Tady jsou fotky nez sel do sveta:
http://www.autohificlub.cz/index.php?bo ... 03&begin=0
Jen to že planetovej systém v E30 samosvoru budeš jen těžko hledat.BMW_318is píše:jenomze na druhej den mi napsal ze je difec nasracku ze se mu vysypal planetovej system. Co si o tom myslet?
tohle mi napsal, nevidel jsme co snim presne je. Proste je mrtvej, sekli se mu obe kola a hotovoHanis píše:Jen to že planetovej systém v E30 samosvoru budeš jen těžko hledat.BMW_318is píše:jenomze na druhej den mi napsal ze je difec nasracku ze se mu vysypal planetovej system. Co si o tom myslet?
ne hosi, tohle je v pohode, nalival ho tam zkusenej borec, tohle by nepodcenil. Olej bych vubec neresil.Hanis píše:Jestli vůbec nějakejIvo píše:Kdo ví co tam nalil za olej !!!!!!!!!!
Hele ja toho cloveka nebudu jmenovat, ale neni to zadnej zacatecnik pochopte to, sam ma M3 a ani ve zlem snu by ho nenapadlo do toho deferaku nalit jinej olej nez do samosvoru.Hanis píše:No to bych právě řešil. Olej do diferáku umí nalejt i batole na to vážně nemusíš bejt odborní a ještě k tomu zkušenej. Jde spíš o to co za olej do něho nalil, víš to?