M - Technic II ???
Asi m-tech 1, protoze dvojka ma jeste kryty dveri, a ty nejmenoval.Fikux píše:Je to myšleno jako 1 sadů plastů nebo jako m technik 1maca píše:znamej prodava komplet m technik 1 plasty -predni spoiler, prahy a zadek tusim ze za 3000-3500 je to ve stribrny metle ale uz to nestihnul namontovattel na nej je 724141126
E39 535i sedan
To nejsou blinkry, ale US poziční světla. Byla jenom origo na US E30, ale v německu se to dá koupit a němci si to často na E30 dodělávaj.Akmall píše:Jasne to je tajy super. Me slo ale o ty cerveny svetla na bokach viz odkaz od FXe na Mtechnic na Mobile.de. To se mi libi.Mozna to je nejaka dodelavka

E30 340ic V8 6q- EX
E39 M5-AC Schnitzer shortshift, AC Schnitzer racing wheels type III 19", AC Schnitzer rear roof spoiler, AC Schnitzer ECU, AC Schnitzer suspension, LPG-power
SUZUKI GSX-R 600 K6 - GSX-R 1000 K7
E39 M5-AC Schnitzer shortshift, AC Schnitzer racing wheels type III 19", AC Schnitzer rear roof spoiler, AC Schnitzer ECU, AC Schnitzer suspension, LPG-power

Fakt? To jsem nevedel, v tom pripade se omlouvam za mystifikaci. Mel jsem to vazne za blinkry.BOOST píše:To nejsou blinkry, ale US poziční světla. Byla jenom origo na US E30, ale v německu se to dá koupit a němci si to často na E30 dodělávaj.Akmall píše:Jasne to je tajy super. Me slo ale o ty cerveny svetla na bokach viz odkaz od FXe na Mtechnic na Mobile.de. To se mi libi.Mozna to je nejaka dodelavka
Na žádný US E30 jsem to neviděl - ani na chromáku, ani na plasťáku...
E39 535i sedan
Přesně tak plánoval jsem to. A mohlo by se to i podařit, ale pokud to má být kvalitní a né nějaká zjednodušená a blbě napasovatelná sračka, tak se na to musí udělat kvalitní forma a to něco stojí a tak se to musí rozložit do počtu vyrobených kusů. Čím víc, tím levnější. Kámoš kterej má laminátovnu, nedělá formy pod 50 kusů, protože je to pro něj nerentabilní a nezajímavý. Pro mě by ale možná ochotnej byl, udělat malokusovou sérii. Ale tady každej akorát mele, jak by chtěl M-tech II a pak když přijde na to, kdo by to opravdu chtěl, tak hovno, takže asi tak. Rozhodně nebudu dojednávat nějakej kšeft, abych do toho narval několik desítek tisíc a pak mi to zůstalo doma. A takový kecy, jako že pak bude mít kámoš formu a bude moc prodávat jeden plast za druhým jsou naprosto mimo. Když jsem to zkoušel tady na E30 fóru, tak se nenašlo ani 10 lidí a on se rozhodně nebude zabývat tím, že by to někam jezdil nabízet. Jednak na to nemá čas a není to pro něj prioritní. Svejch kšeftů má dost z jinejch oblastí použití laminátu. A spoilery vyrábí jenom pro Němce a Rakušáky a taky dělá karoserie na AC Cobra a nějaký starý Porsche cabrio. To je asi tak všechno co k tomu můžu říct.Fikux píše: Ano Boost plánoval něco jako, že by nechal vyrobit několik plastů alá m-technik, ale moc bych v to nedoufal, že by se to mohlo podařit ... nápad je jedna věc, ale ta realizace většinou pak stejně někde uvízne![]()
PS: Pokud se někomu zdá 15 tisíc za sadu z laminátu moc, tak ať si koupí origo z plastu. Nová stojí u BMW se všema příchytkama nějakejch 70 litrů a navíc některý díly už myslím ani nejsou.
E30 340ic V8 6q- EX

Fakt? To jsem nevedel, v tom pripade se omlouvam za mystifikaci. Mel jsem to vazne za blinkry.Fx píše: To nejsou blinkry, ale US poziční světla. Byla jenom origo na US E30, ale v německu se to dá koupit a němci si to často na E30 dodělávaj.
Na žádný US E30 jsem to neviděl - ani na chromáku, ani na plasťáku...[/quote]
Fotka ze srazu E30 v US. Mrkni co mají na bocích nárazníků.

A že zrovna ty si nepamatuješ, že Jirka325 na svý bílý US E30 to má na nárazníkách?

A tady je to na Ebay:
http://cgi.ebay.de/US-Posis-Positionsle ... dZViewItem
E30 340ic V8 6q- EX

To Boost co k tomu říct. Já to naprosto chápu. Pokud by se ale situace změnila a proběhlo ta akce nějak během zimy, tak můžu odpřísáhnout, že jeden komplet předek bych si vzal bez váhání a cenu bych respektoval. Pokud by se to nepodařilo do jara tak nejspíš pořídim tu Lummu 

Zewl-crew "M3 E3O rulezzzzz"