prosím o radu,zlobý centrál
prosím o radu,zlobý centrál
Koupil jsem BMW E36 s nefunkčním centrálem,že prý je tam jen špatnej drátek,a po nějakém čase jak jsem ho chtel sprovoznit a zapojil ho,tak mi to dělá že jak chci odemknout,nebo zamknout tak mě to většinou hodí spátky do stávající polohy,že to jde dolu a nahoru hned posobě,nevýte někdo co by to mohlo dělat,někdo mě říká že je to špatně zapojený a jiný zas že je něco v počítači.
- Max-Max
- Moderátor e30.cz
Re: prosím o radu,zlobý centrál
spatne serizeny tahla motorku centralu nebo chyba v impulsu pro RJ centralu. Cybu nejspis hledej u ridice nebo v kufru a az pak ostatni dvere.Anonymous píše:Koupil jsem BMW E36 s nefunkčním centrálem,že prý je tam jen špatnej drátek,a po nějakém čase jak jsem ho chtel sprovoznit a zapojil ho,tak mi to dělá že jak chci odemknout,nebo zamknout tak mě to většinou hodí spátky do stávající polohy,že to jde dolu a nahoru hned posobě,nevýte někdo co by to mohlo dělat,někdo mě říká že je to špatně zapojený a jiný zas že je něco v počítači.
325i, 635CSiA, FJR 1300A, W638 V220
central se hned po zamknuti odemkne kdyz nejaky motorek neda znameni, ze je vse ok. na 2. pokus se ti to myslim musi zamknout (teda u e34 to tak je). a potom zjisti, ktery zamek neni zamkly, tipuji kufr a nebo nadrz. problem muze byt i v kabelu - vse se sice zamkne ale RJ centralu nedostane info ze se tak stalo a zase se to odemkne ...
e39 530d
e32 730iA
ex e34 525i m20
e32 730iA
ex e34 525i m20
nevim jak E36, ale u E30 byvaj zoxidovane a zarostle konektory ve dverich, rekl bych ze je to nejcastejsi pricina, kdyz nefunguje central a zrcatka a okna a ...
Je s tim prace to rozebrat a vycistit, pripadne vymenit uhnile za nove piny. Nejdriv jsem se pokusil nastrikat nejakym kontaktolem tyto konektory a pak opatrne rozebrat. A...
Je s tim prace to rozebrat a vycistit, pripadne vymenit uhnile za nove piny. Nejdriv jsem se pokusil nastrikat nejakym kontaktolem tyto konektory a pak opatrne rozebrat. A...