chciplo a nejede, "cervena vanicka"
chciplo a nejede, "cervena vanicka"
Ahoj,kluci,to sem zase ja,mam dalsi problem.Mam v aute spatnej volej,vcer sem jela od babicky a rozsvitila se mi cervena vanicka,ujela sem na to jeste asi 150km.Najednou se mi rozsvitily vsechny kontrolky,auto prestalo chladit a topit,prestaly mi svitit svetla,nechtelo to jet a pak to chciplo,ted to nejde nastartovat..Co s tim je????
proc by pri zadreni motoru prestaly svitit svetla??Záchvat píše:Tak to máš asi po motoru. V autoškole tě neučili, když se rozsvítí kontrolka mazání, tak to nemaže a nesmí se s tím jet? Prostě si to zadřela - asi. Sháněj jinej motor, oprava by byla dražší.
BMW X5 4.4i (2001)
Subaru Legacy Kombi 2.0R (služební)
ex - e30 318i, 525ix Touring ...
Subaru Legacy Kombi 2.0R (služební)
ex - e30 318i, 525ix Touring ...
Me se nerozsvitila kontrolka mazani,ale ta dole na tu vymenu oleje,jak tam sou ty zeleny,oranzova a cervena.Svitila mi oranzova a pak se k ni rozsvitila jeste cervena...Záchvat píše:Tak to máš asi po motoru. V autoškole tě neučili, když se rozsvítí kontrolka mazání, tak to nemaže a nesmí se s tím jet? Prostě si to zadřela - asi. Sháněj jinej motor, oprava by byla dražší.
- Blumen_071
- member of yacht club Monaco
- Max-Max
- Moderátor e30.cz
rekni to majitelum e32 7er co ti na tve vedomosti reknou. U e30 ovsem nezresetovani oleje neblokuje nic.Radim 046 píše:blbostdargon píše:no ja slysel ze u nekterych bmw kdyz nevynulujes oil servis tak po prekroceni toho casu az do cervene ledky tak se to vypne samo a zablokje takze zkus vynulovat oil servis a melo by ti to jit ..
K problemu - tipuju roztrzenej klinak, altik nebo neco v altiku v prdeli, po uplnem vybiti baterie patrne i baterka.
325i, 635CSiA, FJR 1300A, W638 V220
Prosím tebe, nepiš tu zavádějící ptákoviny.Zubata píše:nestíhalo by to dobýjet začlo pískat a v souvyslosti stím našla jednotka problém a rožla kontrolku.
Jaká jednotka?
Jakou kontrolku?
----------------------
Pokud dobře čtu, rozsvítila se jí za jízdy červená kontrolka na INDIKÁTORU SERVISNÍHO INTERVALU.
Takže žádná jednotka a žádný problém.
Tohle je jen informační zařízení.
Navíc barevné kontrolky jen zdůrazňují funkce OILSERVICE (novější typ, 1986->) nebo INSPECTION (starší typ, 3 červené LED).
Potřebu výměny olejové náplně signalizuje nápis OILSERVICE.318iPavla píše:Me se nerozsvitila kontrolka mazani,ale ta dole na tu vymenu oleje,jak tam sou ty zeleny,oranzova a cervena.Svitila mi oranzova a pak se k ni rozsvitila jeste cervena...
Rozsvícení červené LED nemá žádnou souvislost s tou další, již odhalenou závadou - klínový řemen.
Jak už tu pár lidí napsalo, u E30 nedochází k žádnému blokování ŘJ a podobně v souvislosti s indikací na SI.