Nejde otevrit kufr
Nejde otevrit kufr
Cus,mam problem s kufrem. Nejde mi odemknout ani centralem ani normalne klíčkem...Nevíte někdo jak to otevřít???Docela nutně bych se tam potřeboval dostat...Dík za radu
Re: Nejde otevrit kufr
lol měl sem něco podobnýho, ale mě nešli zamknoutVenca318i píše:Cus,mam problem s kufrem. Nejde mi odemknout ani centralem ani normalne klíčkem...Nevíte někdo jak to otevřít???Docela nutně bych se tam potřeboval dostat...Dík za radu
klíč se neotáčí nebo to centrál nepustí?
dočasný konec BMW 

hmmm to vypadá že ti odešel díl 11(mechanizmus zámku)
http://www.realoem.com/bmw/showparts.do ... g=41&fg=60
jak se dostat do kufru??přez světlo, rozbít ho, nebo řez auto, rozříznout přepážku mezi kufrem a kabinou (asi to touring nebude, to by si to neřešil)
http://www.realoem.com/bmw/showparts.do ... g=41&fg=60
jak se dostat do kufru??přez světlo, rozbít ho, nebo řez auto, rozříznout přepážku mezi kufrem a kabinou (asi to touring nebude, to by si to neřešil)
dočasný konec BMW 

a nemas jen primrzlou tesnici gumu k viku kufru? ja to tak mel tenhle tyden a taky jsem myslel ze je to v haji, vsechno slo zamackout, klickem v pohode otocit, ale kufr se proste neotevrel..., nakonec jsem to postavil kamosovi do garaze ze to nejaky zpusoibem proste otevru a jak se to ohralo v garazi tak to slo... 

316i r.v. 1988, M10
- Tweety
- Kontaktovat uživatele:
Ty nemáš mezi sedačkama ten vstup do kufru ? Pokud ano, vzít si několik nástavců na 10 vořech a povolit ty tři šrouby na zámku, celej zámek potom vyndat a otevřeš to. Tak jsem to udělal já, když mi přestal chodit centrál a já se nemohl dostat do kufru, abych mohl odpojit centrál na víčku nádrže, abych vůbec mohl natankovat. Nevidim důvod proč hned něco ničit. Ale nevim jestli ta díra mezi sedačkama (jako na skivak je jen u nějakých typů)
-
-
zaujalo me to co se ti stalo a vzpomel sem si ze me v lete se stalo neco podobnyho ale v opacnym smyslu.nekolikrat sem sundaval viko kufru vyndaval zamek atd. protoze sem vystrikaval skoro celj kufr zakladovkou ale to resit nebudu takze k veci.dal sem zpatky zamek pridelal ho a jelikoz mam taky central tak sem tam pridelal i ten magnet centralu a od nej vede kovovy tahlo k zamku ja sem to tahlo spatne nasadil a po zavreni kufru to tyhlo vypadlo ze zamku a nevim jak je to mozny ale proste ten kufr nesel zamknout.potom sem na to prisel ze to vypadlo nasadil sem ho poradne a kufr sem normalne zamknul.taky nechapu proc kdyz bych tam nemel ten magnet centralu ten zamek nezamika ale proste to nejde.no a jestli to je tak i naopak ze kdyz zavres kufr zamknes ho a to tyhlo vypadne ze zamku tak ho asi nepujde otevri to si myslim ja.no kazdopadne kdyz to tak bude tak se do toho kufru stejne zvenku nedostanes takze jak rikaly kluci vyndej zadni sedacky a vylom ten plech co je uprostred je delanej tak ze by jsi ho mel vyrazit i rukou.chce to potom nekoho uzsiho kdo se bude vejit do ty diry a rozebrat zevnitr kufru zamek a otevrit ho.co urcite nedelej je ze by jsi nicil treba svetla nebo neco rezal tou dirou za sedackama to pujde ale rikam chce to nekoho hubenyho kdo se tam tudy protahne.asi tam neproleze celym telem ale nejak to pujde.je to je roman.vic ti asi nereknu.kdyztak me opravte ale mam to z vlastni zkusenosti tak sem se snazil pomoct
Moje budoucí láska-BMW E30 320i Cabrio, v barvě briliantrot a úpravě M-Technic 2