Trika - až na pár drobností hotovo
2 Pawka G.: Jen se ptám, nešlo by to fakt poslat nebo si to vyzvednout nenažehlený? Chápu, že máš hafo práce a je toho dost, taky mám málo volnýho času, takže bych ti to klíďo ulehčil aspoň o mojí objednávku, co ty na to? 

E30 340ic V8 6q- EX
E39 M5-AC Schnitzer shortshift, AC Schnitzer racing wheels type III 19", AC Schnitzer rear roof spoiler, AC Schnitzer ECU, AC Schnitzer suspension, LPG-power
SUZUKI GSX-R 600 K6 - GSX-R 1000 K7
E39 M5-AC Schnitzer shortshift, AC Schnitzer racing wheels type III 19", AC Schnitzer rear roof spoiler, AC Schnitzer ECU, AC Schnitzer suspension, LPG-power

Já takyBOOST píše:2 Pawka G.: Jen se ptám, nešlo by to fakt poslat nebo si to vyzvednout nenažehlený? Chápu, že máš hafo práce a je toho dost, taky mám málo volnýho času, takže bych ti to klíďo ulehčil aspoň o mojí objednávku, co ty na to?

E-36 325tds touring
- Blumen_071
- member of yacht club Monaco
douha doba? velice neseriozni jednani.
v restauraci mi behem hodiny nebyli schopni donest objednane jidlo. ohlasil jsem odchod, trpelivost dosla tak at se s tim treba vyfoti. kroutili se ze uz to nesou atd. nezajem. proc svymi penezi podporovat nekoho kdo se mnou vymrdava?
ti bystrejsi zde naleznou jistou podobnost, ostatni zadam aby to presli bez komentaru
nikoho nenavadim aby zadal vraceni penez, coz by myslim nebylo az tak neopravnene, jen nazorne ukazuju jak to v dnesni spolecnosti hnije
v restauraci mi behem hodiny nebyli schopni donest objednane jidlo. ohlasil jsem odchod, trpelivost dosla tak at se s tim treba vyfoti. kroutili se ze uz to nesou atd. nezajem. proc svymi penezi podporovat nekoho kdo se mnou vymrdava?
ti bystrejsi zde naleznou jistou podobnost, ostatni zadam aby to presli bez komentaru
nikoho nenavadim aby zadal vraceni penez, coz by myslim nebylo az tak neopravnene, jen nazorne ukazuju jak to v dnesni spolecnosti hnije
Problém je v tom, že co mi řekl Pawka, nažehlení těch věcí na triko není možné běžnou žehličkou, která je běžně dostupná doma. Protože je to už ale fakt moc dlouho, pokusím se domluvit s Pawkou na tom, že si od něj vezmu trika a potisk a nechám to udělat někde v agentuře jako běžnou zakázku. Myslím, že nebude protiIKE píše:Já takyBOOST píše:2 Pawka G.: Jen se ptám, nešlo by to fakt poslat nebo si to vyzvednout nenažehlený? Chápu, že máš hafo práce a je toho dost, taky mám málo volnýho času, takže bych ti to klíďo ulehčil aspoň o mojí objednávku, co ty na to?Tak jsme zatím dva a určitě se ještě někdo přidá

E39 535i sedan
Ty jo, beru to jako vstřícnej krok, určitě ti to můžu poslat, ale bojim se že by se ti to nepovedlo, žehlí se to takovym lisem a nejsem si jistej výsledkem s normální žehličkou, pokusim se dostat se k tomu co nejdřívBOOST píše:2 Pawka G.: Jen se ptám, nešlo by to fakt poslat nebo si to vyzvednout nenažehlený? Chápu, že máš hafo práce a je toho dost, taky mám málo volnýho času, takže bych ti to klíďo ulehčil aspoň o mojí objednávku, co ty na to?

Jinak k tomu času, v práci vyrábíme rekvizity do filmů který tady natáčej nějaký zahraniční štáby, je to hrozně nárazová práce, pořád se mění zadání zakázky a nejde přesně určit v kolik hodin budeme mít hotovo, pracujeme s troškou nadsázky nonstop, proto mi to tak trvá, momentálně se tu točej 3 filmy a my pro ně zajišťujem všechny tisky a vozovej park, je to fakt peklo

Tak to si radši počkám, než abych si to oblíknul a hned mi to odpadlo.Anonymous píše: Ty jo, beru to jako vstřícnej krok, určitě ti to můžu poslat, ale bojim se že by se ti to nepovedlo, žehlí se to takovym lisem a nejsem si jistej výsledkem s normální žehličkou, pokusim se dostat se k tomu co nejdřív![]()
Jinak k tomu času, v práci vyrábíme rekvizity do filmů který tady natáčej nějaký zahraniční štáby, je to hrozně nárazová práce, pořád se mění zadání zakázky a nejde přesně určit v kolik hodin budeme mít hotovo, pracujeme s troškou nadsázky nonstop, proto mi to tak trvá, momentálně se tu točej 3 filmy a my pro ně zajišťujem všechny tisky a vozovej park, je to fakt peklo

E30 340ic V8 6q- EX

To sem teda psal já, zapomněl sem se přihlásit, nevim co zrovna ty tady máš mravokárný kecy, z tvýho naprosto idiotskýho zacházení s mym touringem mi v něm praskla laděná hlava a měl sem poškrábanou kapotu a ty nabitej hrb jak ses nechal schválně schodit, všechno sem opravil a mlčel, protože mam pochopení pro spoustu hovadin, ale to tvoje rytí do lidí který k tomuhle fooru už docela dlouhou dobu tak nějak patřej občas nechápu, to se nezlobAnonymous píše:Co je, prudíš z vrozený vtipnosti, nebo ti z toho chlastu definitivně hráblo?Blumen_071 píše:tuze zajimava vec, vazeni. na trika za ktere se jiz vybrali penize pomalu zapomente - nebyl totiz cas. ale netruchlete misto nich pro vas "pan triko" vynalezl novy web

E36 323i coupé
- Blumen_071
- member of yacht club Monaco
Nerad bych aby ste to brali nějak špatně ale to že si někdo už pomalu půl roku nebyl schopnej udělat čas už mi fakt připadá komický a naprosto se stotožňuju s Blumenem a myslím že ještě chvíli a opravdu začnu požadovat navrácení peněz protože tenhle laxní přístup mě už fakt prudí.
Pawko moc tě neznám ale myslím že tak jak sem Tě poznal si v poho proto bych se Tě nerad dotknul ale pokud si věděl že na to nemáš tak proč si se do toho pouštěl to je to co nechápu protože momentálně tady ze sebe děláš akorát ubohou slibotechnu sorry
Pawko moc tě neznám ale myslím že tak jak sem Tě poznal si v poho proto bych se Tě nerad dotknul ale pokud si věděl že na to nemáš tak proč si se do toho pouštěl to je to co nechápu protože momentálně tady ze sebe děláš akorát ubohou slibotechnu sorry
To momentalne zavisi na tom, kdy se trika dostanou od Pawky ke mne. Ma to s casem fakt blby, v pondeli na to mohlo dojit, ale to jsem pil, nez se ozval, ze ma cas - a tak jsem pro to nemohl dojet. Jakmile budou trika u me, zahlasim to, protoze teprve v tu chvili muzu jednat s reklamkou...
E39 535i sedan
Už se těším, hned budu klidnější když budu vědět že je mášFx píše:Jakmile budou trika u me, zahlasim to

Bez trik to nejde domluvit a pak je přivézt? Nechci prudit, ale všechny ty trika co sem objednal nebyly pro mě a všechny ty peníze kterýma sem to zaplatil tudíž taky nebyly moje a nebaví mě to donekonečna vysvětlovatFx píše:protoze teprve v tu chvili muzu jednat s reklamkou

Naposledy upravil(a) Tony dne 24. 11. 2005 19:38, celkem upraveno 2 x.
Jak to má kola nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy.
S autama by se nemělo jezdit, hrozně se tím ku*věj.
608 / 057 967
S autama by se nemělo jezdit, hrozně se tím ku*věj.
608 / 057 967
S reklamkou je to domluvený, ale jak jim mám říct termín, kdy to přivezu, když ho nevímTony píše:Už se těším, hned budu klidnější když budu vědět že je mášFx píše:Jakmile budou trika u me, zahlasim to![]()
Bez trik to nejde domluvit a pak je přivézt? Nechci prudit, ale všechny ty trika co sem objednal nebyly pro mě a všechny ty peníze kterýma sem to zaplatil tudíž taky nebyly moje a nebaví mě to donekonečna vysvětlovatFx píše:protoze teprve v tu chvili muzu jednat s reklamkou...

E39 535i sedan