led neony?-test
tom2racekiller: Ach jo... Nebudu se k Tvému příspěvku vyjadřovat, protože bych musel asi použít některá slova, která se sem nehodí, takže si své mínění o Tobě nechá pro sebe, ale jedno Ti řeknu - nauč se rozpoznat rozdíl mezi tuningem a tuzingem protože tyto dvě slova jsou rozdíl... Já Ti taky nic nevyčítám co si děláš se svým autem (pokud nějaké máš) a taky Tě neodsuzuju... Dělej si se svým autem co uznáš za vhodné, ale neoslovuj mne tuzerem, protože mně to uráží a Já Tebe neurážím, takže klid...
No smoke, no fun...

K těm výrazům:Míšánek píše:tom2racekiller: Ach jo... Nebudu se k Tvému příspěvku vyjadřovat, protože bych musel asi použít některá slova, která se sem nehodí, takže si své mínění o Tobě nechá pro sebe, ale jedno Ti řeknu - nauč se rozpoznat rozdíl mezi tuningem a tuzingem protože tyto dvě slova jsou rozdíl... Já Ti taky nic nevyčítám co si děláš se svým autem (pokud nějaké máš) a taky Tě neodsuzuju... Dělej si se svým autem co uznáš za vhodné, ale neoslovuj mne tuzerem, protože mně to uráží a Já Tebe neurážím, takže klid...
TUNING = ladění, tj. úprava směřující ke zlepšení určitých vlastností¨.
TUZING = nesmyslné úpravy.
Zavařené kliky, mračítka, stroboskopy, neony, modré LED všude možně, neúčinné spoilery, nesmyslné výřezy do kapoty a podobně.
ty uz tahni na tuning forum nebo radsi vypni internet sedni do svyho hustyho scorpia nebo co mas a jdi do prdeletom2racekiller píše:K těm výrazům:Míšánek píše:tom2racekiller: Ach jo... Nebudu se k Tvému příspěvku vyjadřovat, protože bych musel asi použít některá slova, která se sem nehodí, takže si své mínění o Tobě nechá pro sebe, ale jedno Ti řeknu - nauč se rozpoznat rozdíl mezi tuningem a tuzingem protože tyto dvě slova jsou rozdíl... Já Ti taky nic nevyčítám co si děláš se svým autem (pokud nějaké máš) a taky Tě neodsuzuju... Dělej si se svým autem co uznáš za vhodné, ale neoslovuj mne tuzerem, protože mně to uráží a Já Tebe neurážím, takže klid...
Zavařené kliky, mračítka, stroboskopy, neony, modré LED všude možně, neúčinné spoilery, nesmyslné výřezy do kapoty a podobně.

Powered by iS...
Pěkná kola jsou dost relativní pojem.Míšánek píše:O.K. Jestli to bereš s této stran pohledu, tak máš pravdu ale Já jsem prostě příznivce tuningu (podle tvého názoru "tunzingu") a stím nikdo nic neudělá... Btw Pěkné kola jsou podle tebe taky tuning když to v zásadě nezlepšuje jízdní vlastnosti??![]()
Kola různých rozměrů mají různé vlastnosti.
Použití kol výhodnějších rozměrů pro určitý účel = TUNING.
Na svý káře si tuz jak chceš, tvá věc.
Přispěješ aspoň do rozpočtu.
Slávečku Olejáre, na tuzing fórum táhni ty.Slavisimo píše:ty uz tahni na tuning forum nebo radsi vypni internet sedni do svyho hustyho scorpia nebo co mas a jdi do prdeletom2racekiller píše:K těm výrazům:
tom2racekeller: Jo ale Já jsem konkrétně u kol myslel vzhled. No vidíš, takže státu budu prakticku ku prospěchu, ne?:) Takže mně prosím neoslovuj tuzerem... Tuzing podle mého vypadá asi takto: www.tuzing.com ale tuning je podle mého toto: www.tuningscene.cz
Pro rýpaly: Ano, viděl jsem Rychle a Zběsile 1 i 2 nejméně dvakrát a pokaždé jsem se u toho udělal....
Jdu se na to podívat zas
Pro rýpaly: Ano, viděl jsem Rychle a Zběsile 1 i 2 nejméně dvakrát a pokaždé jsem se u toho udělal....

No smoke, no fun...

Jasný tuzing.Míšánek píše:ale tuning je podle mého toto: www.tuningscene.cz
Neprůhledné pruhy na sklech, zavařené kliky.
Stěrače odstraněné.
Mnoho lidí neví, co to je ten tuning. Proto tuzí.Míšánek píše:tom2racekiller: No dobře.. Tak si žij ve svém světě tuningu a tuzingu... Asi Ti musí naskakovat husí kůže vždyt když někde vidíš tuning "tuzing" sraz, co?? A ještě jeden dotaz na závěr: Ty máš nějak upravené auto??
A spousta tuzérů ohrožuje ostatní účastníky silničního provozu.
V pátek večer jsem dojížděl k přejezdu, snižuji rychlost ke 30. Proti jede nákladní auto.
Tuzér s Fiatem Croma se na mě tlačil zezadu, pak proletěl mezi mým autem a náklaďákem.
Na přejezdu to s ním hodilo do strany až k chodníku.
A po pár stovkách metrů jsem ho viděl, jak stojí u diskárny, opřený o auto a čumí doblba.
Nemám tuzéry v oblibě.
A proto jsem ortodoxní antituzér

Moje kára není tuzená a nikdy tuzená nebude!!!
- Hanis
- Moderátor e30.cz
- Kontaktovat uživatele:
Mě se to taky líbí, pokud jsou na tomu odpovídajícím autě. Pokud dáš na 15 let starou sračku jako E30 bezesporu je, nemůžu prostě říct, že to pěkně vypadá a o účelu se bavit nemá cenu.325e píše:mně se ty neony líby a svítí to bezvadně ja vas lidi nechápu
pozabíjejte se k vuli tomu
Docela mě děsí jen tak skutečnost, že lidi řadši řeší podsvícení vozu než stav brzdové kapaliny.
Lidi jsou zlí, lžou, mrdaj a kradou
s tim souhlasim!ja vim ze jsem tady par lidi uz nekdy necim urazil ale nebylo to jen tak z prdele ale kvuli tomu ze vetsinou provokujou a zaslouzi si to.jinak peace taky se tady nechci s nikym hadat.Míšánek píše:Vždyť Já to říkám pořád, že se mně to líbí a s nikým se hádat nechci, ale když mne někdo uráží, tak to si líbit nenechám...
Moje budoucí láska-BMW E30 320i Cabrio, v barvě briliantrot a úpravě M-Technic 2 

ja budu menit ted komplet brzdovy trubky dozadu(abs).jinak bych si tam ty neony nedaval kdybych vedel ze mam treba v haji brzdovy desticky nebo ze ta kapalina je uz stara.Hanis píše:Mě se to taky líbí, pokud jsou na tomu odpovídajícím autě. Pokud dáš na 15 let starou sračku jako E30 bezesporu je, nemůžu prostě říct, že to pěkně vypadá a o účelu se bavit nemá cenu.325e píše:mně se ty neony líby a svítí to bezvadně ja vas lidi nechápu
pozabíjejte se k vuli tomu
Docela mě děsí jen tak skutečnost, že lidi řadši řeší podsvícení vozu než stav brzdové kapaliny.
Moje budoucí láska-BMW E30 320i Cabrio, v barvě briliantrot a úpravě M-Technic 2