Ste fakt hvězdy , nechápu co si tím dokazujete .
Nemám slov
Sem tady čekal něco na úrovni a ne bandu rozmazlenech děcek, kterým se nemůže nic říct .

no nevím kde bude chyba, ale už sem nějakej čas chodím a nikdo mi nic nesmazal.....řekl bych že chyba bude někde na tvem přijímači:-)PRESS píše:Díky za smazání mých dotazů.
Ste fakt hvězdy , nechápu co si tím dokazujete .
Nemám slov
Sem tady čekal něco na úrovni a ne bandu rozmazlenech děcek, kterým se nemůže nic říct .
![]()
![]()
PRESS píše:včera jsem reagoval dvakrát na inzerát a dvakrát to bylo smazáno, takže chyba nebude u mně
Fx píše:Moc o tom nevím, prodává to spolužák, ale když někdo projeví zájem, můžu třeba nafotit a zjistit víc info...
Croma 2,0 turbo, rok 92, údajně neohnilá, klima, kůže, cena cca 40 tisíc Kč...
PRESS píše:nechcu nic říkat ale ta croma má hodnotu tak 15 tisíc max, u takhle starýho auta bude spodek total pos mrti, vím co říkám, protože jsem ji nějakou dobu měl.
hele ZUBATA, delas to dobre ze si chces pohovorit o svem problemu s chapanim nicmene cely pripad jsem presetril a ackoli bych FXovi jeho inzerat nejradeji smazal (PRESS píše:sem asi zapomněl, že pravda se tady nemá říkat za žádných okolností
Blumen_071 píše:hele ZUBATA, delas to dobre ze si chces pohovorit o svem problemu s chapanim nicmene cely pripad jsem presetril a ackoli bych FXovi jeho inzerat nejradeji smazal (PRESS píše:sem asi zapomněl, že pravda se tady nemá říkat za žádných okolností), tak musim rict ze je to inzerat naprosto korektni a tudiz tam tvy sracky nemaj co delat
![]()
Tak si presedniZubata píše:Néjak mě to nedochází FXuj Inzerát???
Sorry ale psal sem že se nechcu nikoho dotnót ale kdyš ušs nakósl tak mě řekni co je??!! Když už mě nekdo z něčeho obvyní tak bych rád věděl z čeho s toho inzerátu prodám Cromu to nějak nechápu fakt NEpkot píše:Me nejde vubec o nic .Ale myslim ze tobe neco nedochazeloZubata píše:Jako a co já s tém já ju koupit nechcu jináč tam nic jinýho nevydím! Nevím o co ti jde??Vyklidni a neres , cus bus .
přečti si něco málo o sítích a připojeních a pochopíš pár věcí...Zubata píše:Sorry ale psal sem že se nechcu nikoho dotnót ale kdyš ušs nakósl tak mě řekni co je??!! Když už mě nekdo z něčeho obvyní tak bych rád věděl z čeho s toho inzerátu prodám Cromu to nějak nechápu fakt NEpkot píše:Me nejde vubec o nic .Ale myslim ze tobe neco nedochazeloZubata píše:Jako a co já s tém já ju koupit nechcu jináč tam nic jinýho nevydím! Nevím o co ti jde??Vyklidni a neres , cus bus .
![]()
![]()
Zaprvé je mně to auto úplně u zadnice, prodává ho kamarád; zadruhé nevím, co je nejasného na pravidlech bazaru, a nepředpokládám, že jsi to auto chtěl koupit; zatřetí tady se s moderátorama nehádá, protože fórum není veřejným majetkem, ale majetkem defakto několika zdejších členů. Pokud se ti na tom mazání něco nelíbí, musíš se poohlídnout jinde, nicméně v bazaru ti tyhle kecy tolerovat nebude asi nikdo.PRESS píše:Admin neví vše, podívat se na IP se umí každej
Já sem napsal že Fiat Croma je auto po smrti, sám sem měl dvě ze stejnýho roku , opravíš jednu věc a posere se druhá, náhradní díly téměř nejsou a když tak sou dost mastný , byl sem rád že jsem ji prodal za 10000 .
A tohle je realita
Nevím co v tom je obsaženo za sračku , je to prostě tak
Naprostý souhlas. Vím, že tenhle můj příspěvek má naprosto nulovou informační hodnotu, ale dávám jím najevo, že ač jsem považován za totálního zasírače fóra, souhlasím s moderováním a jsem rád, že je to tak, jak to je. Až na pár výhrad, ale o tom už tu diskuse byly.Blumen_071 píše:dik za fajnovy predstaveni, dovolim si spustit oponu.
myslim ze maj vsichni jasno v tom co kdo psal a kdo kym je.
nevim jak kdo ale ja nectu uplne vsechno a pocitam ze i ostatni moderatori. pokud mas pocit ze je nekde neco co by tu byt nemelo staci na to upozotnit nekoho z moderatoru. coz neznamena ze bude automaticky vsemu vyhoveno.
bude to efektivnejsi nez tu hrat hystericky divadlo, jehoz text sotva nekdo cte do konce
forum je verejne a pro vsechny kdo jsou ochotni respektovat jeho chod. anarchie nefunguje, o tom hovoril nejeden filosof - proto je potreba moderatoru.
jak bylo receno v jednom filmu: "kdyz byl Rim v ohrozeni, byl zvolen diktator. kdyz nebezpeci pominulo, byl odvolan"
takze tohle forum bude nekdo moderovat do ty doby, dokud tu budou "nebezpecni" uzivatele