De mi o to, kolik těch LED diod budu ještě potřebovat... Abych zbytečně nerozdělával tu palubku a pak zjistil, že je jich potřeba třeba 8
Podsvětlení palubovky - po sté...
- Dolik007
- Kontaktovat uživatele:
Podsvětlení palubovky - po sté...
Mám jednu otázku - nevíte někdo, kolik žárovek má podsvícení palubky? Někde sem doma objevil 2 kusy modrých LED diod v objímce alá žárovka do palubky s integrovaným odporem a tak sem chtěl zkusit, jak to bude svítit.
De mi o to, kolik těch LED diod budu ještě potřebovat... Abych zbytečně nerozdělával tu palubku a pak zjistil, že je jich potřeba třeba 8

No o podsvícení se staraj myslim jenom 3 žárovky, ale jsou to celoskleněný žárovky bez patice. Jak tam dáš LEDky to nevim.
Doufám, že nekecám kraviny, pač jsem to kuchal někdy loni a přesně si to nepamatuju.
Každopádně bacha ny výkon toho co tam dáváš aby se ti neroztekly ty barevný čepičky co kryjou žárovky- už se to tady hodněkrát řešilo.
Doufám, že nekecám kraviny, pač jsem to kuchal někdy loni a přesně si to nepamatuju.
- Dolik007
- Kontaktovat uživatele:
OK, dík za info - to mi stačí. Stejně sem nad tím uvažoval a nejspíš se na to vyfláknu - k E30 asi patří oranžovo-červená palubka a né nějaká modrá jako VW a jemu podobný...Robert píše:No o podsvícení se staraj myslim jenom 3 žárovky, ale jsou to celoskleněný žárovky bez patice. Jak tam dáš LEDky to nevim.
Doufám, že nekecám kraviny, pač jsem to kuchal někdy loni a přesně si to nepamatuju.Každopádně bacha ny výkon toho co tam dáváš aby se ti neroztekly ty barevný čepičky co kryjou žárovky- už se to tady hodněkrát řešilo.
..:: BMW 320i ::..
- Huska
- Kontaktovat uživatele:
Doliku modrý LED je blbost....v palubce jsou obyč. čiré žárovky a nad nima oranžové stínítko. pokud chceš modré podsvícení musíš vyměnit to stínítko a ne žárovkuDolik007 píše:OK, dík za info - to mi stačí. Stejně sem nad tím uvažoval a nejspíš se na to vyfláknu - k E30 asi patří oranžovo-červená palubka a né nějaká modrá jako VW a jemu podobný...Robert píše:No o podsvícení se staraj myslim jenom 3 žárovky, ale jsou to celoskleněný žárovky bez patice. Jak tam dáš LEDky to nevim.
Doufám, že nekecám kraviny, pač jsem to kuchal někdy loni a přesně si to nepamatuju.Každopádně bacha ny výkon toho co tam dáváš aby se ti neroztekly ty barevný čepičky co kryjou žárovky- už se to tady hodněkrát řešilo.
- Dolik007
- Kontaktovat uživatele:
Šak jasně - už sem od toho upustil - to byl jenom nápad, když sem je při odbordelizování pokoje doma našelHuska píše:Doliku modrý LED je blbost....v palubce jsou obyč. čiré žárovky a nad nima oranžové stínítko. pokud chceš modré podsvícení musíš vyměnit to stínítko a ne žárovku.
Najdu pro ně jiné a jistě lepší umístění...
..:: BMW 320i ::..