Odtah zítra z Prahy 8
Odtah zítra z Prahy 8
Potřebaoval bych zítra převézt auto z jednoho servisu do druhýho Praha 8 - Praha 10. Neznáte někoho s vlekem, kdo by mě tam za rozumný peníze odtáhnul?
momentálně bez.......
ty si tahnul automat na lane 

B ílo M odrá W rtule
To sem zvedavej, jak dlouho to vydrzi tentokrat..14372km
Opravy, upravy, G.O...
nepotrebujete-pomoc-plati-stale-t53547.html
To sem zvedavej, jak dlouho to vydrzi tentokrat..14372km
Opravy, upravy, G.O...

protoze to je napsane v .. kde jsem to cet? asi navod k osluze? nebo clanek o automatech?KuaJa píše:Proc bych nemohl tahnout automata na neutral treba s vypnutym motorem?
Docela velkou dalku jsem takhle automata tahnul a nevim, co by melo byt za problem.
tahnout snad ma 40km rychlosti max 50km.hod
doporucuje se doplnit olej uplne doplna.
hrozi poskozeni. takze ... odtahovka ...
petr
BMW X5 4.4i (2001)
Subaru Legacy Kombi 2.0R (služební)
ex - e30 318i, 525ix Touring ...
Subaru Legacy Kombi 2.0R (služební)
ex - e30 318i, 525ix Touring ...
-
- bmwm3
- Lon Don
- Kontaktovat uživatele:
Některý automaty táhnout můžeš, ale převážně jenom ty novější.
Dřív se prostě, když se táhnul automat sundala poloosa, nebo něco podobnýho, aby se převodovka prostě netočila.
Automat funguje na tlaku oleje, jenže, když to jede na N s vypnutým motorem, tak se převodovka točí, ale nic ji nemaže, protože neběží motor, proto se nesmí táhnout.
U novějších automatů je to tak, že zaředíš N na jedné i na druhé páce a tím uděláš to, že se ta převodovka prostě netočí.
Dřív se prostě, když se táhnul automat sundala poloosa, nebo něco podobnýho, aby se převodovka prostě netočila.
Automat funguje na tlaku oleje, jenže, když to jede na N s vypnutým motorem, tak se převodovka točí, ale nic ji nemaže, protože neběží motor, proto se nesmí táhnout.
U novějších automatů je to tak, že zaředíš N na jedné i na druhé páce a tím uděláš to, že se ta převodovka prostě netočí.