tel.:739089701

Jeden týpek naně má také zálusk a shání kačky, ale říkal sem mu kdo dřív bere jezdí.Jinak já sem z Semil (liberecký kraj) Takže velkej kus od Tebe.Doprava nevím jak chceš , možná by to šlo i poslat ale to máš tak 500,- sada ( 4 balíky ) Nebo přijed.....Do olomouce nevím kdo by je vzal nebo měl cestu.Jinak ta cena pokud by si měl fakt zájem a chtěl je tak by jsme se i dohodli když jsou ty vánocePithivier píše:Jestli by jsi mi je podržel tak do pátku,tak bych je vzal.Nenechal by jsi je za 7000,-?A jak z dopravou,jsem kousek od Olomouce.
Slid píše:Jeden týpek naně má také zálusk a shání kačky, ale říkal sem mu kdo dřív bere jezdí.Jinak já sem z Semil (liberecký kraj) Takže velkej kus od Tebe.Doprava nevím jak chceš , možná by to šlo i poslat ale to máš tak 500,- sada ( 4 balíky ) Nebo přijed.....Do olomouce nevím kdo by je vzal nebo měl cestu.Jinak ta cena pokud by si měl fakt zájem a chtěl je tak by jsme se i dohodli když jsou ty vánocePithivier píše:Jestli by jsi mi je podržel tak do pátku,tak bych je vzal.Nenechal by jsi je za 7000,-?A jak z dopravou,jsem kousek od Olomouce.![]()
máš SZPithivier píše:Slid píše:Jeden týpek naně má také zálusk a shání kačky, ale říkal sem mu kdo dřív bere jezdí.Jinak já sem z Semil (liberecký kraj) Takže velkej kus od Tebe.Doprava nevím jak chceš , možná by to šlo i poslat ale to máš tak 500,- sada ( 4 balíky ) Nebo přijed.....Do olomouce nevím kdo by je vzal nebo měl cestu.Jinak ta cena pokud by si měl fakt zájem a chtěl je tak by jsme se i dohodli když jsou ty vánocePithivier píše:Jestli by jsi mi je podržel tak do pátku,tak bych je vzal.Nenechal by jsi je za 7000,-?A jak z dopravou,jsem kousek od Olomouce.![]()
Jestli by jsi je nechal za 7000,- tak bych je vzal,ale musel by jsi mě je poslat.Pokud by ti to nevadilo,tak je BERU.