Tak to bude asi tím, žes to stačil prodat dřív, než se to čecko začalo srát.Quentantin píše:pořád si pokládám tuhle otázku...Před třemi měsíci jsem prodal svou e30 316i,černá barva,po prvním majiteli naprosto krásný kousek absolutně bez koroze.Najezdil jsem s ní 70.000absolutně bez nejmenšího problému...Ode mně ji koupil 17-ti letej kluk zapojoval radio,nasejril se do elektriky a auto po tydnu prestalo jezdit....uy 3 mesice stoji u nej pred barakem...Hned potom jsem koupil 320itouring,v celkem slusne vybave...Na aute vsechno fungovalo,bez problemu jsem s nim najezdil 10000km ale ted jsem potreboval penize tak jsem ho prodal....ten kluk co ho koupil,mi kazdy den vola ze tohle mu prestalo fungovat nebo tohle...mne ty asutika slouzily naprosto spolehlive tak se porad ptam proc?ze by se jim ode mne nechtelo???
Tak to je jasný, auto chtělo k původnímu majiteli, prostě se mu stejskalo.Sabin píše:Mam neco podobnyho...Koupil jsem E30 320i M20. Jeli jsme domu a vse byla parada... Dojeli jsme a zacalo to... Chladic... Spojkovej pistek.... Spojkovej valec... Prestavala svitit palubka... V pojistkove skrini jsem misto 30-ti amperovych pojistek vytahoval vyhorely 15-ky... A tak... No proste hnus...
V každým případě - věř člověku, ne přísaze !!!Bawor píše:Jak to tak sleduju tak si radši auto nekupovatplánuju koupi báwa a když se na to tak dívám tak se toho začínám čím dál víc bát aby sem do toho jenom nevrážel prachy a auto stejně nejelo
Bawor píše:Jak to tak sleduju tak si radši auto nekupovatplánuju koupi báwa a když se na to tak dívám tak se toho začínám čím dál víc bát aby sem do toho jenom nevrážel prachy a auto stejně nejelo
Ja koupil pohodu pod cenou a za 15K je s toho hezky auticko.....kdybych ho nemel za tu cenu tak bych nasetril a koupil dotahlou vonku a peknou vybavou.........Bawor píše:Vím že když to je 20 let starý auto že nebude bez chybičky u takovýho auta to snad ani nejde. Ale když to tak sleduju jak si všichni stěžujou jaký koupily voňavky a že byly úplně v prdeli tak si nejsu moc jistej.
Asi tady na tom foru mame neco spolecnyho, pac presne to jsem chtel...DAN píše:Tak to je jasný, auto chtělo k původnímu majiteli, prostě se mu stejskalo.Sabin píše:Mam neco podobnyho...Koupil jsem E30 320i M20. Jeli jsme domu a vse byla parada... Dojeli jsme a zacalo to... Chladic... Spojkovej pistek.... Spojkovej valec... Prestavala svitit palubka... V pojistkove skrini jsem misto 30-ti amperovych pojistek vytahoval vyhorely 15-ky... A tak... No proste hnus...
Takže se to tak mělo udělat - auto vrátit + sejmout původního majitele.
Jé dik za radu tak já až budu kupovat auto tak ho budu vočuchávat a volizovat jestli náhodou nechutná jinak než má.Venca. píše:Smysly - zrak, hmat, sluch, čich, chuť.
Ty čtyři první lze s úspěchem použít, pokud kupuji auto.
Takže uvidím zanedbané věci, díly na konci životnosti, atd.
Různé zvláštní zvuky a tak.
A taky si poslechnu povídáni prodávajícího.
No a potom se mi třeba stane, že nekoupím jakousi "libovku v perfektním stavu...".
-----------------------------------------
napr. na unikajici chladici kapalinu nebo pridrenou spojku nebo brzdyVenca. píše:Smysly - zrak, hmat, sluch, čich, chuť.tampa píše: Jé dik za radu tak já až budu kupovat auto tak ho budu vočuchávat a volizovat jestli náhodou nechutná jinak než má.
Ty čtyři první lze s úspěchem použít - chuť nee.
Vočuchávat ho je správný postup.
Musíš na to mít nos.