Kalamita? Jaké zimáky máte letos vy?
Kalamita? Jaké zimáky máte letos vy?
Tak jsem v pátek kvůli předpovědi přezul na zimu a zajímalo by mě, na jakých zimácích jezdí kdo z klubu a jak se to chová...
Vyměnil jsem teď 195/65 R15 letní Dunlop SP Sport za ten samý rozměr zimních GoodYear UltraGrip a nemůžu si je vynachválit. Výborné vedení, brždění a vůbec vše při nynějších teplotách oproti letním Dunlopům.
A co vy? Na čem jezdíte a jaké změny v chování pozorujete? Tohle téma tady je prakticky každý rok, vím, ale právě proto je vhodný ho zase oprášit, protože třeba nějaký výrobce vymyslel něco o dost lepšího, než bylo dostupné vloni... a ne každý o tom musí vědět... Tak se pochlubte...
Vyměnil jsem teď 195/65 R15 letní Dunlop SP Sport za ten samý rozměr zimních GoodYear UltraGrip a nemůžu si je vynachválit. Výborné vedení, brždění a vůbec vše při nynějších teplotách oproti letním Dunlopům.
A co vy? Na čem jezdíte a jaké změny v chování pozorujete? Tohle téma tady je prakticky každý rok, vím, ale právě proto je vhodný ho zase oprášit, protože třeba nějaký výrobce vymyslel něco o dost lepšího, než bylo dostupné vloni... a ne každý o tom musí vědět... Tak se pochlubte...
E39 535i sedan
No já budu přezouvat až zítra,ale už pozdě,před dvouma měsícema jsem dodělal svoji E-36-tku byla to výměna zkoro všeho,podlahy,část kufru,blatníky,lemy atd. a samozřejmě nový nástřik metlou,a zrovna dnes o pul páté ráno jsem úplně nevině
chytl šmejra a lehce jsem sjel do pangejta a trochu mě popraskala barva na části předního nárazníku no úžasný,ale byla to moje chyba na letních gumách a na ledu no nic moc,ale už jsem ted v opravování otrkanej tak mě bude oprava trvat tak jeden den 

Super , tak jsi skocil do skarpyAnonymous píše:No já budu přezouvat až zítra,ale už pozdě,před dvouma měsícema jsem dodělal svoji E-36-tku byla to výměna zkoro všeho,podlahy,část kufru,blatníky,lemy atd. a samozřejmě nový nástřik metlou,a zrovna dnes o pul páté ráno jsem úplně neviněchytl šmejra a lehce jsem sjel do pangejta a trochu mě popraskala barva na části předního nárazníku no úžasný,ale byla to moje chyba na letních gumách a na ledu no nic moc,ale už jsem ted v opravování otrkanej tak mě bude oprava trvat tak jeden den

Ale jake tam budes davat zimaky to se od tebe asi nedozvime . Vid .
Ja tam mam uz druhej rok naky protektory a jsem s nima spokojenej . Bohuzel ted nevim co to je zac , ale vyjel jsem zatim , tam kam jsem potreboval

ja jezdil na felde s GY Ultra Grip 6 a s tema jsme byl hodne spokojeny ...
kdyby staly rozumny peniz i v rozmeru na e30, e34, sel bych do toho ...
na e30 mam Barum Polaris 2 (185/65R15) ... koupil jsem je loni a prijemne me prekvapily. jezdi se na nich docela dobre.
na e34 mam Dunlop WS2 (225/55R16) a zkusenosti napisu, az s nima poradne pojezdim .. prvni blbnuti na zasnezene trave bylo ok, ale zatim se s iX jenom seznamuju
petr
kdyby staly rozumny peniz i v rozmeru na e30, e34, sel bych do toho ...
na e30 mam Barum Polaris 2 (185/65R15) ... koupil jsem je loni a prijemne me prekvapily. jezdi se na nich docela dobre.
na e34 mam Dunlop WS2 (225/55R16) a zkusenosti napisu, az s nima poradne pojezdim .. prvni blbnuti na zasnezene trave bylo ok, ale zatim se s iX jenom seznamuju

petr
BMW X5 4.4i (2001)
Subaru Legacy Kombi 2.0R (služební)
ex - e30 318i, 525ix Touring ...
Subaru Legacy Kombi 2.0R (služební)
ex - e30 318i, 525ix Touring ...
- Huska
- Kontaktovat uživatele:
Semperit 205/55/16
loni Continental Contiwintercontact 195/65/15 řek bych normál
Musím tedy podotknout že 90% jezdím na vymrzlých cestách bez sněhu, proto letos takto.
loni Continental Contiwintercontact 195/65/15 řek bych normál
Musím tedy podotknout že 90% jezdím na vymrzlých cestách bez sněhu, proto letos takto.

- DAN
- Věčně nespokojený
- Kontaktovat uživatele:
dttoIvo píše:Continental wintercontact...

nasral jsem si je na káres už v úterý

Na e30 mám 1 rok starý Barum Polaris II 195/60 R15 - zatím spokojenost
Je to kurevsky důležitá věc, na letňákách nebo na starejch zimních šlupkách už bych nikdy nevyjel.
Já se prostě v zimě bojím

BMW The Ultimate Driving Machine
Tak jsem přechválil - teda obrazně... V pondělí v 6 ráno na odbočce z ul V Rovinách do Pujmanové směrem k ABI jsem krásně letěl na obrubník, tak jsem s vytočenýma kolama jenom koukal, jak se hrnu, vyšlápl jsem spojku a čekal jsem, co se bude dít... Naštěstí se to asi 10 cm od obrubníku chytlo a minul jsem, ale pocit to příjemnej rozhodně nebyl. Přechody jsou poránu v zimě docela nebezpečná věc... A jsem rád, že jsem přezul, protože dneska v noci bylo stabilně -4 stupně všude, kudy jsem projel...DC píše:dnes sem obul na závody Goodyear Ultragrip 6, tak uvidíme
E39 535i sedan
já koupil jetý Klébry Krisalp 3 za šlupku s vzorkem 6 mm a to je nářez, na letních jsem mrskal zatáčky vostřejc jak s tímhle tím šitem, škoda, že jsou moc nejetý a budu se s nima trápit celou zimu 

Blondýnka na křižovatce. Z druhého auta vystoupí naštvaný chlap a rozkřičí se na ní:
"Ty krávo, dělala jsi vůbec někdy řidičák?"
Blondýna se jen usměje: "Určitě víckrát než ty, debile!"
"Ty krávo, dělala jsi vůbec někdy řidičák?"
Blondýna se jen usměje: "Určitě víckrát než ty, debile!"
loni jeste na favoritu firestone fw930 a naprosta spokojenost.vyjel jsem i to jsem si nemyslel.letos jsem zavahal a uz jsem si svyho kombika trochu škrabnul o stromek u cesty. zzitra mi přijdou bridgestone blizzak lm-20.až je obuju dam vam vedet jak to jezdi.jestli chcete levny gumy doporučuji http://www.nejlevnejsipneu.cz mam s nima dobry zkušenosti(nejen ja).