Srazy v roce 2006???
počítej se mnou.DC píše:dneska jsme se byli podívat v rámci Car Winter Cupu na letišti v Hoškovicích (kousek za Mnichovým Hradištěm) a vypadá to tam použitelně - jednak je tam relativne velkej plac pro kravení, dá se tam postavit trať na nějakej závod, runway na sprinty a za tu celou srandu chtěj na den 5000 jelikož je to ofiko funkční letiště
runway je dlouhá jak tejden před vejplatou, takže by mohlo být plných 400m i s rezervou na dlouhé brždění...
návrat po trávě
když by mi někdo ještě drobně vypomohl s organizací, klidně bych se do toho příští sezónu pustil
MB S212 E350 BlueTec 4-matic
Děfka pro fsechno f autobazaru
DC ma velice positivni a aktivni pristup k veci - jen tak dal urcite se zucastnim a snad i pomuzu, ale ted tak trochu menim praci tak nevim jak s casem, ale do srpna to uz snad vyresim 

([316i e30], 318i e36, M530xdA e60), 324td tour e30, 318i e21, 324d e30, 732iA e23, 524td e28,
535i e28, 325i e30 coupe, 635CSi e24, 540i tour 6q e34 -> 318i tour e30

Co se tyce toho slovenska tak se mi to docela libi jen teda shledavam nedostatek v tom autovlaku.Mam pocit ze nekdo rikal ze se da nalozit asi 10 aut a to je docela malo bych rekl.Par lidi pojede vlakem a zbytek po vlastnich?Asi by to melo byt hromadny si myslim vsichni vlakem nebo vsichni kolonu.A nebo se treba dohodnout se slovakama a udelat sraz na hranicich
A nebo jeste nerealna varianta kdo ma ropu vezme za ni plato a na nej 325ku
To by byla husta kolona.

---:: www.desp.ic.cz ::--- BMW fun site
=M40 šicí stroj=
=M40 šicí stroj=
- Flery
- Bazarník
- Kontaktovat uživatele:
jako ze bych si vzal platak a na nej kabro joHerák píše:Co se tyce toho slovenska tak se mi to docela libi jen teda shledavam nedostatek v tom autovlaku.Mam pocit ze nekdo rikal ze se da nalozit asi 10 aut a to je docela malo bych rekl.Par lidi pojede vlakem a zbytek po vlastnich?Asi by to melo byt hromadny si myslim vsichni vlakem nebo vsichni kolonu.A nebo se treba dohodnout se slovakama a udelat sraz na hranicichA nebo jeste nerealna varianta kdo ma ropu vezme za ni plato a na nej 325ku
To by byla husta kolona.

Tel : 773 622 822
No to je taky moznost ale spis sem myslel ze by se tam nalozily auta ostatnich co jim to moc zere.Dali by neco na naftu a bylo by to jako vlakem.
=M40 šicí stroj=
=M40 šicí stroj=
a na tos přišel jak??Herák píše:No to je taky moznost ale spis sem myslel ze by se tam nalozily auta ostatnich co jim to moc zere.Dali by neco na naftu a bylo by to jako vlakem.
aby nebyl platák a autem poznat, museli bysme jezdit něčim jinym nežli e30-kama.........
Takže by to zas takova uspora nebyla.
- Max-Max
- Moderátor e30.cz
a mimochodem je preprava kary vazana na spoluprepravu ridice v luzkovem vozni, tudiz je nerealni hovadina nalozit karu, zaplatit poplatek a jet v nakym ropozroutovi po dalnici. Ja to pocital, ani nejmin zrava e30 proste netrumfne dumpingovou cenu prepravy na vlaku.
325i, 635CSiA, FJR 1300A, W638 V220
- Flery
- Bazarník
- Kontaktovat uživatele:
vono to je jedno, kolik z vas ma platakMax-Max píše:a mimochodem je preprava kary vazana na spoluprepravu ridice v luzkovem vozni, tudiz je nerealni hovadina nalozit karu, zaplatit poplatek a jet v nakym ropozroutovi po dalnici. Ja to pocital, ani nejmin zrava e30 proste netrumfne dumpingovou cenu prepravy na vlaku.

Tel : 773 622 822
Já to psal jako nereálný návrh kdyby jsi to dobře četl.Ale taky jsem tím narážel na tvojí odpověď že by jsi nejel protože by tě to sežralo.Navíc o plato a o auto na něm tu vůbec nejde stejně na to skoro nikdo nemá papíry.Lukas-e21 píše:a na tos přišel jak??Herák píše:No to je taky moznost ale spis sem myslel ze by se tam nalozily auta ostatnich co jim to moc zere.Dali by neco na naftu a bylo by to jako vlakem.
aby nebyl platák a autem poznat, museli bysme jezdit něčim jinym nežli e30-kama.........
=M40 šicí stroj=
=M40 šicí stroj=
Hele zeptej se Max-Maxe kolik ho stály jenom na benzínu první Plešnice.....Herák píše:Já to psal jako nereálný návrh kdyby jsi to dobře četl.Ale taky jsem tím narážel na tvojí odpověď že by jsi nejel protože by tě to sežralo.Navíc o plato a o auto na něm tu vůbec nejde stejně na to skoro nikdo nemá papíry.Lukas-e21 píše:a na tos přišel jak??Herák píše:No to je taky moznost ale spis sem myslel ze by se tam nalozily auta ostatnich co jim to moc zere.Dali by neco na naftu a bylo by to jako vlakem.
Ja pokud budu mit finance, auto a čas tak jedu 100% autovlakem
Heraku ty jsi asi prebral vid. Kdyz rikas ze to byl nerealnej napad , tak proc to sem teda vubec blejes a jak muzes vedet ze tady na to skoro nikdo z nas nema papiry ? Bud jses strasne moc chaytrej nebo naopakHerák píše:Já to psal jako nereálný návrh kdyby jsi to dobře četl.Ale taky jsem tím narážel na tvojí odpověď že by jsi nejel protože by tě to sežralo.Navíc o plato a o auto na něm tu vůbec nejde stejně na to skoro nikdo nemá papíry.Lukas-e21 píše:a na tos přišel jak??Herák píše:No to je taky moznost ale spis sem myslel ze by se tam nalozily auta ostatnich co jim to moc zere.Dali by neco na naftu a bylo by to jako vlakem.

platak se da i pujcit a docela za malo akorat musis dat zalohu, ale moc realny to stejne neni aspon pro vetsinu. Pochybuju, ze by se sehnalo dost ropaku, dost plataku a dost ochotnejch ridicu s Eckem...pkot píše:Heraku ty jsi asi prebral vid. Kdyz rikas ze to byl nerealnej napad , tak proc to sem teda vubec blejes a jak muzes vedet ze tady na to skoro nikdo z nas nema papiry ? Bud jses strasne moc chaytrej nebo naopakHerák píše:Já to psal jako nereálný návrh kdyby jsi to dobře četl.Ale taky jsem tím narážel na tvojí odpověď že by jsi nejel protože by tě to sežralo.Navíc o plato a o auto na něm tu vůbec nejde stejně na to skoro nikdo nemá papíry.Lukas-e21 píše: a na tos přišel jak??
Kdo mi hodi Sedmu na plato???

([316i e30], 318i e36, M530xdA e60), 324td tour e30, 318i e21, 324d e30, 732iA e23, 524td e28,
535i e28, 325i e30 coupe, 635CSi e24, 540i tour 6q e34 -> 318i tour e30