hele bez si prudit na tuningovej servertom2racekiller píše:Jasný tuzing.Míšánek píše:ale tuning je podle mého toto: www.tuningscene.cz
Neprůhledné pruhy na sklech, zavařené kliky.
Stěrače odstraněné.
led neony?-test
-
tom2racekiller: Jo, ale ten Tvůj incident enbyl asi kvůli tomu, že to auto bylo nějak upravené ale bylo to řidičem! Takže odsuzuješ všechny lidi od tuningu, že jsou to namachření týpci s autama neupravenýma podle Tvého stylu a všichni jezdí jako dobytci, jo?!?! To je něco, jako kdybys odsuzoval všechny policajty, že jsou to kreténi a prřitom tam najdeš taky fajn lidi!! Neházej tunery do jednoho pytle!!!
To Hanis: Ano, to máš pravdu, že se auto má dát první do takového stavu, aby mohlo bezproblémově jezdit a porom na něm dělat případné úpravy, s tím souhlasím...
To Hanis: Ano, to máš pravdu, že se auto má dát první do takového stavu, aby mohlo bezproblémově jezdit a porom na něm dělat případné úpravy, s tím souhlasím...
No smoke, no fun...

- Flery
- Bazarník
- Kontaktovat uživatele:
davam vam stranku maximalne 2
kluci verte ze neony se fakt hodi k auto co je upraveny vic a ted si predstavim svyho kombika jak z pod nej blika neon
anebo dokonce parnik jmenem E28 nebo E23 jak je v serii ale sviti zespoda? chpu ze pod to clovek vecne leze tak proc si to nerozsvitit
zeptejte se BMWAKA takhle auto dobastlil pak mu to doslo a auto dnes vypada jako auto vyhodil spoustu penez a casu a nakonec to pochopil..a na prvnich plesncich byl hodne lidem se svym autem k smichu nic ve zlym na to kolik mu je mu to doslo BRZO

bohuzel foto soucastnyho stavu nemuzu najit ale nejaka E34ka to je

kluci verte ze neony se fakt hodi k auto co je upraveny vic a ted si predstavim svyho kombika jak z pod nej blika neon

zeptejte se BMWAKA takhle auto dobastlil pak mu to doslo a auto dnes vypada jako auto vyhodil spoustu penez a casu a nakonec to pochopil..a na prvnich plesncich byl hodne lidem se svym autem k smichu nic ve zlym na to kolik mu je mu to doslo BRZO

bohuzel foto soucastnyho stavu nemuzu najit ale nejaka E34ka to je

Tel : 773 622 822
hm no jo no todle byl omyl,ale vsadim se že většina z vás taky když měli první auto tak na tom něco zkoušeli....a ty nejsi vyjímka flery!a to foto s tim AGEM beru jako že si mi chtěl nasrat....povedlo se....
E12-518,E28-518i,E34-525i,Ex34-524td,Ex34-530i V8 touring,Ex34-535i,Ex34 540i V8,E39 520i touring,Ex39-528i,Ex23-735ia,Ex30-318i,Ex36-316i,Ex36-318i cabrio,Ex36-318tds touring,Ex36-328coupe,Ex36-318is coupe,E46 320d
728 36 83 19
728 36 83 19
ja uz nemam slov.ty se s tim bavis nebo co?rek sem ze je to hnus a ze bych si to na bavo vzivote nedal protoze se to k tomu autu ani nehodi.nerikam ze bach si tam nedal nejaky plasty ale jedine nejaky co vyrabelo treba origo bmw nebo alpina atd.to sou vkusny upravy.a navic ty snad vys lip nez ja co bych si dal na auto a co ne?Slavisimo píše:nedelejvlada320 píše:tohle bych si vzivote na bavo nedal!
Moje budoucí láska-BMW E30 320i Cabrio, v barvě briliantrot a úpravě M-Technic 2 

vlada320 píše:ja uz nemam slov.ty se s tim bavis nebo co?rek sem ze je to hnus a ze bych si to na bavo vzivote nedal protoze se to k tomu autu ani nehodi.nerikam ze bach si tam nedal nejaky plasty ale jedine nejaky co vyrabelo treba origo bmw nebo alpina atd.to sou vkusny upravy.a navic ty snad vys lip nez ja co bych si dal na auto a co ne?Slavisimo píše:nedelejvlada320 píše:tohle bych si vzivote na bavo nedal!

A teď jsi mě prokouk!břečka píše:Jenze DIX tam pokud vim nema poveseny nejaky posrany svetelny mece a zehlici prkna... i kdyz kdovi

No a co že jsem fanoušek hvězdných válek... a světelný meč mám jen místo řadící páky, tak co!

HOTENTOT 
e30 318i cupé (R.I.P.) & e36 318i touring ALPINA (NA PRODEJ)

e30 318i cupé (R.I.P.) & e36 318i touring ALPINA (NA PRODEJ)

- Flery
- Bazarník
- Kontaktovat uživatele:
sem psal ze tehle je historie auto je dnes krasna E34 bez tuzingu...a ty cerny mezery mezi prahama sou origo listy z gumyMíšánek píše:Ten BMWAkuv Baf se mi ze předu docela líbí akorát ten nádech na kapotě je jako pěst na oko (nic ve zlém) a ta černá mezera u těch prahů...Ale jinak ten spoiler ve předu můžu i to mračení je ucházející ale na můj vkus moc hranaté... Má to mouchy, ale líbí se mně...

Tel : 773 622 822