No tahle pasáž zrovna moc dobrá nebylapkot píše:Dobry bylo jak to ten jeden manik nedobrzdil a krup ho do konstrukce SazkaAreny![]()
Pry ma dva obratle nake spatne .Fikux píše:No tahle pasáž zrovna moc dobrá nebylapkot píše:Dobry bylo jak to ten jeden manik nedobrzdil a krup ho do konstrukce SazkaAreny![]()
seděli jsme přímo dole v tom rohu a byla to taková pecka, že se celý to hlediště zatřáslo ... myslel jsem, že je po něm, když lehl a nehýbal se ...
snad ale bude v pořádku
No vidíš a blbec Fikux za to dal 8 stovek a mohl jsem jít zadarmoMiška.bmw píše:Já jsem tam teda taky byla a tím bych chtěla rovnou i poděkovat Leni, která mě tam sebou vzala.
Byla to naprostá bomba a ten 14 ti letej klučina byl super...atmosféra byla skvělá a doufám, že se na to příští rok zase dostanu
No zadarmo by chtel jit asi kazdejFikux píše:No vidíš a blbec Fikux za to dal 8 stovek a mohl jsem jít zadarmoMiška.bmw píše:Já jsem tam teda taky byla a tím bych chtěla rovnou i poděkovat Leni, která mě tam sebou vzala.
Byla to naprostá bomba a ten 14 ti letej klučina byl super...atmosféra byla skvělá a doufám, že se na to příští rok zase dostanu
To si budu pamatovat, že jsi nevzala mě, ale miškuLeni píše:No zadarmo by chtel jit asi kazdejFikux píše:No vidíš a blbec Fikux za to dal 8 stovek a mohl jsem jít zadarmoMiška.bmw píše:Já jsem tam teda taky byla a tím bych chtěla rovnou i poděkovat Leni, která mě tam sebou vzala.
Jo Travis Pastrana je hodne velkej frajer . Vyhrava X-Games a podobny akce je proste nejlepsi . Ale myslim si ze double back flip jen tak uz nikdo neda. To bude dlouho trvat nez to nekdo vypilujeFikux píše:Jinak už je na světě double-back flip viz. tento odkaz
http://dcshoes.com/home/special_feature ... anaDBF.swf
To je teprve masakr![]()