Srazy v roce 2006???
- Flery
- Bazarník
- Kontaktovat uživatele:
Srazy v roce 2006???
Myslym ze nejen ja bych chtel vedet jakej sraz se chysta na rok 2006??
koncem cervna bych to videl na dalsi rocnik Plesnice
ale co dalsi srazy kdo co planujete??
nebojte se toho lidi!!!
koncem cervna bych to videl na dalsi rocnik Plesnice
ale co dalsi srazy kdo co planujete??
nebojte se toho lidi!!!
Tel : 773 622 822
Albert píše:Co porad mate s tim autovlakem??
Ja bych byl pro jet v kolonce pekne z CR pres hranice na SR..
beze mě

si spočítej co dáš za benzin. jen orientačně 622km tam a to samý zpět.
1244km *10l / 100 = 124l benzinu *30 Kč => 3720Kč
+ dálniční známky,
+ tam něco projezdíš, projíš....... a počítej tak 7 hodin jízdy.
ten autovlak je rozumnější volba
MB S212 E350 BlueTec 4-matic
Děfka pro fsechno f autobazaru
No financne rozumnejsi urcite, ale zas to neni tak zabavny..Lukas-e21 píše:Albert píše:Co porad mate s tim autovlakem??
beze mě![]()
+ dálniční známky,
e28 525i, e83 X3
EX : e28 528i, e34 535i, e34 530i, e34 525tds, e46 318ci, e39 523i
Albert píše:No financne rozumnejsi urcite, ale zas to neni tak zabavny..Lukas-e21 píše:Albert píše:Co porad mate s tim autovlakem??
beze mě![]()
+ dálniční známky,
nejen finančně, už visim, jak sme po nakych 10hodinach cesty svěží na celonoční party, druhý den od rána do noci zabava, a v běděli si to dávám opět zpátky....

MB S212 E350 BlueTec 4-matic
- Flery
- Bazarník
- Kontaktovat uživatele:
¨jako je fakt ze ject tech 600 a neco km by bylo docela zahulzahy píše:alberte klid ja bych jel po vlastni ose ale o den driv
co se tycu srazu jeste je brzo neco planovat,uvidi se jak se to vsechno vyvine

vpodstate z Ruzomberku az skoro do Popradu je ted uz nova dalnice, v tom bych problem nevidel.. a z Popradu uz roste pomalu ale jiste dalsi cast smer Presov, bude brzy hotova a z Presova je zase dalnice az do Kosic.. zalezi, kudy se rozhodnete jet, zda-li pres Krompachy a nebo Presov - volil bych druhou variantu, na teto trase muzete vyzkouset novy supertunel mezi Porpadem a Presovem u Braniska a nebo v lepsim pripade nevyuzit tunel a vzit to po stare ceste pres kopec s fantastickymi serpentinami a pak se opet napojit na nudnou dalnici. Kdo nezna, mohu jen doporucit, lepsi jak Ecce homo.
takze si myslim, ze milovnici dalnic si prijdou na sve, ale muj nazor je takovy, ze je skoda projet tak zajimavou krajinu po dalnici..minimalne jet pres Tatry, zajizdka neni nijak znacna a stoji to za to i kdyz se tam stalo co se stalo..
takze si myslim, ze milovnici dalnic si prijdou na sve, ale muj nazor je takovy, ze je skoda projet tak zajimavou krajinu po dalnici..minimalne jet pres Tatry, zajizdka neni nijak znacna a stoji to za to i kdyz se tam stalo co se stalo..
Pravidelný sponzor zlínské policie 

- [CZ]Airwolf[OC]
Albert: proc by to nebylo tak zabavne ? Pokud by se jelo vlakem, mame vyhodu v tom, ze si tam muzem otevrit nejakou tu lahvicku
takze o zabavu bych se tak zas nebal, ono spis drzet kolonu na 600km ceste asi nebude tak jednoduche, navic, kdyz vezmes riziko,ze se ti neco vysype, tak se autovlak vyplati 
Samozrejme me vic laka odridit to, ale takovou dobu/dalku jsem jeste nejel, takze by to bylo pro me docela narocne.

Samozrejme me vic laka odridit to, ale takovou dobu/dalku jsem jeste nejel, takze by to bylo pro me docela narocne.
Ex E30 318iS
Budoucí E36 - s pomoci DCho splneno
Budoucí E36 - s pomoci DCho splneno

- Flery
- Bazarník
- Kontaktovat uživatele:
pokd by sraz v SK byl a jala by kolano tak tza cenu ze necham stan doma vemu diesel a jedu kolonu tohle bych si nenechal ujit 600 km v kolone..super u takovyhle trati nikdo nemuze koukat 600 km dozadu obcas se pojede vic nez se ma obcas se pojede treba kilo a dulezity je aby silny stroje jeli vzadu a ty nejslabsi ve predu a radne tomu nakladaly
me je jedno kde pojedu ja 

Tak jo, ve vlaku si otevrem lahvinku, behem par minut zase vystrizlivime a na slovensku uz pojedem autama[CZ]Airwolf[OC] píše:Albert: proc by to nebylo tak zabavne ? Pokud by se jelo vlakem, mame vyhodu v tom, ze si tam muzem otevrit nejakou tu lahvickutakze o zabavu bych se tak zas nebal, ono spis drzet kolonu na 600km ceste asi nebude tak jednoduche, navic, kdyz vezmes riziko,ze se ti neco vysype, tak se autovlak vyplati

Jinak riziko ze se neco vysype se snazim eliminovat tim, ze mam auto naprosto bez problemu a jakmile se jevi naznak ze je neco ko, tak to davam vymenit, takze autu verim a nebojim se ze by se mi neco vysypalo, maximalne se mi muze stat ze pichnu kolo nebo srazim nejaky zvire

e28 525i, e83 X3
dneska jsme se byli podívat v rámci Car Winter Cupu na letišti v Hoškovicích (kousek za Mnichovým Hradištěm) a vypadá to tam použitelně - jednak je tam relativne velkej plac pro kravení, dá se tam postavit trať na nějakej závod, runway na sprinty a za tu celou srandu chtěj na den 5000 jelikož je to ofiko funkční letiště
runway je dlouhá jak tejden před vejplatou, takže by mohlo být plných 400m i s rezervou na dlouhé brždění...
návrat po trávě
když by mi někdo ještě drobně vypomohl s organizací, klidně bych se do toho příští sezónu pustil
runway je dlouhá jak tejden před vejplatou, takže by mohlo být plných 400m i s rezervou na dlouhé brždění...
návrat po trávě
když by mi někdo ještě drobně vypomohl s organizací, klidně bych se do toho příští sezónu pustil

Docent Chocholoušek BMW světa...
pořádám BIG BMW Classic a sbírám starý klumpry
pořádám BIG BMW Classic a sbírám starý klumpry
- Flery
- Bazarník
- Kontaktovat uživatele:
tak schanej lidi..ja ti zapujcim klidne 2 stanky a jeden stul a pomuzu vsemi potrebnymy informacemi takze doufam ze se tam jedeDC píše:dneska jsme se byli podívat v rámci Car Winter Cupu na letišti v Hoškovicích (kousek za Mnichovým Hradištěm) a vypadá to tam použitelně - jednak je tam relativne velkej plac pro kravení, dá se tam postavit trať na nějakej závod, runway na sprinty a za tu celou srandu chtěj na den 5000 jelikož je to ofiko funkční letiště
návrat po trávě

- CharlitoCZ
- Kontaktovat uživatele: