Den otevřených dvěří most 22.10

Info o všemožných akcích a srazech - hlavně BMW
GeRoX

Příspěvek od GeRoX » 24. 10. 2005 13:52

Fikux píše:
GeRoX píše:ja tam byl poprve a moc se mi to libilo...fronty v pohode...necekali jsme vic nez jedno cigo to je fakt..:)

Fikux: nejak se nechlubis s tim vracakem v zadni casti okruhu... :twisted: 8) ale jinak se mi to libilo...prijemne jsi prekvapil... 8)
No co no ... ještě musim trénovat :) ještě taky nejsem na kábro moc přeorientován. Chová se to úplně jinak než pětka. Samozřejmě na tohle blbnutí na okruhu se to chová monstózně líp než pětka ... příště si seženu nějaký gumy který mě nebudou bolet, když je zničim a začnu řádně trénovat :twisted: To že jsem jednu zatáčku vymetl hodinama nemusíš zveřejňovat :D
jsem to schvalne napsal tak aby to z toho nebylo hned znat...a ty se hned bonznes... :roll: :lol: 8)
Obrázek

Fikux
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fikux » 24. 10. 2005 13:57

GeRoX píše:jsem to schvalne napsal tak aby to z toho nebylo hned znat...a ty se hned bonznes... :roll: :lol: 8)
No jo no jsem to holt starej wůl :) cos provedl Georgi_D :?:
Zewl-crew "M3 E3O rulezzzzz"

George_D

Příspěvek od George_D » 24. 10. 2005 14:09

Chtěl jsem dopředu, protože jsem byl trošku bržděn, ale myslel jsem si že mě Gerox v tý zatáčce pustí, ale on si to myslim nechával na konec jako já a musel jsem jít víc na brzdy a trošku se vecpat :twisted:

Fikux
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fikux » 24. 10. 2005 14:16

George_D píše:Chtěl jsem dopředu, protože jsem byl trošku bržděn, ale myslel jsem si že mě Gerox v tý zatáčce pustí, ale on si to myslim nechával na konec jako já a musel jsem jít víc na brzdy a trošku se vecpat :twisted:
Jo jo to se stává i v nejlepších rodinách :D

bmwm3
Lon Don
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bmwm3 » 24. 10. 2005 14:20

Fikux píše: 40Kč dvě kola :shock:
Tak to jsem pěknej kretén, že jsem nejel.. :-(

GeRoX

Příspěvek od GeRoX » 24. 10. 2005 14:20

George_D píše:Chtěl jsem dopředu, protože jsem byl trošku bržděn, ale myslel jsem si že mě Gerox v tý zatáčce pustí, ale on si to myslim nechával na konec jako já a musel jsem jít víc na brzdy a trošku se vecpat :twisted:
mno...ja to videl jinak.... :lol: :twisted: 8)

pac ja nechtel brzdit vubec a tys mi tam vjel a skoro zastavil...kdybys byl byval pockal par metru tak ti v te zatacce ujedu a ty bys mohl krouzit dal...a takhle jsme se skoro zastavili oba..:) no a pak uz do kopce tu 316-ku neslo rozjet vubec... :evil: 8)
Obrázek

Fikux
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fikux » 24. 10. 2005 14:23

bmwm3 píše:
Fikux píše: 40Kč dvě kola :shock:
Tak to jsem pěknej kretén, že jsem nejel.. :-(
Já to neřekl :D ale myslim, že nejsi sám kdo lituje, že nejel ... protože počasí bylo výstavní, supr partička lidí jela z Prahy a prostě opravdu nefalšovaná pohoda :!:

George_D

Příspěvek od George_D » 24. 10. 2005 14:34

GeRoX píše: pac ja nechtel brzdit vubec a tys mi tam vjel a skoro zastavil...kdybys byl byval pockal par metru tak ti v te zatacce ujedu a ty bys mohl krouzit dal...a takhle jsme se skoro zastavili oba..:) no a pak uz do kopce tu 316-ku neslo rozjet vubec... :evil: 8)
No jenže, kdybych jel za tebou tak bys brzdil ty mě, ale už jsem prostě neměl na to to tam říznout, abych nevlítnul třebas zadkem do tebe, tak jsem radši brzdil. No ted už je to jedno ale 1,6 jela dobře, hlavně mi učarovali ty kola, moc se mi ty alpiny líbí.

Hanis
Moderátor e30.cz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hanis » 24. 10. 2005 14:36

bmwm3 píše:Tak to jsem pěknej kretén, že jsem nejel.. :-(
Nejsi sám kdo si drbe hlavu
Lidi jsou zlí, lžou, mrdaj a kradou

GeRoX

Příspěvek od GeRoX » 24. 10. 2005 14:38

George_D píše:
GeRoX píše: pac ja nechtel brzdit vubec a tys mi tam vjel a skoro zastavil...kdybys byl byval pockal par metru tak ti v te zatacce ujedu a ty bys mohl krouzit dal...a takhle jsme se skoro zastavili oba..:) no a pak uz do kopce tu 316-ku neslo rozjet vubec... :evil: 8)
No jenže, kdybych jel za tebou tak bys brzdil ty mě, ale už jsem prostě neměl na to to tam říznout, abych nevlítnul třebas zadkem do tebe, tak jsem radši brzdil. No ted už je to jedno ale 1,6 jela dobře, hlavně mi učarovali ty kola, moc se mi ty alpiny líbí.
jj jsem taky cumel...:) sice to bylo porad v cervenejch...ale fikux mi neujel a ty bys me nebyl byval predjel kdybys neudelal tu prasarnu.... :twisted: :twisted: :twisted: 8)

dekuji majiteli 1,6-ky za podstoupeni rizika a pujceni milaska mne... :!: :twisted: 8)

jo a jinak fakt v pohode akce...teplo az moc...malo aut...pohoda jezdeni...
ten okruh nevypada fakt zle...mozna by stalo za to pouvazovat na zorganizovani srazu v mostu...sice podle to ho co mi rekli prej 600 na pul hodky...ale myslim ze by to mohlo stacit...anebo to lehce vykomunikovat s majiteli... 8)
Obrázek

Fikux
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fikux » 24. 10. 2005 14:43

Hanis píše:
Jsem se divil Hanis, že jsi nedorazil :) ale řikal jsem si, že už asi máš zazimováno

To Gerox: Já jsem ti neujel, protože jsem zavíral okýnka a poutal se. Když jsem začal jet jak jsem chtěl, tak jsem ti nakonec malinko poodjel. Teda na rovinkách ... v zatáčkách si to zase stahoval :P

GeRoX

Příspěvek od GeRoX » 24. 10. 2005 14:51

Fikux píše:
Hanis píše:
Jsem se divil Hanis, že jsi nedorazil :) ale řikal jsem si, že už asi máš zazimováno

To Gerox: Já jsem ti neujel, protože jsem zavíral okýnka a poutal se. Když jsem začal jet jak jsem chtěl, tak jsem ti nakonec malinko poodjel. Teda na rovinkách ... v zatáčkách si to zase stahoval :P
no a to prece slo...nedostatek vykonu jsem nahanel v zatackach... :lol: 8)
Obrázek

Fikux
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fikux » 24. 10. 2005 14:54

GeRoX píše:no a to prece slo...nedostatek vykonu jsem nahanel v zatackach... :lol: 8)
Na to, že jsi jel s cizím autem a seděl jsi v něm prvně v životě, tak klobouk dolů :!:

GeRoX

Příspěvek od GeRoX » 24. 10. 2005 15:06

Fikux píše:
GeRoX píše:no a to prece slo...nedostatek vykonu jsem nahanel v zatackach... :lol: 8)
Na to, že jsi jel s cizím autem a seděl jsi v něm prvně v životě, tak klobouk dolů :!:

to vis ... leta praxe tramvajaka to je znat... :twisted: :lol: :lol: :lol: 8)
Obrázek

George_D

Příspěvek od George_D » 24. 10. 2005 15:27

Geroxi já bych tě předjel dřív, ale ještě jsem se musel vypořádat s tim Golfíkem GT, s kterym byla opravdu moc hezká race a na konci kola jsem ho bral ve smyku v zatáčce, a to bylo opravdu výtečný, no a v zatáčkách jsem se taky spíš snažil o driftík, než o rychlost :lol:

Když jsme jeli po 2 tak jsem Fikuxovi odjel docela dost a mam dojem, že jsem ho i v jednom kole předjížděl :lol:

Fikux
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fikux » 24. 10. 2005 15:32

George_D píše: Když jsme jeli po 2 tak jsem Fikuxovi odjel docela dost a mam dojem, že jsem ho i v jednom kole předjížděl :lol:
Ještě abys mi neodjel v tom druhym kole, když jsme se tam s Geroxem točili na kolotoči :lol:

GeRoX

Příspěvek od GeRoX » 24. 10. 2005 15:41

George_D píše:Geroxi já bych tě předjel dřív, ale ještě jsem se musel vypořádat s tim Golfíkem GT, s kterym byla opravdu moc hezká race a na konci kola jsem ho bral ve smyku v zatáčce, a to bylo opravdu výtečný, no a v zatáčkách jsem se taky spíš snažil o driftík, než o rychlost :lol:

Když jsme jeli po 2 tak jsem Fikuxovi odjel docela dost a mam dojem, že jsem ho i v jednom kole předjížděl :lol:
jj mas pravdu..:) u me nemelo cenu se snazit o cokoliv...i kdyz jsem obcas proslapnul spojku...ale pssst...majitel to nesmi vedet... :twisted: :twisted: 8) ale s tim vykonem to fakt neslo...ale hodit na ten moturek naky preplnovadlo...a vykuchat zadek pac tam stejne nikdo nesedne...mirne to polozit a pritvrdit...si myslim ze by to auto bylo docela dobra sranda... 8)
Obrázek

George_D

Příspěvek od George_D » 24. 10. 2005 16:48

Nevim, ale jednou z tech 3 jízd jsem tě bral na okruhu zkuřko, jsis asi ani nevšim jak jsem profrčel :lol:

Gerox: Náhodou vzadu je místa dost tak na pěknej repro :lol: a místa k sezení?? Nikdo si zatim nestěžoval. No a taky jsem přemýšlel o kompresoru, mam to is moc rád, ale je to dost velká investice, která se prostě nevyplatí a je lepší pořídit 2,8 :wink:

GeRoX

Příspěvek od GeRoX » 24. 10. 2005 16:56

George_D píše:Nevim, ale jednou z tech 3 jízd jsem tě bral na okruhu zkuřko, jsis asi ani nevšim jak jsem profrčel :lol:

Gerox: Náhodou vzadu je místa dost tak na pěknej repro :lol: a místa k sezení?? Nikdo si zatim nestěžoval. No a taky jsem přemýšlel o kompresoru, mam to is moc rád, ale je to dost velká investice, která se prostě nevyplatí a je lepší pořídit 2,8 :wink:
ja mluvil o tom druhym kompaktu..:)

jinak turbina z koktavky tak za 2-ku
svody dejme tomu 5
naky ty vstryky (nevimkolik)
jednotka se da poridit za 200 USD (anebo sehnat z nakyho preplnovanyho 4 vlace...treba G60)

a vicemene hotovo...cakumpak zbastleno za 20-25 vočí... 8)
Obrázek

George_D

Příspěvek od George_D » 24. 10. 2005 17:08

Vim žes nemyslel muj motor ale to auto je jinak skoro stejný :lol:

a s tim turbem, no 25k by šlo ale s výkonem bych byl možná nevim, plácam jako 2,5 ale žralo by to 2x víc a to je právě ta moje cena kompromisu. Radši 2,8 a budu jezdit za 10, než 1,8 s turbem za 15 na 100 :wink:

Odpovědět