Jak na to? E36
Jak na to? E36
Chtel bych si koupit tuto knihu,ale prodavaji ji jenom od roku 94 do 98 a ja mam typ vyrobeny roku 93 jeste s motorem M40, a ze pry na tento rok uz neprodavaj,nevite nahodou jaky je rozdil mezi temy roky,nebo kde bych sehnal knihu na rocnik 93?
Re: Jak na to? E36
prolistuj si tu knihu ...Anonymous píše:Chtel bych si koupit tuto knihu,ale prodavaji ji jenom od roku 94 do 98 a ja mam typ vyrobeny roku 93 jeste s motorem M40, a ze pry na tento rok uz neprodavaj,nevite nahodou jaky je rozdil mezi temy roky,nebo kde bych sehnal knihu na rocnik 93?
tusim, ze M40 je v ni udelany pekne ..
uvazoval jsem , ze si tu knizku kvuli toho koupim i na e30 ... (kde je povetsinou m10 )
petr
BMW X5 4.4i (2001)
Subaru Legacy Kombi 2.0R (služební)
ex - e30 318i, 525ix Touring ...
Subaru Legacy Kombi 2.0R (služební)
ex - e30 318i, 525ix Touring ...
Státní technická knihovna? ta je na Mariánském náměstí v areálu Klementina na Starém Městěpaveld píše:nekde v praze (nevim kde ale asi muzu zjistit) je technicka knihovna kde by to urcite meli mit. kamos si tam pucjoval taky nejaky Jak na to (myslim na mazdu), pak to jen staci ofotit
dočasný konec BMW 

vedel by si mi to prosim ta poslat na mail? murdocnz@orangemail.skHuska píše:existuje i v elektronické podobě![]()
![]()
a tu co mám je od r.v.91
Dik moc