zkusenosti me zaujala ta jejich reklama na to pojisteni jiz od 1450kc je mi jasny ze je to na jinej obsah motoru.sel sem na jejich stranky ze se kouknu kolik za to chtej na 2,0litra ale nemaj to tam.chci se zeptat nevite kolik chteji za povinne ruceni na 2,0litra a jestli mate nekdo prihlaseny auto u tyhle pojistovny tak jak jste s nima spokojeni co bonusy atd.diky
to co je tam spočítaný za dvoulitra má v poznámce že se jedná op výpočet pro buranov.
Praha +30% mladý řidič tam má taky naky "extra"sazby......
MB S212 E350 BlueTec 4-matic
Děfka pro fsechno f autobazaru
Děfka pro fsechno f autobazaru
nevim jak teď ale ČPP nedávala k pojistce zelenou kartu, jen pokud sis to zaplatil a pak vycházela na stejno ne li dráž než ostatní, jinak zadluženou ČPP koupila Kooperativa jen kvůli kmenu, nevim jaký sou, moc o nich neslyšim, ani chváluvlada320 píše:takze Callin nee.na ty seru zkouknu tu alianz a ted me napada co takova Ceska podnikatelska?
dočasný konec BMW 
to je na mě?? moc tě nechápu, jinak 1800 se nerovná 7600 (ne matematicky ale v platbě) při pladbě 1/4 letně platíš víc než ročně !!!vlada320 píše:ja sem si tam ted pocital kolik by me to vyslo na rok a vyslo mi kolem 1800kc na tri mesice takze asi 7600kc rocne tykze my chces rict ze to tak neni ze je to drazsi?
dočasný konec BMW 
- Night.chimera
me tam vyslo 2256 ctvrtletne oni maj nejaky koeficient na prepocet kdyz to neplatis rocne
ja jsem u podnikatelsky a zelenou kartu mam normalne nic jsem nepriplacel a povinny platim 2176kc takze bych nemenl a to nemam zadny bonusy
ja jsem u podnikatelsky a zelenou kartu mam normalne nic jsem nepriplacel a povinny platim 2176kc takze bych nemenl a to nemam zadny bonusy
520i E34 M50 pekne auto

cekatel na novejsi BMW nebo mercedes benzin+lpg

cekatel na novejsi BMW nebo mercedes benzin+lpg
ne ja to napsal spatne myslel sem to jako ze 1/4letne platis kolem 1800kc a rocne neco kolem (sorry neni to 7600 ale 7200kc)euromen píše:to je na mě?? moc tě nechápu, jinak 1800 se nerovná 7600 (ne matematicky ale v platbě) při pladbě 1/4 letně platíš víc než ročně !!!vlada320 píše:ja sem si tam ted pocital kolik by me to vyslo na rok a vyslo mi kolem 1800kc na tri mesice takze asi 7600kc rocne tykze my chces rict ze to tak neni ze je to drazsi?
Moje budoucí láska-BMW E30 320i Cabrio, v barvě briliantrot a úpravě M-Technic 2