Kdyby nááááááááááhodou někdo chtěl tak se mi jedna sada neonů válí doma

no ono kdybys do kapoty nic nerezal, udelal poradne sani pro luft tak aby nebylo videt a nic se nerezalo a vydechy horkeho vzduchu se daji udelat i jinak a decentne pres blatniky, ale to je uz seriozni prace, ne nejake diry diky kterym nebudes moct jezdit a stat v desti pac vytopis motor.vlada320 píše:jak vidim tak kazdej na to ma jinej nazor.co se tyce me tak ja bych nikdy nesel do tuningu e30ky protoze vim ze ty jeji typicky tvary a to kouzlo co ma by stratila.auto nijak upravovat nebudu az na jednu malickost ze budu delat decentni vydechy na kapote jak kvuli vzduchovymu filtru aby mel cerstvej studenej vzduch tak kvuli odvodu horkyho vzduchu zpod kapoty.no a ty neony si tam stejne dam protoze se mi to proste libi jak to vecer sviti pod autem a kdyz budu chtit tak je muzu kdykoli vypnout a nikdo nepozna ze je tam mam a jak rikate nebudu se s tim autem muset stydet prijet nekam do spolecnosti mezi lidi a to auto bude porad vzbuzovat respekt.
auta na www.tuningscene.cz sou taky TUZING viz Honda Civic s falešnejma koutoučema na zadní nápravě.Míšánek píše:tom2racekeller: Jo ale Já jsem konkrétně u kol myslel vzhled. No vidíš, takže státu budu prakticku ku prospěchu, ne?:) Takže mně prosím neoslovuj tuzerem... Tuzing podle mého vypadá asi takto: www.tuzing.com ale tuning je podle mého toto: www.tuningscene.cz