Ranní námraza
Ranní námraza
Tak jsem dnes ráno šel k autu, podjeli mi nohy a už jsem se válel. Námraza jak prase a všude. Jedu do práce, po hlavní v pohodě. Zatočím k servisu ( máme tam pěknou dlažbu ), přidám plyn, tím si rozhodím prdel a pod plynem projíždím zatáčku. Nějak moc se přetáčí ..... vyšlapuju spojku ...... zadek se nechce chytnout ...... rána ...... přezouvám disk ! Do prdele ...
------------------------
e39 530d
e39 525TDS touring
KTM EXC 520
e39 530d
e39 525TDS touring
KTM EXC 520
to sem si vzpomel ze jsem takhle jednou asi v prosinci vyjel ven na kole(BMX) a ze se vyblbnu ve sneho a hned jak sem vyjel z baraku tak mi to podklouzlo a svihnul sem sebou na chodnik.to byla rana
taky sem se na to hnedka vysral a sel sem domu prezout kolo dal sem tam takovy drapaky a to uz se jezdilo trochu jinak jeste sem sebou asi dvakrat zase svihnul na zem ale slo to.
zimu mam rad a nejvic se tesim na pristi to uz nebudu jezdit na kole ale s bavem na nejakym parkovisti a to teprve bude mazec. 

Moje budoucí láska-BMW E30 320i Cabrio, v barvě briliantrot a úpravě M-Technic 2 

Re: Ranní námraza
Mozna ze byla chyba ta zmacknuta spojkaZáchvat píše:Tak jsem dnes ráno šel k autu, podjeli mi nohy a už jsem se válel. Námraza jak prase a všude. Jedu do práce, po hlavní v pohodě. Zatočím k servisu ( máme tam pěknou dlažbu ), přidám plyn, tím si rozhodím prdel a pod plynem projíždím zatáčku. Nějak moc se přetáčí ..... vyšlapuju spojku ...... zadek se nechce chytnout ...... rána ...... přezouvám disk ! Do prdele ...

Právě, že nebyla. Při přidání plynu se ti kola točí rychleji než jedeš. Tím se ti zadek hrne na štorc. Po ubrání plynu na ledu, se díky kompresi kola točí pomaleji než jedeš a zadek ti jde taky bokem. Tím, že vyšlápneš spojku se rychlost otáčení kol s rychlostí auta srovná a snáz se to chytne. Tolik teorie, ale v praxi to mám taky vyzkoušený. Tentokrát jsem ale jel rychleji ....
A neuč orla létat
A neuč orla létat

------------------------
e39 530d
e39 525TDS touring
KTM EXC 520
e39 530d
e39 525TDS touring
KTM EXC 520
Tak co já mám zkušenosti z výjezdú na ještěd (a že jich bylo sakra moc
) tak že když jsi na sněhu potřeboval auto přehoupnout na sruhou stranu v šikaně tak jsi pustil plyn, brnl o brzdu a zase naložil (do to jsimusel kroutit volantem) a ono se ti to auto přehoupne samo. Na ledu to bude asi o něčem jiném

-
Asi určitě neboli led je konečná.lukias píše:Tak co já mám zkušenosti z výjezdú na ještěd (a že jich bylo sakra moc) tak že když jsi na sněhu potřeboval auto přehoupnout na sruhou stranu v šikaně tak jsi pustil plyn, brnl o brzdu a zase naložil (do to jsimusel kroutit volantem) a ono se ti to auto přehoupne samo. Na ledu to bude asi o něčem jiném
- [CZ]Airwolf[OC]
...cesta do pole (muj pripad)Vůně benzínu píše:Asi určitě neboli led je konečná.lukias píše:Tak co já mám zkušenosti z výjezdú na ještěd (a že jich bylo sakra moc) tak že když jsi na sněhu potřeboval auto přehoupnout na sruhou stranu v šikaně tak jsi pustil plyn, brnl o brzdu a zase naložil (do to jsimusel kroutit volantem) a ono se ti to auto přehoupne samo. Na ledu to bude asi o něčem jiném
Ex E30 318iS
Budoucí E36 - s pomoci DCho splneno
Budoucí E36 - s pomoci DCho splneno

- Huska
- Kontaktovat uživatele:
dnes ráno to byla nádherná cesta do práce... téměř každou zatáčku bokem .... dokonce jsem se jednou vrátil abych si zatáčku zopakoval... o elektrony jsem měl trochu strach, ale auto poslouchalo na 100% tak se nic nestalo... až jsem byl překvapený jak čitelně se chová e36 .... reakce na každý pohyb volantu, no prostě super.

no, tak u nas naprosta pohoda, jen mokra silnice nic vic. ovsem na kraji prahy... jel sem rychlej nez sem mel a za horizontem koukam ze stoji kolona, tak pochopitelne brzdim.... no v prvni chvili to nebyl ani trochu peknej pocit kdyz sem videl jak se ty auta prede mnou ke me rychle priblizuji a vidim ze to asi neubrzdim..... nastesti sem prestal zmatkovat a povolil brzdu aby nebyly kola zablokovany a bylo to OK
no.... jeste v praci se mi klepali ruce 

BMW 323i E36
A pak že nekravíš v provozuDC píše:tak tady je vecerni projizdka
www.jiribartos.cz/DC_live_DivX.avi
dekuji kameramanovi Lupikovi

Ukaž na videu jak dáváš kruháč v driftu

Chimera ho dal, mohu potvrdit, byl jsem spolujezdec