Trika - až na pár drobností hotovo
Já objektivní důvody chápu. Rekl bych, ze tu doslo k nedorozumeni. Je mi jasny, ze nemas cas, ja ted taky nemam prakticky zadnej.Pawka G. píše:Promluvit si tady se mnou může kdo chce, ale nějak už mně tu spousta lidí začíná srát svejma stupidníma názorama....jestli si myslíš že neexistuje žádnej objektivní důvod proč ty trička nejsou hotový tak ti je zítra milerád někam dovezu včetně těch mincí co sem za to dostal
E39 535i sedan
Jen sem se lek že patříš k těm....Fx píše:Já objektivní důvody chápu. Rekl bych, ze tu doslo k nedorozumeni. Je mi jasny, ze nemas cas, ja ted taky nemam prakticky zadnej.Pawka G. píše:Promluvit si tady se mnou může kdo chce, ale nějak už mně tu spousta lidí začíná srát svejma stupidníma názorama....jestli si myslíš že neexistuje žádnej objektivní důvod proč ty trička nejsou hotový tak ti je zítra milerád někam dovezu včetně těch mincí co sem za to dostal

E36 323i coupé
Ja to beru, kazdymu proste muzou do nejakejch zalezitosti vlyzt jiny veci, ale v tom pripade te poprosim abys tu na konci srpna nepsal ze to bude hotovy za tejden.. nemyslim to nijak jako utok na tvoji osobu, ale proste i kdyz to nedelas kvuli vydelku, tak bys moh zkusit trochu splnovat to co slibis, vis jak
e28 525i, e83 X3
EX : e28 528i, e34 535i, e34 530i, e34 525tds, e46 318ci, e39 523i
EX : e28 528i, e34 535i, e34 530i, e34 525tds, e46 318ci, e39 523i
Chápu že by se mělo plnit to co člověk slíbí, ale někdy se to prostě nedá realizovat, samotnýho mně to mrzíAlbert píše:Ja to beru, kazdymu proste muzou do nejakejch zalezitosti vlyzt jiny veci, ale v tom pripade te poprosim abys tu na konci srpna nepsal ze to bude hotovy za tejden.. nemyslim to nijak jako utok na tvoji osobu, ale proste i kdyz to nedelas kvuli vydelku, tak bys moh zkusit trochu splnovat to co slibis, vis jak
E36 323i coupé
-
- Blumen_071
- member of yacht club Monaco
No né že by mi to nějka extra vadilo, ale budou ty trika a mikiny někdy. 
PS: Nešlo by to třeba poslat nenažehlený, s žehličkou už bych si snad nějak poradil.

PS: Nešlo by to třeba poslat nenažehlený, s žehličkou už bych si snad nějak poradil.

E30 340ic V8 6q- EX
E39 M5-AC Schnitzer shortshift, AC Schnitzer racing wheels type III 19", AC Schnitzer rear roof spoiler, AC Schnitzer ECU, AC Schnitzer suspension, LPG-power
SUZUKI GSX-R 600 K6 - GSX-R 1000 K7
E39 M5-AC Schnitzer shortshift, AC Schnitzer racing wheels type III 19", AC Schnitzer rear roof spoiler, AC Schnitzer ECU, AC Schnitzer suspension, LPG-power

SUZUKI GSX-R 600 K6 - GSX-R 1000 K7

- Blumen_071
Strašně se mi líbí, jak využíváš každé příležitosti se na mně vybít. Podívej, s nápadem jsem přišel já, Pawka mi nabídl, že se postará o realizaci. Že to ustrnulo na mrtvým bodě kvůli jeho časovým možnostem je nepříjemné, je nepříjemné i to, jak dlouho to trvá, nicméně k tomu existujou objektivní důvody.Blumen_071 píše:pripada ti ze s trikama prisel pawka? podivej se na prvni prispevek tohoto tematu
Jestli se teda chceš po někom vozit, tak se voz po mně, protože v Pawkově případě to je "pro dobrotu na žebrotu"... Budu se snažit udělat vše pro to, aby trika v dohledné době byly, víc ti k tomu teď neřeknu, protože tohle, co se tu teď děje, je spíš útok než snaha něco řešit. Takže já si jdu leštit a dělat něco užitečnýho, abych potom taky mohl udělat něco pro ty trika.
E39 535i sedan
- Blumen_071
jen jsem si dovolil poukazat ze se tu zbytecne resi nesmyslne veci a ty podstatne jsou tak nejak promlcene.
me neni treba tu neco vysvetlovat ja jsem svou objednavku zrusil jeste pred vlastni platbou. ale myslim ze je tu dost lidi kteri ti duverovali a poslali penize predem tim padem mas TY dost velky zavazek
jo a napred zkus ty trika a pak si muzes lestit

me neni treba tu neco vysvetlovat ja jsem svou objednavku zrusil jeste pred vlastni platbou. ale myslim ze je tu dost lidi kteri ti duverovali a poslali penize predem tim padem mas TY dost velky zavazek
jo a napred zkus ty trika a pak si muzes lestit

Naposledy upravil(a) Blumen_071 dne 06. 11. 2005 20:12, celkem upraveno 1 x.
Rekl jsem nekdy, ze ne?Blumen_071 píše:jen jsem si dovolil poukazat ze se tu zbytecne resi nesmyslne veci a ty podstatne jsou tak nejak promlcene.
E39 535i sedan