A to zamykaní
mam dojem ze moderatori zneuzivaji svou pozici a nedelaj svou praci
odpovim ti velice jednoduse a proste ba dokonce nazorne:proktorcz píše:jen se chci zeptat proč jste zamknuly tohle viewtopic.php?t=20178
a dokonce tu mame i nazorny priklad Tampova semeneni.tampa píše:Já na tom sám nejsem nejlíp na vejšku mi k tobě chybí kilometr (178) a na váhu spíš už jen gramy (101)proktorcz píše:to si pištampa píše:Sorry jestli tě to urazí.Kurva ty si ale řízek
![]()
(neurazilo, me to nevadí)
![]()
Kurva ale tohle mě fakt dokáže nasrat seš píča vole jinak se to říct nedá kurva.Já furt semenim já dělam asi kurva všechno co.Si myslíš že když si vo tolik starší,že si můžeš dovolovat?Je moje věc co já si tady píšu líbit se ti to nemusí ale může ti to bejt kurva jedno.Nevim jakej je zamrdanej důvod zamknout tu diskusi kvuli jednomu mímu příspěvku.Blumen_071 píše:a dokonce tu mame i nazorny priklad Tampova semeneni.
jeste nejake dotazy?
tampa píše:To bylo myšleno jak jako?Blumen_071 píše:odpovim ti velice jednoduse a proste ba dokonce nazorne:proktorcz píše:jen se chci zeptat proč jste zamknuly tohle viewtopic.php?t=20178a dokonce tu mame i nazorny priklad Tampova semeneni.tampa píše:Já na tom sám nejsem nejlíp na vejšku mi k tobě chybí kilometr (178) a na váhu spíš už jen gramy (101)![]()
jeste nejake dotazy?
nic si z toho nedelej.me to taky nekdy tak pripada ze kvuly veku sem tu za vola a to je mi 17.nekdy se mi zda ze to ti moderatori prehanej jako kdyby byly jenom oni a nikdo jinej.tod vse,nic vic uz sem psat nebudu.tampa píše:Kurva ale tohle mě fakt dokáže nasrat seš píča vole jinak se to říct nedá kurva.Já furt semenim já dělam asi kurva všechno co.Si myslíš že když si vo tolik starší,že si můžeš dovolovat?Je moje věc co já si tady píšu líbit se ti to nemusí ale může ti to bejt kurva jedno.Nevim jakej je zamrdanej důvod zamknout tu diskusi kvuli jednomu mímu příspěvku.Blumen_071 píše:odpovim ti velice jednoduse a proste ba dokonce nazorne:proktorcz píše:jen se chci zeptat proč jste zamknuly tohle viewtopic.php?t=20178a dokonce tu mame i nazorny priklad Tampova semeneni.tampa píše:Já na tom sám nejsem nejlíp na vejšku mi k tobě chybí kilometr (178) a na váhu spíš už jen gramy (101)![]()
jeste nejake dotazy?
Tak kurva klidně mi dejte ban.Protože ponižovat se nenechám.Von ten pičus musí prostě dát můj příspěvek jako ukázku pičovin.Kurva co pak mě jenom věk může dostat na takhle malou ůroveň.Sem snad kurva nějak pičus že,všichni nadávaji jenom mě.Bylo to tu lepší dokud sem nenapsal že je mi 15.Pak to začalo.
Tenhle názor se mi líbí.Souhlasim snim.Druhy forum bude určitě lepší forum.Když tam budou moderátoři normální lidi jako je např. Fxmagiccc píše:Souhlas s Flerym!
Přemíra snahy něco si dokázat a některý lidi nasrat tak aby už sem nic nepsali a nechodili sem.
Viz nedávno příspěvek od někud vytaženej a přejmenovanej na "dement Vlada"![]()
A k tomu se naskýtá odpověď, že proto možná založil někdo jiný fórum...