BMW 524 TD za 15.000kč
BMW 524 TD za 15.000kč
prodám BME 524 TD r.v. 1986, platné doklady, propadlá STK, nějaká práce tam je, ale auto je v hromadě, nějaké ND k tomu, zažný, šíbr atd, cena 15.000kč. Foto mailem jp1@seznam.cz 777696649
.
nechápu co to má znamenat za kecy, co si zač ty chytráku že takhle bezdůvodně napadáš?zahy píše:Tak to uz tady jednou bylo
Od tebe ani rohlik!!!!
takovýhle blbečky nesnáším, buť máš zájem, nebo drž hubu a takhle bezdůvodně to vůbec nechápu................................
Re: .
asi pred rokem pul rokem sem to chtel od tebe koupit,a to tve jednani mi stacilo abych si otobe udelal obrazek,nebudu to radci komentovatjp1 píše:nechápu co to má znamenat za kecy, co si zač ty chytráku že takhle bezdůvodně napadáš?zahy píše:Tak to uz tady jednou bylo
Od tebe ani rohlik!!!!
takovýhle blbečky nesnáším, buť máš zájem, nebo drž hubu a takhle bezdůvodně to vůbec nechápu................................
nebudu se tady hadat pres forum,jen sem chtel ostatni varovat
Citroen Xm 2,1td 780 500km
e34 525tds touring 258 500km
e30 325tds rekonstruktion-new motor pripraven
e34 525tds touring 258 500km
e30 325tds rekonstruktion-new motor pripraven
Re: .
Máš pravdu nemá to cenu tady probírat, já si myslím svý a svojí arogancí nikoho nepřesvěčíš a už se k tomu nebudu vyjadřovat, nemá to cenu...............zahy píše:asi pred rokem pul rokem sem to chtel od tebe koupit,a to tve jednani mi stacilo abych si otobe udelal obrazek,nebudu to radci komentovatjp1 píše:nechápu co to má znamenat za kecy, co si zač ty chytráku že takhle bezdůvodně napadáš?zahy píše:Tak to uz tady jednou bylo
Od tebe ani rohlik!!!!
nebudu se tady hadat pres forum,jen sem chtel ostatni varovat