Dá se sehnat 318 za do 25000(slaušná)?
-
Lopo
Dá se sehnat 318 za do 25000(slaušná)?
Zdarvím všechny.Předně BMW sou super auta!Mno a dotaz:Sem student(snad to všechno dobře skončí
) a koukám po e30 1,8i.do 25000.potřebuju aby nevypadalo jak uplna slupka a aby min půl roku vydržela bez větších oprav(než začnu chodit do práce-pak by jich taky nemuselo moc byt
).takže v nějakým dobrým stavu........je to reálnej sen?na kolik provoz a udržba takový srandy přijde?Ted sem si rozbil fiat uno a chci nějaký pořádný auto(BMW
bohužel 2,0 a výš si teď nemůžu dovolit-chci se rozjezdit v 1,8 tak...... na 2 roky).Takže díky za odpovědi i za případné nabídky.
- Dan td
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Když budeš hledat, najdeš. Mám kolegu, který je podobný případ jako ty
a před cca dvěma měsíci jsme koupili pěkného plasťáka, 316i, za 25 tis. bylo nutné vyměnit zadní díl výfuku - byl k tomu nový, přední kotouče + destičky a udělat STK.
Celkem cca 30 tis. a od té doby jen jezdí - už s tím byl ve Francii, Itálii, atd ...
Bohužel u nás v ČR musíš na jedno pěkné auto navštívit min. 5 vraků, u kterých je psáno top stav. Minulý měsíc jsem sháněl auto a vím, o čem mluvím.
Takže vytrvat, nenechat se odradit a ono se něco najde
Celkem cca 30 tis. a od té doby jen jezdí - už s tím byl ve Francii, Itálii, atd ...
Bohužel u nás v ČR musíš na jedno pěkné auto navštívit min. 5 vraků, u kterých je psáno top stav. Minulý měsíc jsem sháněl auto a vím, o čem mluvím.
Takže vytrvat, nenechat se odradit a ono se něco najde
-
Joe_Yellow
-
Jarda Volejník
Re: Dá se sehnat 318 za do 25000(slaušná)?
mam 318ku a vsekci prodam ji najdes i s fotkama auto je bez investic jen po zime vymenit vyfuk. vse bylo delano v autohaus bmw. cena je 29000Lopo píše:Zdarvím všechny.Předně BMW sou super auta!Mno a dotaz:Sem student(snad to všechno dobře skončí) a koukám po e30 1,8i.do 25000.potřebuju aby nevypadalo jak uplna slupka a aby min půl roku vydržela bez větších oprav(než začnu chodit do práce-pak by jich taky nemuselo moc byt
).takže v nějakým dobrým stavu........je to reálnej sen?na kolik provoz a udržba takový srandy přijde?Ted sem si rozbil fiat uno a chci nějaký pořádný auto(BMW
bohužel 2,0 a výš si teď nemůžu dovolit-chci se rozjezdit v 1,8 tak...... na 2 roky).Takže díky za odpovědi i za případné nabídky.
sednes a jezdis.
KDYZ UZ MUSIS UMRIT-TAK V BMW
- zdene
- E30.cz mecenáš
..
Pročítal sem dnešní Inzert Expres auto-moto a byla tam 318i,r.v. 88,okna v el.,šíbr,TK do 7/07,garážovaná a bez koroze v dobrým stavu za zajímavejch 20tis!!
Kdybys chtěl bližší info napiš mě SMS na 724 227054 a já bych ti mohl zejtra poslat číslo na toho prodejce protože ty noviny mám v práci....
jinak bych to napsal sem
Kdybys chtěl bližší info napiš mě SMS na 724 227054 a já bych ti mohl zejtra poslat číslo na toho prodejce protože ty noviny mám v práci....
jinak bych to napsal sem
- [CZ]Airwolf[OC]