e34 525iXAlbert píše:Was ist das Velbloud?
aspon myslim
petr
hehe tak to by musel jet ale 150a tramvaj jet naproti:-)Flery píše:kdyz jedes v tramvaji a Age jede svoje kilo tak vypada diky mejm kolum a zvuku R6 dobremagiccc píše:antik píše:fakt nadhera...
...tohle mi nějak nejde dohromadyFlery píše:jednoho toura ma AGE
Mel sem E21 320 a nejakej anonym mi do ni najel na parkovisti a zapomnel se mi o tom zminit. Bylo to jen trochu, ne ze bych to neresil, taky me to dost sralo, ale dalo se to zpravit. Ja se k tomu dostal skoro az po roce, stacilo jen srovnat bnaraznik, lehce vyklepnout blatnik. Nebylo to vyklepnuty dokonale, ale neposkodil sem barvu tak aby to bylo na prvni pohled videt. Mesic na to mi do toho najel dalsi velice inteligentni clovek a trfil opet uplne to sami misto, uz to ale odnesl i blinkr. Ten uz ale mel bud lepsi charakter a nebo spis strach, ze ho nekdo videl, tak to vsechno zacaloval. Vse bylo zpravene a jednoho dne vecer mi vola mati, at du domu, za mam na prdeli nejakou motorku. Kdyz sem prisel, byla tam uz jen ta motorka, nebo spis to byl foch, momu se ani motorka rikat neda. Tem "motorkar" uz byl v nemocnici. Serval mi pul zadku a jeste riditkama bok, kdyz padal. Byl ozralej, nezamestnanej a foch nepojistenej, takze sem nikdy nevidel prachy. Takova mensi smula. Proste ho asi mam mlatit a mlatitKupča píše:Sorry, ale potřebuju se vykecat.
Jsem cca půl roku v Plzni. Od té doby mi jednou nacouval jeden pán do PZ dveří na parkovišti u TESCa a včera druhý nedobrzdil za mnou a narazil do nárazníku. Štěstí, že je Velbloud tak pevné auto. Nárazník je o cca 10 mm níž, což by se dalo srovnat, ale je prasklý(Roh vpravo dole), takže se musí vyměnit. Jinak na autě vůbec nic. Zato seat cordoba má nárazník a světla o cca 40 mm dovnitř a kapotu o 20mm nahoru. Nemohl jsem popojet zastavil jsem těsně za Iveco asi 20 cm, taky proto jsem rychleji brzdil.
Prostě asi mám nějaké zvláštní štěstí. A tak nevím, v Plzni už jsem natrvalo, má význam to opravovat?