Doklady na jiny objem motoru - zkusenosti?

Cokoliv o čem se dá psát v souvislosti s BMW.
Odpovědět
MT

Doklady na jiny objem motoru - zkusenosti?

Příspěvek od MT » 07. 11. 2005 00:21

Mel bych dotaz, na ty z vas, kdo maji auta postavene na dokladech ve kterych je uveden jiny objem motoru. Napr. 320i na dokladech 323i, pripadne 320i na dokladech 325i a podobne.
Setkali jste se nekdy s problemy? Policajti pri kontrole? Na STK? Pri vyrizovani s pojistovnou?
Zvazuju ted koupi jedne pekne 320i(jo ja vim je to douvlitr.....ale je v dobrym stavu :-) ), jenze je na dokladech 323i, tak bych potreboval zjistit vase zkusenosti, jestli to dela problemy nebo ne. :?:
Dikes
BMW - uzijte si to :-)
----------------------------------------------------
ex e30 325e
ex e30 318is R.I.P.
e36 320i mit Vanos :-)

DAN
Věčně nespokojený
Kontaktovat uživatele:

Re: Doklady na jiny objem motoru - zkusenosti?

Příspěvek od DAN » 07. 11. 2005 08:09

Pokud je vše udělaný legálně, tak v ČR bys neměl mít žádný problémy s ničím, nikým.
Možná bude na hovno, když budeš mít fyzicky auto z roku 1990 na papírech auta z roku 1983 při nějaký pojistný události - pojišťovna ti "zacáluje" vše podle tabulek vztahujících se na auto z roku 83.

Jestli kupuješ nějakou levárnu, tak pokud nemáš známý,....., tak samozřejmě problémy mít budeš. :wink:

Já mám 323i z 83 - papírově / fyzicky mám 325i r.v.87 - legální "přestavba" (použití náhradního dílu) přes AuTec a věř, že když v něm jedu tak mě vůbec netrápí, že v kaslíku mám kus hajzlpapíru, kde je jiný jméno auta. :twisted:, když mě někdo naboří, tak dostanu almužničku, protože mi někdo zničil 83´ - stejnak bych neočekával, že se pojišťovna práskne nějak víc přes kapsu, kdyby mě vyplácela 90´, takže je to, myslím, nakonec jedno.

Pokud vše sedí - je to legální, tak bych to vůbec neřešil - je to běžná věc.
BMW The Ultimate Driving Machine

tomik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tomik » 07. 11. 2005 10:21

Jestliže jim doložíš od BMW tu přestavbu,tak při pojistný události ti zaplatí podle roku auta a ne dokladů. 8)

takže je to i pro ty co tady nabízej přestavbový papíry a píšou,že si to uděláš doma sám.

Protože-v rozhodnutí o přestavbě je napsáno,že orig.číslo musí být znehodnoceno,ale čitelné-takže vemeš něm,+českej TP ukážeš origo číslo kastle a to nový vyražený,v tech. přestavbu a platěj ti to podle auta.
dovoz automobilů,vrakoviště,specializace E30 IS,M3 E30,Alpina.Neregistrován http://tomikauta.webnode.cz

MT

Příspěvek od MT » 07. 11. 2005 11:20

levarna to neni, aspon pokud vim. Do levarny bych jit nechtel. Jenom zatim chci jit do levnejsiho winterwagnu, nez budou penize na poradny ISo :-)
Ale rikal ze i technickou mu na to dali vpohode. Tak nevim, hlavne se bojim povinnyho ruceni, kdybych nekde nahodou nekoho tuknul /nastesti se mi to jeste nikdy nestal, ale nahoda je blbec/ a kvuli tyhle nepresnosti mi to treba pak pojistovna necvakla...o to jde.
BMW - uzijte si to :-)
----------------------------------------------------
ex e30 325e
ex e30 318is R.I.P.
e36 320i mit Vanos :-)

[CZ]Airwolf[OC]

Příspěvek od [CZ]Airwolf[OC] » 07. 11. 2005 12:27

tomik píše:Jestliže jim doložíš od BMW tu přestavbu,tak při pojistný události ti zaplatí podle roku auta a ne dokladů. 8)

takže je to i pro ty co tady nabízej přestavbový papíry a píšou,že si to uděláš doma sám.

Protože-v rozhodnutí o přestavbě je napsáno,že orig.číslo musí být znehodnoceno,ale čitelné-takže vemeš něm,+českej TP ukážeš origo číslo kastle a to nový vyražený,v tech. přestavbu a platěj ti to podle auta.
a co v pripade - cislo nebylo zmeneno, pouze doslo ke zmene cisla v papirech uredne ?
Ex E30 318iS
Budoucí E36 - s pomoci DCho splneno :)

tomik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tomik » 07. 11. 2005 19:50

Myslíš,když se to ještě přepisovalo v techničáku????

Tak k tomu novýmu číslu musíš mít něm.tp nebo doklad od BMW na rok výroby kastle.
dovoz automobilů,vrakoviště,specializace E30 IS,M3 E30,Alpina.Neregistrován http://tomikauta.webnode.cz

[CZ]Airwolf[OC]

Příspěvek od [CZ]Airwolf[OC] » 07. 11. 2005 20:13

tomik píše:Myslíš,když se to ještě přepisovalo v techničáku????

Tak k tomu novýmu číslu musíš mít něm.tp nebo doklad od BMW na rok výroby kastle.
jj to jsem myslel. takze kdyz mam i origo nem. technicak od auta, prihlednou k tomu pojistovny ? me totiz par lidi tvrdilo, ze je to nezajima, ze je zajimaji jen ceske papiry.
Ex E30 318iS
Budoucí E36 - s pomoci DCho splneno :)

tomik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tomik » 07. 11. 2005 20:20

Měli by k tomu přihlédnout.

Jde spíš o to že z hlediska zákona,nejde změnit v tp rok výroby.

Odpovědět