možno se s "př. sloupkem"

je to vyráběné na zakázku, bylo to dost drahé, ale protože měním auto, určitě se v případě zájmu určitě dohodneme...
Ahoj, raději bych to prodal komplet, rozdělovat to nedává moc smysl, celé to navrhovali speciálně do E30 a dělali ve firmě(X-CarAudio), která autohifi zabývá, takže to nejen hezky vypadá, ale i super hraje(tím spíš, že jsme v tom měl nejvyšší řadu Rockford Fosgate). Když si někdo pořídí jen výšky anebo středobasy nikdy z toho kvalitní zvuk nedostane a středobasy jen v tapecínku ztrácejí na výkonu i kvalitě...Sabin píše:Cau... Co za ty sloupky...?
Psal sem mu chce za to 5000kcSabin píše:A jen tak mimochodem... Kolik by jsi chtel za ten komplet...?
Jjo 5000 je zatím cena k jednání za komplet: dveře, sloupky i plato. Ale ikdyž to podle mě moc nedává smysl, dost z vás se ptá na samotné sloupky nebo dveře, tak snad se nakonec nějak dohodneme...Forreet píše:Psal sem mu chce za to 5000kcSabin píše:A jen tak mimochodem... Kolik by jsi chtel za ten komplet...?
u toho plata nejde o to jak vypadá, ale pokud chcete aby reproduktor opravdu hrál, nemůžete ho dát plata a nebo dveřního tapecínku z toho "dřevotřískovýho kartonu", potom se místo vlnícího vzduchu od tlaku membránu, hýbe celý reproduktor s platem anebo tapecírunkem - originál plato je fakt dobrý tak na tý papírový repro z originál výbavymagiccc píše:Fotku plata bys taky nějakou měl?
Kolik bys chtěl jenom za ten předek?
Plato mám relativně slušný.
samotné výšky ve předu a středy a basy odjinud je docela neposlouchatelný, když posloucháš potřebuješ mít dojem, že všechny pásma zvuku hrají v prostoru ze dvou stran - ve stereu. Proto jsou výšky takhle na ideálním místě, pokud to má hrát v autě, ne na parkovišti s otevřenýma dveřma a ty středobasy jsou ještě mírně naklopené...Sabin píše:Rozumim... Ja jen proto, ze origo repro jsou v predu dany proste na prd a chtel jsem jen nejaky vysky prave do A sloupku... Do plata bych nacpal neco slusnejsiho, ale i tak... Kdyz uz si s muzikou v E30 fakt nepohrajes (treba jak ty), tak to neni auto delany pro hificar... Skoda... Ale asi bude lepsi kdyz to prodas v cajku, alespon to pak bude stat za to...
díky, jen pro orientaci při pořizování jsem uvažoval možná jako většina lidí při prvním ozvučování E30: už mě prostě nebavilo poslouchat zvuk skrz opěrky a ještě ze zadu... Takže jsem původně chtěl jen pořádně zabudovat 16tku do dvěří, dohodli jsme na cca 6,5 bez toho lakovanýho dílu okolo repro, jenže teprve s ním to vypadalo hezky (tím spíš k černýmu autu), takže to byli další 2 a k tomu už stálo za to udělat výšky za další 2 líp než do zrcátek, pak už zbývalo jen to plato - s reppo to bylo o dost dražší než auto ale za málo peněz se hodně muziky nepořídíPeter píše:Jen tak mimo,je to hodně dobrá cena!
upravené není, vypadá takhle, to plato je tam "dost na fest" takže drží...magiccc píše:Hele to plato teda vypadá jak na tý fotce, nebo už je nějak upravený?
A jak tam potom drží jestli vypadá takhle? Normální plato má vzádu takový výstupky, který se vsunou do otvorů pod zadním oknem aby to tam drželo, ne?
A ty doorboardy jsou i s reprákama? A ty sloupky?Dali píše:tak znova od začátku: doorboardy do předních dveří, sloupky i platomagiccc píše:Co všechno teda případnej kupec dostane za těch 5000Kč?
magiccc píše:A ty doorboardy jsou i s reprákama? A ty sloupky?Dali píše:tak znova od začátku: doorboardy do předních dveří, sloupky i platomagiccc píše:Co všechno teda případnej kupec dostane za těch 5000Kč?
Nebo je to čistě jenom ten "kus plastu"?
Já vím, že to není plastový, taková lama nejsem. Napsal jsem to do uvozovek...Dali píše: ty reproduktory stojí nové 37 000, s těma to není, není to z plastu - je to mdf a laminát, lakované a potažené koženkou (kromě plata)
díkymagiccc píše:Já vím, že to není plastový, taková lama nejsem. Napsal jsem to do uvozovek...Dali píše: ty reproduktory stojí nové 37 000, s těma to není, není to z plastu - je to mdf a laminát, lakované a potažené koženkou (kromě plata)
Hm já jsem si myslel, že to bude jenom bez těch repráčků. No nic, tak takovej fajnšmekr zase nebudu... 5000 je na mě za kus "plastíku"moc.
Jinak věřím, že to hraje moc pěkně a držím palce ať to prodáš za co nejlepší cenu.