Trika - až na pár drobností hotovo
Tohle žehlil Pawka a problém je možná v tom, že triko je "nahrnutý" na jednu stranu, když se podíváš líp. Zadání v Tomprintu jsem dnes dával jasně - znak má být na prsou. Takže je to jen otázkou toho, jak dotyčnému sedne vybraná velikost trika a jak moc nakřivo to triko při focení bude.Maranelo píše:kdyz to tak vidim skoda ze je ten predni znak nalepenej na boku![]()
to je jen kusova vada nebo to takhle bude na vsech?
E39 535i sedan
-
athlon_137
Takže reporty o trikách a mikinách, které půjdou co nejdříve na reklamaci:
* Na Albertovu triku není nažehlen nick
* na mikinách pro Fikuxe a Břečku není nic nažehleno, protože reklamka si patrně špatně vyložila text "úplně bez nápisů" a nenažehlila ani loga
* Chybí jedno triko pro Jardu, protože nebyly uvedeny po jednom a v reklamce nejspíš přehlédli počet, který u toho byl uveden (byl jediný, u koho to nebylo rozepsáno).
POKYNY PRO PRANÍ A ŽEHLENÍ: Perte při max. 40 stupních potisknutou stranou uvnitř, nepoužívejte bělící prostředky, nepoužívejte otáčivou bubnovou sušičku a nežehlete přes potisk (pouze přes pečící nebo kopírovací papír).
Takže těším se na vás na bifteky a na rozdávání triček
* Na Albertovu triku není nažehlen nick
* na mikinách pro Fikuxe a Břečku není nic nažehleno, protože reklamka si patrně špatně vyložila text "úplně bez nápisů" a nenažehlila ani loga
* Chybí jedno triko pro Jardu, protože nebyly uvedeny po jednom a v reklamce nejspíš přehlédli počet, který u toho byl uveden (byl jediný, u koho to nebylo rozepsáno).
POKYNY PRO PRANÍ A ŽEHLENÍ: Perte při max. 40 stupních potisknutou stranou uvnitř, nepoužívejte bělící prostředky, nepoužívejte otáčivou bubnovou sušičku a nežehlete přes potisk (pouze přes pečící nebo kopírovací papír).
Takže těším se na vás na bifteky a na rozdávání triček
Naposledy upravil(a) Fx dne 15. 12. 2005 19:37, celkem upraveno 2 x.
E39 535i sedan
Albertovo triko vyřešeno, zbytek má být hotov v pondělí nebo úterý, dneska zavírají o tři hodiny dříve než normálně.
Nechával jsem si u nich dělat předběžnou kalkulaci na výrobu třeba další várky trik u nich a pouze potisk vychází na 150-200 Kč bez DPH
podle počtu kusů, jsou ale rychlí. Zkusím se poptat ještě v MVprintu, tam mi kdysi říkali o něco méně, o rychlosti ale nic nevím...
Nechával jsem si u nich dělat předběžnou kalkulaci na výrobu třeba další várky trik u nich a pouze potisk vychází na 150-200 Kč bez DPH
E39 535i sedan
Trika, co se nerozdala na vánoční akci, poputují s DCm na Čerňák ke svým majitelům. Týká se následujících lidí: Maranelo, Herák, Akmall, Stany, Albert.
Brňákům veze trika a mikiny Fido, tímto mu děkuji. Břečkova mikina bude vyřešena co nejdříve to půjde.
Prosím, aby se mi ozvali Hory, Zdeny324, thomas_a_anderson a Paca, jak to provedeme s předáním...
Brňákům veze trika a mikiny Fido, tímto mu děkuji. Břečkova mikina bude vyřešena co nejdříve to půjde.
Prosím, aby se mi ozvali Hory, Zdeny324, thomas_a_anderson a Paca, jak to provedeme s předáním...
E39 535i sedan
- Blumen_071
- member of yacht club Monaco