Bavaria C lll ...?
Bavaria C lll ...?
čus..mám jen dotaz..dal jsem do kupy(jak už jsem v několika přispěvkách napsal)bořenýho Touringa z německa s poctivejma 100tis km,se serviskou a mám v něm radio Bavaria C3..zatim nebyl peníz na nový radio(teda ono je jak nový ale myslim trošku vymakanější-mp3 atd)tak do něj mám přes kazetovou redukci danej mp3 player..ale pokaždý když vypnu klíček nebo radio,vyhodí mi to kazetu ven
..tak se ptám těch co ho maj nebo měli,jestli je to normal..mě se to zdá tak jako trochu na hovno..jestli to je normal to se moc soudruhům konstruktérům v Bavarii teda nepovedlo..třeba je to u všech Bavarií normal,já nevim nikdy jsem ho neměl vždycky jsem tam měl už jiný..a myslíte že má smysl ho zkusit prodat?že by měl ještě dneska někdo zájem o kazetu?je teda fakt jak nový s manualem a kodem..dík kluci za popsané zkušenosti s Bavariema..

to je husty.moje teta ma video panasonic a kdyz tam das normalni kazetu tak ta vyjede ven normalne,ale kdyz do nej dam takovou tu kazetu (je to adapter na maly kazetky do kamery)tak ji doslova vyhodi ven.musis ji chytat jinak se rozflaka o zem.to si mi jenom pripomel.ale netusim proc to muze delat.
Moje budoucí láska-BMW E30 320i Cabrio, v barvě briliantrot a úpravě M-Technic 2 

vlada320 píše:to je husty.moje teta ma video panasonic a kdyz tam das normalni kazetu tak ta vyjede ven normalne,ale kdyz do nej dam takovou tu kazetu (je to adapter na maly kazetky do kamery)tak ji doslova vyhodi ven.musis ji chytat jinak se rozflaka o zem.to si mi jenom pripomel.ale netusim proc to muze delat.

to je naprosto normální...to rádio to má dělat...sice nevím proč ale dělat to má..Řezňa píše:vlada320 píše:to je husty.moje teta ma video panasonic a kdyz tam das normalni kazetu tak ta vyjede ven normalne,ale kdyz do nej dam takovou tu kazetu (je to adapter na maly kazetky do kamery)tak ji doslova vyhodi ven.musis ji chytat jinak se rozflaka o zem.to si mi jenom pripomel.ale netusim proc to muze delat...mě to ale vyhazuje i normál kazety..nahraný kazety prostě vylezou ale origa ty to přímo střílí
ale jen když to vypnu..a když je to vypnutý tak to kazetu prostě neveme..jinak to samo normálně hraje
E12-518,E28-518i,E34-525i,Ex34-524td,Ex34-530i V8 touring,Ex34-535i,Ex34 540i V8,E39 520i touring,Ex39-528i,Ex23-735ia,Ex30-318i,Ex36-316i,Ex36-318i cabrio,Ex36-318tds touring,Ex36-328coupe,Ex36-318is coupe,E46 320d
728 36 83 19
728 36 83 19