E30 325i 24V
E30 325i 24V
Cena: moje představa tak 75tis.kč, ale dohoda je možná. Chci auto prodat, protože jinak bude zřídka využito a živit dvě takový auta(ještě 328) se mi nechce. Nechci ho dát do bazaru, ale do rukou nějakýho fandy, jakým jsem byl před třemi lety já.(stále jsem)
Auto jezdí skvěle a je aktuálně bez dalších nutných investic.
foto na http://www.bmw.bruzamares.cz
325i, rok výroby 1988, kupé, standardní výbava
nyní - motor:M50 2.5 Vanos, tlumiče a pružiny: KONI stavitelné, koupeno v sadě - najeto 20tis. km, M3: volant+silentbloky+přední+přední stabilizátor, posilovač řízení, kola: ráfky 7,5x16 Hartge, pneu 80%, nové brzdové destičky a zadní kotouče, sada zimních pneu na plecháčích 90%,vyměněn motorový olej, nová baterie, skivak, barva karoserie modrá
stav: ve velmi dobrém technickém i optickém stavu, až na pár drobností(originál rádio, klika od střešního okna, zámek kufru) vše funkční, velmi zachovalý interiér.
Kontakt: 776 660 360, Brno
Auto jezdí skvěle a je aktuálně bez dalších nutných investic.
foto na http://www.bmw.bruzamares.cz
325i, rok výroby 1988, kupé, standardní výbava
nyní - motor:M50 2.5 Vanos, tlumiče a pružiny: KONI stavitelné, koupeno v sadě - najeto 20tis. km, M3: volant+silentbloky+přední+přední stabilizátor, posilovač řízení, kola: ráfky 7,5x16 Hartge, pneu 80%, nové brzdové destičky a zadní kotouče, sada zimních pneu na plecháčích 90%,vyměněn motorový olej, nová baterie, skivak, barva karoserie modrá
stav: ve velmi dobrém technickém i optickém stavu, až na pár drobností(originál rádio, klika od střešního okna, zámek kufru) vše funkční, velmi zachovalý interiér.
Kontakt: 776 660 360, Brno
na motoru je vyraženo číslo původního motoru M20, ale podle mně to legálně technickou stejně neprojde, ani jsem se o to nepokoušel. Pořídit STK bez fyzické přítomnosti auta lze podle mně zatím bez problémů a jinou komplikaci jsem s tím zatím nezaznamenal. čauAnonymous píše:Zdar zajimalo by mě jak je to s tím motorem v TP jestli tam je legalně,ale asi ne co.
jestli si nezařídíš evidenčku tak to na sebe nepřihlásíš, je to jen pro fajnšmejkryAnonymous píše:Zdar zajimalo by mě jak je to s tím motorem v TP jestli tam je legalně,ale asi ne co.
Blondýnka na křižovatce. Z druhého auta vystoupí naštvaný chlap a rozkřičí se na ní:
"Ty krávo, dělala jsi vůbec někdy řidičák?"
Blondýna se jen usměje: "Určitě víckrát než ty, debile!"
"Ty krávo, dělala jsi vůbec někdy řidičák?"
Blondýna se jen usměje: "Určitě víckrát než ty, debile!"
Nevim co tady vsichni resite, je tu super kara se skvelym motorem a brecite tady nad litrovou polozkou kterou v dnesni dobe zaridi kazdej druhej. 

PRODEJ a MONTÁŽ AUTOHIFI,
výhradní distribuce akustického tlumení SIKADAMP 630 pro ČR, Tónování skel pokovením i značkovými fóliemi, Professional CHIP Tuning, Alarmy, centrály, úpravy interierů, přestavby na Ethanol E85
výhradní distribuce akustického tlumení SIKADAMP 630 pro ČR, Tónování skel pokovením i značkovými fóliemi, Professional CHIP Tuning, Alarmy, centrály, úpravy interierů, přestavby na Ethanol E85
evidenčka je už asi rok zrušená! Asi zjistili, že je to totální blbost. A doufám, že zjistí jaká je blbost to zkurvený ražení úředně vymyšlených čísel.starter píše:jestli si nezařídíš evidenčku tak to na sebe nepřihlásíš, je to jen pro fajnšmejkryAnonymous píše:Zdar zajimalo by mě jak je to s tím motorem v TP jestli tam je legalně,ale asi ne co.

Asi si to pleteš s vylepením evidenční známky, ale při přihlašování vozidla, musíš samozřejmě evidenční kontrolou projít a při tý klasicky probíhá i kontrola typu motoru.Balda píše:evidenčka je už asi rok zrušená! Asi zjistili, že je to totální blbost. A doufám, že zjistí jaká je blbost to zkurvený ražení úředně vymyšlených čísel.starter píše:jestli si nezařídíš evidenčku tak to na sebe nepřihlásíš, je to jen pro fajnšmejkryAnonymous píše:Zdar zajimalo by mě jak je to s tím motorem v TP jestli tam je legalně,ale asi ne co.
Zewl-crew "M3 E3O rulezzzzz"
ale když číslo nenajdou tak to stejně projde, alespoň moje zkušenostiFikux píše:Asi si to pleteš s vylepením evidenční známky, ale při přihlašování vozidla, musíš samozřejmě evidenční kontrolou projít a při tý klasicky probíhá i kontrola typu motoru.Balda píše:evidenčka je už asi rok zrušená! Asi zjistili, že je to totální blbost. A doufám, že zjistí jaká je blbost to zkurvený ražení úředně vymyšlených čísel.starter píše: jestli si nezařídíš evidenčku tak to na sebe nepřihlásíš, je to jen pro fajnšmejkry