Tak se s vámi musím podělit co se mi stalo

Pokec E30 pozitivních lidí - aneb to, co se jinam nevejde.
BOOST
E30.cz mecenáš

Příspěvek od BOOST » 09. 11. 2005 21:15

samiq píše: Kazdy mame asi malo volneho casu a nezda se mi byt cool, abych byl svazanej kamaradsoftem, nebo mi nekdo rikal co ...

Na druhou stranu, mne vzdy potesi kdyz muzu nekomu pomoci, natoz kamosum. :) 8)
Nic proti, ale tohle si dost protiřečí. :wink: Lidi co se to s váma děje, jaký svázání kamarádšoftem. Kamarádství je přece dobrá věc. Pro mě je teda důležitější kamarád než narvaná prkenice. V životě nejsou jenom prachy a mnohem víc si ho člověk užije s dobrejma přátelema než když bude mít narvanou prkenici a nebude mít nikoho. K čemu vám pak ty prachy budou, za ně si nikdy dobrý kamarády nekoupíte. :roll:
E30 340ic V8 6q- EX
E39 M5-AC Schnitzer shortshift, AC Schnitzer racing wheels type III 19", AC Schnitzer rear roof spoiler, AC Schnitzer ECU, AC Schnitzer suspension, LPG-power :twisted:
SUZUKI GSX-R 600 K6 - GSX-R 1000 K7 :twisted:

tomik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tomik » 09. 11. 2005 21:26

Hele ,mě vo prachy tak moc nejde.Prostě si je vydělám-ne na kamarádech.
Mě jde spíš o to,že když jsem měl ledabyle kámoše a něco pro ně udělal-skoro dost zadarmo,tak mě pak ve finále ojebali a vysrali se na mě.
Takže mě život naučil,obstarat si vše sám a když něco chci,tak za to rád zaplatím.
dovoz automobilů,vrakoviště,specializace E30 IS,M3 E30,Alpina.Neregistrován http://tomikauta.webnode.cz

BOOST
E30.cz mecenáš

Příspěvek od BOOST » 09. 11. 2005 21:36

tomik píše:Hele ,mě vo prachy tak moc nejde.Prostě si je vydělám-ne na kamarádech.
Mě jde spíš o to,že když jsem měl ledabyle kámoše a něco pro ně udělal-skoro dost zadarmo,tak mě pak ve finále ojebali a vysrali se na mě.
Takže mě život naučil,obstarat si vše sám a když něco chci,tak za to rád zaplatím.
No to je právě o tom, že to nebyli kámoši, ale kurvy převlečený za kamarády. Taky se mi to už stalo a ještě určitě stane, takový lidi už pro mě ale nejsou kamarádi, kterejm budu pomáhat zadarmo. Ale taky to neznamená, že už nikdy neudělám pro nikoho nic zadara. I tady na fóru jsem našel lidi, který jsou hodně v pohodě a myslím si, že jsme se stali moc dobrými kamarády a po takovejch lidech nebudu chtít prachy, když jim s něčím pomůžu.
E30 340ic V8 6q- EX
E39 M5-AC Schnitzer shortshift, AC Schnitzer racing wheels type III 19", AC Schnitzer rear roof spoiler, AC Schnitzer ECU, AC Schnitzer suspension, LPG-power :twisted:

tomik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tomik » 09. 11. 2005 21:41

jenže já jsem spíš takovej,že třeba tobě dám peníze ze něco s RADOSTI´a dám je mnohem rači tobě,než nákýmu idiotoj.
dovoz automobilů,vrakoviště,specializace E30 IS,M3 E30,Alpina.Neregistrován http://tomikauta.webnode.cz

BOOST
E30.cz mecenáš

Příspěvek od BOOST » 09. 11. 2005 21:57

tomik píše:jenže já jsem spíš takovej,že třeba tobě dám peníze ze něco s RADOSTI´a dám je mnohem rači tobě,než nákýmu idiotoj.
Jasně neříkám, že úplně všechno se má dělat zadarmo, třeba prodat kámošovi kola zadarmo za to, že je to kámoš, to je blbost. Myslel jsem spíš takový ty věci, když můžu kámošovi pomoct třeba spravit něco na autě nebo na PC a nebo s čím koliv jiným. Dojet pro něj někam, za to nevidím důvod, proč bych měl něco chtít. :wink:
E30 340ic V8 6q- EX

samiq
Akademik

Příspěvek od samiq » 09. 11. 2005 22:04

BOOST píše:
samiq píše: Kazdy mame asi malo volneho casu a nezda se mi byt cool, abych byl svazanej kamaradsoftem, nebo mi nekdo rikal co ...

Na druhou stranu, mne vzdy potesi kdyz muzu nekomu pomoci, natoz kamosum. :) 8)
Nic proti, ale tohle si dost protiřečí. :wink: Lidi co se to s váma děje, jaký svázání kamarádšoftem. Kamarádství je přece dobrá věc. Pro mě je teda důležitější kamarád než narvaná prkenice. V životě nejsou jenom prachy a mnohem víc si ho člověk užije s dobrejma přátelema než když bude mít narvanou prkenici a nebude mít nikoho. K čemu vám pak ty prachy budou, za ně si nikdy dobrý kamarády nekoupíte. :roll:
Nikoliv, to si neprotireci. Mluvil jsem o volnem case, aby se clovek nestal otrokem, tak si musi volit sam.

A co se tyce penez, na kamosich nevydelavame (ale i moc neprodelavame, pak to kamaradstvi dostane pachut...) Od toho je regulerni business.
Souhlasim ze kamaradstvi je fajn, pratelstvi je vic :)

BOOST
E30.cz mecenáš

Příspěvek od BOOST » 09. 11. 2005 22:11

samiq píše: Nikoliv, to si neprotireci. Mluvil jsem o volnem case, aby se clovek nestal otrokem, tak si musi volit sam.

A co se tyce penez, na kamosich nevydelavame (ale i moc neprodelavame, pak to kamaradstvi dostane pachut...) Od toho je regulerni business.
Souhlasim ze kamaradstvi je fajn, pratelstvi je vic :)
Já jsem ale taky psal, že nepomůžu pokaždý za každou cenu, když nemůžu, tak to prostě nejde a opravdovej kámoš tohle pochopí a nenasere se. :wink:
E30 340ic V8 6q- EX

Ivo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivo » 09. 11. 2005 22:22

Tak se opravdu zamyslete kolik máte opravdových kamarádů ?????
Pro kteráho uděláte hodně a třeba za nic já počítám že jich moc nebude....
Život je jen náhoda .....

BOOST
E30.cz mecenáš

Příspěvek od BOOST » 09. 11. 2005 22:26

Ivo píše:Tak se opravdu zamyslete kolik máte opravdových kamarádů ?????
Pro kteráho uděláte hodně a třeba za nic já počítám že jich moc nebude....
Máš naprostou pravdu, opravdovejch kamarádů těžko bude mít člověk hodně, protože takovejch lidí je málo. A když takovýho člověka najdu, tak o to víc si ho cením. :wink:
E30 340ic V8 6q- EX

starter

Příspěvek od starter » 10. 11. 2005 09:16

Fikux píše:No s tim bych úplně tak nesouhlasil. Je to možná naprostá většina případů, že nikdo nedělá nic zadarmo, ale občas narazíš na dobrou duši, která chce opravdu jen pomoc.
Jako příklad uvedu DCeho: jelikož ty Alpinky co mám stále uchází, tak je musim nechat komplet zrenovovat. Čili potřebuju disky včetně pneu abych na ně na zimu (lépe řečeno na tu dobu než budou Alpiny ready) mohl kábro postavit. DCeho jsem se zeptal, odpověď byla neni problém. Dneska mám jeho kola na autě a při mé otázce na DCeho co budu dlužen mi naprosto jistě odpověděl "neřeš to, třeba mě jenom svezeš v kábru" :idea:

Takže bych mu tímto chtěl i poděkovat ... díky DC :!:
:cry: zamačkávám slzu :twisted:
Blondýnka na křižovatce. Z druhého auta vystoupí naštvaný chlap a rozkřičí se na ní:
"Ty krávo, dělala jsi vůbec někdy řidičák?"
Blondýna se jen usměje: "Určitě víckrát než ty, debile!"

Fikux
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fikux » 10. 11. 2005 09:54

starter píše: :cry: zamačkávám slzu :twisted:
Hezky jsem to napsal, viď ? :D
Zewl-crew "M3 E3O rulezzzzz"

Míšánek

Příspěvek od Míšánek » 10. 11. 2005 14:33

Fikux: S tebe něco bude!!!:)
No smoke, no fun...
Obrázek

Ivo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivo » 23. 11. 2005 20:56

Tak je to opravené sem rád našel jsem chybu a na vrakáči v Přišimasích sou fakt dobrý vypálený modul mi nechali pouze za 1500kč tak oprava byla dost levná z toho sem potěšen jinak nový Light modul stojí ranec :!:
Život je jen náhoda .....

DAN
Věčně nespokojený
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DAN » 23. 11. 2005 21:12

Ivo píše:Tak je to opravené sem rád našel jsem chybu a na vrakáči v Přišimasích sou fakt dobrý vypálený modul mi nechali pouze za 1500kč tak oprava byla dost levná z toho sem potěšen jinak nový Light modul stojí ranec :!:
¨

V Přišímasích jsou dva vrakárnící, předpokládám, že to byl ten co je blíž k vjezdu.
Ten druhej to je jen kšeftman, co pohrdá např. e28,....
BMW The Ultimate Driving Machine

Slavisimo

Příspěvek od Slavisimo » 23. 11. 2005 23:37

DAN píše:
Ivo píše:Tak je to opravené sem rád našel jsem chybu a na vrakáči v Přišimasích sou fakt dobrý vypálený modul mi nechali pouze za 1500kč tak oprava byla dost levná z toho sem potěšen jinak nový Light modul stojí ranec :!:
¨

V Přišímasích jsou dva vrakárnící, předpokládám, že to byl ten co je blíž k vjezdu.
Ten druhej to je jen kšeftman, co pohrdá např. e28,....
mi sme tam byli a v pohode packa tempomatu za 500 zadni pruzina na e36 za 300