Tak se s vámi musím podělit co se mi stalo
Tohle znám z práce. Celkem běžná situace, když nám dělají na autech nástavby a nejsou školený, tak při vaření na autě neodpojí ani baterku. Což může mít za důsledek odpálení řídící jednotky. Výrobcem je dokonce doporučeno při jakémkoliv zásahu do vozidla (právě třeba svářečkou) odpojovat a fyzicky vyndavat řídící jednotky
Každopádně IVO to je pravděpodobně skoro konec Vašeho kamarádství. Přesně jak to popisuješ, tak to typuju, že minimálně jedna řídící jednotka bude v prdeli

Každopádně IVO to je pravděpodobně skoro konec Vašeho kamarádství. Přesně jak to popisuješ, tak to typuju, že minimálně jedna řídící jednotka bude v prdeli

Zewl-crew "M3 E3O rulezzzzz"
Navíc pravej kámoš po tobě nebude chtít např. práci na dva dny zadarmo.pkot píše:Jo to mas pravdu, taky to radeji zaplatim i kdyz jde o malickosti .tomik píše:To spíš to rači zaplatím.
Když ti někdo něco udělá zadarmo,tak tě má pak v šachu.....
Aspon mam pak ciste konto . A kdyz pak neco zas potrebuji vim ze mi pomuzou .
Já když vobčas udělám nějakej ten melouch kámošovi, tak si řeknu vo
nějakou směšnou částku a je to smazaný.
Naposled se kámošovi vysral počítač, seděl sem u toho celý odpoledne. a když se mě ptal kolik, tak sem řek 200. von mi dal 400. Jenže to byl kámoš, tak sme to večer prochlastali spolu v hospodě

Já se nechci nijak vychloubat ani ze sebe dělat vula ale já sem kámošovy spravyl peugeota 405 Mi16v x4 po bouračce na oboje levé dveře sloupek práh + lak, a k tomu výměna mezinápravového diferencialu za 1000,- a sud piva STAROBRNA keré sme sním pak vychlemtali. Ten tisíc byl akorát na pokrití nákladů na eletriku plyn, atd. A oba jsme byly spokojení a ve finále i ožralí jak prasata a teťka dyž po nem něco potřebuju tak mi vyhoví já jemu on mě a tak by to mělo bét 

- Ivo
- Kontaktovat uživatele:
Tak to má býtZubata píše:Já se nechci nijak vychloubat ani ze sebe dělat vula ale já sem kámošovy spravyl peugeota 405 Mi16v x4 po bouračce na oboje levé dveře sloupek práh + lak, a k tomu výměna mezinápravového diferencialu za 1000,- a sud piva STAROBRNA keré sme sním pak vychlemtali. Ten tisíc byl akorát na pokrití nákladů na eletriku plyn, atd. A oba jsme byly spokojení a ve finále i ožralí jak prasata a teťka dyž po nem něco potřebuju tak mi vyhoví já jemu on mě a tak by to mělo bét

Život je jen náhoda .....
Tak takovýhle věci si vůbec s kámošem neplatíme, do PC děláme oba, on toho už teda ví trochu víc protože má za sebou ČVUT-FELStowpaaq píše: Navíc pravej kámoš po tobě nebude chtít např. práci na dva dny zadarmo.
Já když vobčas udělám nějakej ten melouch kámošovi, tak si řeknu vo
nějakou směšnou částku a je to smazaný.
Naposled se kámošovi vysral počítač, seděl sem u toho celý odpoledne. a když se mě ptal kolik, tak sem řek 200. von mi dal 400. Jenže to byl kámoš, tak sme to večer prochlastali spolu v hospodě

E30 340ic V8 6q- EX
E39 M5-AC Schnitzer shortshift, AC Schnitzer racing wheels type III 19", AC Schnitzer rear roof spoiler, AC Schnitzer ECU, AC Schnitzer suspension, LPG-power
SUZUKI GSX-R 600 K6 - GSX-R 1000 K7
E39 M5-AC Schnitzer shortshift, AC Schnitzer racing wheels type III 19", AC Schnitzer rear roof spoiler, AC Schnitzer ECU, AC Schnitzer suspension, LPG-power

- tomik
- Kontaktovat uživatele:
Peč na to.Asi na to jsou dva pohledy.Každýho naučil život jinak.
Někdo si prostě s tím druhým vyhoví zadarmo a někdo má rád čistej štít.
dovoz automobilů,vrakoviště,specializace E30 IS,M3 E30,Alpina.Neregistrován http://tomikauta.webnode.cz
- CharlitoCZ
- Kontaktovat uživatele:
- DAN
- Věčně nespokojený
- Kontaktovat uživatele:
No tak toto je klasickej případ pokřivený mysli. Je to následek 40 debilizace fláčakčským režimem.CharlitoCZ píše:s tim souhlasim, je uplně jedno jak to je, jen je důležitej vyrovnanej výsledektomik píše:Peč na to.Asi na to jsou dva pohledy.Každýho naučil život jinak.
Děte do prdele s "vyrovnaným výsledkem".
Na toto narážím skoro fšude.

Co to je za píčovinu, furt kalkulovat ? Podobný je to třebas při nákupu vánočních dárků - hmmm tak von mi koupí toto za tydle peníze, tak já mu do prdele musím koupit taky něco tak debilně drahýho

Konkurenční myšlení a toto tek kurevskej důvod, proč to je mezi lůidma většinou na hovno.
Jééé hlavně abych někomu něco nezůstal dlužen

2Ivo - vůbec nechápu, jak od takovýho zmrda, kerej ti pokurvil auto a za zkurvení si ještě řekl "kamarádský" peníze můžeš ještě očekávat nějaký přátelství a nazývat ho kamarádem ( bejvalým ) - votevři voči - to nikdy nebyl kamarád, i když se tak třeba tvářil -byla to dycky při nejlepším jen převlečená svině za kamaráda.

On musí nést veškerou odpovědnost za poškození, kerý prokazatelně způsobil - čecko zaplatit

jestli jsi potřeboval todle slyšet, tak ti to píšu, nemá cenu spekulovat nad tím - jestli je to ferový / není

BMW The Ultimate Driving Machine
NEVIS O CO DEDAN píše:No tak toto je klasickej případ pokřivený mysli. Je to následek 40 debilizace fláčakčským režimem.CharlitoCZ píše:s tim souhlasim, je uplně jedno jak to je, jen je důležitej vyrovnanej výsledektomik píše:Peč na to.Asi na to jsou dva pohledy.Každýho naučil život jinak.
Děte do prdele s "vyrovnaným výsledkem".
Na toto narážím skoro fšude.![]()
Co to je za píčovinu, furt kalkulovat ? Podobný je to třebas při nákupu vánočních dárků - hmmm tak von mi koupí toto za tydle peníze, tak já mu do prdele musím koupit taky něco tak debilně drahýho![]()
Konkurenční myšlení a toto tek kurevskej důvod, proč to je mezi lůidma většinou na hovno.
Jééé hlavně abych někomu něco nezůstal dlužen, nedlužím mi tadyten ještě za to, že sem mu dal cigáro ? - očekávat odměnu, odplatu,...., pomstu --- jen si krmíme duši jedem
2Ivo - vůbec nechápu, jak od takovýho zmrda, kerej ti pokurvil auto a za zkurvení si ještě řekl "kamarádský" peníze můžeš ještě očekávat nějaký přátelství a nazývat ho kamarádem ( bejvalým ) - votevři voči - to nikdy nebyl kamarád, i když se tak třeba tvářil -byla to dycky při nejlepším jen převlečená svině za kamaráda.![]()
On musí nést veškerou odpovědnost za poškození, kerý prokazatelně způsobil - čecko zaplatit![]()
jestli jsi potřeboval todle slyšet, tak ti to píšu, nemá cenu spekulovat nad tím - jestli je to ferový / není, je to kámoš / není,........ je to kurva, podle toho co jsi napsal.

0042191777565
Nakej TD curak... prepisuje a maze inzeraty
http://img301.imageshack.us/img301/1209 ... hjhod2.png
Nakej TD curak... prepisuje a maze inzeraty
http://img301.imageshack.us/img301/1209 ... hjhod2.png
- tomik
- Kontaktovat uživatele:
for DAN.
Ještě řekni,že ty nekalkuluheš.
Ještě řekni,že ty nekalkuluheš.
dovoz automobilů,vrakoviště,specializace E30 IS,M3 E30,Alpina.Neregistrován http://tomikauta.webnode.cz
Tak tohle je právě naprostá píčovina. To si myslíš, že když si s kámošem nezaplatíme, tak nemáme čistej štít?tomik píše:Peč na to.Asi na to jsou dva pohledy.Každýho naučil život jinak.

E30 340ic V8 6q- EX

No s tim bych úplně tak nesouhlasil. Je to možná naprostá většina případů, že nikdo nedělá nic zadarmo, ale občas narazíš na dobrou duši, která chce opravdu jen pomoc.BOOST píše: Dneska už skoro nikdo není schopnej udělat něco pro druhýho zadarmo, prostě mu jen pomoct a nic za to nečekat, prostě z kamarádství a třeba jenom pro dobrej pocit. Každej jde jenom po prachách a za každou cenu.
Jako příklad uvedu DCeho: jelikož ty Alpinky co mám stále uchází, tak je musim nechat komplet zrenovovat. Čili potřebuju disky včetně pneu abych na ně na zimu (lépe řečeno na tu dobu než budou Alpiny ready) mohl kábro postavit. DCeho jsem se zeptal, odpověď byla neni problém. Dneska mám jeho kola na autě a při mé otázce na DCeho co budu dlužen mi naprosto jistě odpověděl "neřeš to, třeba mě jenom svezeš v kábru"

Takže bych mu tímto chtěl i poděkovat ... díky DC

Zewl-crew "M3 E3O rulezzzzz"
Já jsem tam ale napsal, že skoro nikdo a né nikdo, samozřejmě že existujou výjimky, ale je jich sakra málo a spíš čím dál tím míň.Fikux píše: No s tim bych úplně tak nesouhlasil. Je to možná naprostá většina případů, že nikdo nedělá nic zadarmo, ale občas narazíš na dobrou duši, která chce opravdu jen pomoc.
Jako příklad uvedu DCeho: jelikož ty Alpinky co mám stále uchází, tak je musim nechat komplet zrenovovat. Čili potřebuju disky včetně pneu abych na ně na zimu (lépe řečeno na tu dobu než budou Alpiny ready) mohl kábro postavit. DCeho jsem se zeptal, odpověď byla neni problém. Dneska mám jeho kola na autě a při mé otázce na DCeho co budu dlužen mi naprosto jistě odpověděl "neřeš to, třeba mě jenom svezeš v kábru"
Takže bych mu tímto chtěl i poděkovat ... díky DC

E30 340ic V8 6q- EX

tak to má býtZubata píše:Já se nechci nijak vychloubat ani ze sebe dělat vula ale já sem kámošovy spravyl peugeota 405 Mi16v x4 po bouračce na oboje levé dveře sloupek práh + lak, a k tomu výměna mezinápravového diferencialu za 1000,- a sud piva STAROBRNA keré sme sním pak vychlemtali. Ten tisíc byl akorát na pokrití nákladů na eletriku plyn, atd. A oba jsme byly spokojení a ve finále i ožralí jak prasata a teťka dyž po nem něco potřebuju tak mi vyhoví já jemu on mě a tak by to mělo bét
jinak nemáš foto toho Peugeota rád bych to viděl jak to vypadá v civilu

318i M10
z toho Ivova pribehu vyplyva, ze se predem nedohodli jak resit neocekavany problem. On ten svarec to delal jiste v dobre vire, ale zmrvil to svoji neznalosti a ted se nevi jak z toho.
Pouceni, ktere bezne nepouzivame:
Predem se dohodnout kdo za co odpovida a zvazit jake jsou financni moznosti pro reseni eventualniho pruseru.
Nemyslim ze je dobre delat zadara odbornou praci a travit znacny cas pracii pro zname.
Kazdy mame asi malo volneho casu a nezda se mi byt cool, abych byl svazanej kamaradsoftem, nebo mi nekdo rikal co ...
Na druhou stranu, mne vzdy potesi kdyz muzu nekomu pomoci, natoz kamosum.

Pouceni, ktere bezne nepouzivame:
Predem se dohodnout kdo za co odpovida a zvazit jake jsou financni moznosti pro reseni eventualniho pruseru.
Nemyslim ze je dobre delat zadara odbornou praci a travit znacny cas pracii pro zname.
Kazdy mame asi malo volneho casu a nezda se mi byt cool, abych byl svazanej kamaradsoftem, nebo mi nekdo rikal co ...
Na druhou stranu, mne vzdy potesi kdyz muzu nekomu pomoci, natoz kamosum.

- DAN
- Věčně nespokojený
- Kontaktovat uživatele:
Nevim, no, tak jestli to bylo jináč, tak se omlouvám.Forreet píše:NEVIS O CO DEDAN píše: 2Ivo - vůbec nechápu, jak od takovýho zmrda, kerej ti pokurvil auto a za zkurvení si ještě řekl "kamarádský" peníze můžeš ještě očekávat nějaký přátelství a nazývat ho kamarádem ( bejvalým ) - votevři voči - to nikdy nebyl kamarád, i když se tak třeba tvářil -byla to dycky při nejlepším jen převlečená svině za kamaráda.![]()
On musí nést veškerou odpovědnost za poškození, kerý prokazatelně způsobil - čecko zaplatit![]()
jestli jsi potřeboval todle slyšet, tak ti to píšu, nemá cenu spekulovat nad tím - jestli je to ferový / není, je to kámoš / není,........ je to kurva, podle toho co jsi napsal.
![]()
![]()
![]()
Mě se stal podobnej případ. Bejvalej "kámoš" "automechanik" mi dělal výměnu Mc-Phersonů. Při zvedání auta mi urval oba prahy M-Tech I. Jen tak, vůbec ho to nesralo. Mě to sralo dost. Když si říkal kolik mu mám dát peněz za jeho práci a já mu řikal, jestli by vzhledem k tomu, že mi způsobil škodu, mi dal nějakou slevu. Tak s vážnou tváří řekl, že mi dá spíš přirážku. No tak místo požadovaných 1 500,- dostal hovno a mohl být ještě rád, že jsem ho na místě nepomlátil, což jsem chtěl udělat.
Dycky podle mě stačí projevit aspoň ochotu věc řešit, podílet se na jejím řešení. Kdyby řekl, tak jo, promiň, dej mi 1000,-, tak bych mu dal 1000,- a ještě bych mu poděkoval.
Já kdybych dal někomu 8 000,- a měl krom udělanejch prahů jako bonus zničenou elektriku v autě, tak by mě to sralo asi dost hodně moc.
Prostě tak jak byla situace popsaná, tak jsem na ni reagoval. Není v tom nic osobního, jsem rád, že nejsem aktérem situace.
BMW The Ultimate Driving Machine