jak to vidí vaše protějšky
- Flery
- Bazarník
- Kontaktovat uživatele:
jak to vidí vaše protějšky
Jen se tak zamýšlím nad tím kolik holek se se mnou rozešlo jen kvůli tomu že mam rád BMW.a jak ste na tom vy snáší vaše druhé já to že po výplatě se kupujou takový tak trochu jiný věci než je novej fén a televize atak.....??? mít životní lásku BMW to chce asi dost tolerance...a vaše názory...kolik vás už to zažilo???
Tel : 773 622 822
Asi mám velkou kliku.... ani po mém půlroční rekonstrukci mi košem nedala... i když chvílema to bylo jen tak tak
Za celej půl rok sem byl tak 2 krát přes víkend na vejletě...jinak Bawo....Bawo...Bawo.... 

tel. 777595357
GPS: 49°56'13.208"N, 14°31'2.521"E
Nic neposílám poštou, prosím nežádejte mě o to. Díky
GPS: 49°56'13.208"N, 14°31'2.521"E
Nic neposílám poštou, prosím nežádejte mě o to. Díky
- Flery
- Bazarník
- Kontaktovat uživatele:
jo ale
každá holka nemá napsaný na čele že je fanda do aut a pak teprve ešte do BMW ta poslední mě poznala měl sem vectru no ja vim ale bylo to fajn autíčko 2,0i jelo to hezký a tak přišel sem k tomu levně a neměl sem moc na vybranou pak přišel kámoš a řiká hele mam BMW no ten stav byl hroznej asi tak 6 barev prasklý pera 2x no a celkem nic moc vysokej a tak proste serie ale super motor.tak sem ho vzal a do 2dnů rozchod.prej se jí bmw nelíbí tak si di tak šla......bude jiná ale ta současná začíná taky nějak provokovat...
Musis ji presvedcit ze je to to nejlepsi (to neni tak tezky) a ze je do toho ve skutecnosti stejne zapalena jako ty
. Moje uz chce taky jenom BMW, ale co je horší chtěla by vlastni - aby si ho mohla opecovavat a upravit po svem 

BMW E28 528i 1984 2,8 R6 184HP
Chevrolet C20 Pick-Up 1971 5,0 V8 200HP
VW Vento 1993 1,9TD R4 75HP
Chevrolet C20 Pick-Up 1971 5,0 V8 200HP
VW Vento 1993 1,9TD R4 75HP
- Flery
- Bazarník
- Kontaktovat uživatele:
jo
vám se to řekne já sem teď bez BMW a skoro bez holky protože jak nemam BMW tak sem takovej divnej neni se mnou sranda a tak bude to rěžký ale léčba je zahájena jmenuje se BMW
-
Zlatá žena
Ahoj kluci,
já mám ženu na toto zlatou.Kdybych se rozmýšlel mezi fénem a něčím na naše Bmw 325i,tak by sama rozhodla to druhé!!!!!
já mám ženu na toto zlatou.Kdybych se rozmýšlel mezi fénem a něčím na naše Bmw 325i,tak by sama rozhodla to druhé!!!!!
- Blumen_071
- member of yacht club Monaco
no me maminka porad rika ze jezdim jak cvok a ze bych se mel nad sebou zamyslet a ze nase 105ka byla taky dobra....
kurva to je tema, ty vole kdyz ti bude mrcha kecat do toho co si kupujes za svy prachy tak at se jde vysrat. kdyz chce jinou karu tak at si ji koupi a nebo chodi pesky. jiny varianty bych neresil
kurva to je tema, ty vole kdyz ti bude mrcha kecat do toho co si kupujes za svy prachy tak at se jde vysrat. kdyz chce jinou karu tak at si ji koupi a nebo chodi pesky. jiny varianty bych neresil
ta moje taky žárlí...někdy
ale nejvíc asi na počítač
páč u něj sedim doma celej den (práce) a jelikož je často na monitoru tohle fórum, nebo fotogalerie naleštěnejch baworů, začla poslední dobou žárlit i na bmw. Pak se neni čemu divit, když se často po práci jdu na chvíli proletět ve svym bawci, místo abych s ní šel někam ven...
Nevim, jak ji to napadlo, ale stanovila si žebříček, kde prej je na prvním místě comp (holt musim taky makat, to si často neuvědomuje), na druhym BMW a pak daleko daleko někde ona. Ale jsou to naštěstí jen takový přeháňky, takže věčinou je f pohodě.
Jinak je to ale taky velkej fanda aut (i bawců), hodně prachů cpe do svýho auta, jezdíme na akce atd.
Myslim ale, že je to asi ta nej holka, se kterou jsem kdy byl, kterou nehodlám už měnit. Rozchod ani z jedný strany nehrozí asi kvůli ničemu na světě, páč jsme se prostě našli
ale nejvíc asi na počítač

Nevim, jak ji to napadlo, ale stanovila si žebříček, kde prej je na prvním místě comp (holt musim taky makat, to si často neuvědomuje), na druhym BMW a pak daleko daleko někde ona. Ale jsou to naštěstí jen takový přeháňky, takže věčinou je f pohodě.
Jinak je to ale taky velkej fanda aut (i bawců), hodně prachů cpe do svýho auta, jezdíme na akce atd.
Myslim ale, že je to asi ta nej holka, se kterou jsem kdy byl, kterou nehodlám už měnit. Rozchod ani z jedný strany nehrozí asi kvůli ničemu na světě, páč jsme se prostě našli

-------------------------------------------------------
*** Bayerische Motoren Werke rulezzz ***
*** Bayerische Motoren Werke rulezzz ***
no musim uznat, že mama už si zvykla a nenadava mi za bawce. uz by nechtela neco jinyho.Blumen_071 píše:no me maminka porad rika ze jezdim jak cvok a ze bych se mel nad sebou zamyslet a ze nase 105ka byla taky dobra....
Naštěstí sem kopačky kvuli autu od holky ještě nedostal
- Blumen_071
- Huska
- Kontaktovat uživatele:
Miris píše:Nechte ke kompum zasednout vaše "mladý", ať se vyjádřej´, to bude teprv ono ne?
No tak jsem zvědav, protože právě nechávám sednout ke komplu svoji Danušku a sám jsem zvědavý co napíše:
Takže pánové, uspech ,že me pustil ke svému pc a muzu se o něm ještě vyjádřit:-))to smekám.....Jeho nadseni pro BMW je obrovský(celá rodinka jsou magoři do BMW):-))(v dobrým slovasmyslu), ...tak co nadelám.-)) Asi to beru tak jak to je, samozdřejmě,že rejpu, protože občas to fakt prehání,náš rozhovor se točí jen na to jediný téma BMW,vsude kam se podivam, samolepky,obrázky BMW:-)) ...vlastne druhý téma je ,že me poučuje jak mám jezdit.-))takže pochopte, že ani jedno me moc
nebere.-)))) Ale jinak jsem štastná, že Tomíka najdu spíš pod autem jak ...pod nějakou žensku.-))

- Huska
- Kontaktovat uživatele:
No baba která jezdí v japonské Hondě Civic
Ale to časem doladím na správnou značku...BMW 

Super téma, musím se taky přpojit 
Mojí se BMW proste moc líbí, ikdyž to chtelo výcvik
Tedka uz to beru, ze je ona a auto. Tedka jsem poridil novy kola a nejdriv rejpala, ze chce novej tel a co pristi rok dovolena a ze budou vanoce. Kdyz je videla na aute byl jsem pochvalen.
No a nejlepsi nakonec, uplne jak jsem ji uchlacholil, ze ma svoje auticko. Subaru Justy a to ji staci a je spokojena jeste vic

Mojí se BMW proste moc líbí, ikdyž to chtelo výcvik

Tedka uz to beru, ze je ona a auto. Tedka jsem poridil novy kola a nejdriv rejpala, ze chce novej tel a co pristi rok dovolena a ze budou vanoce. Kdyz je videla na aute byl jsem pochvalen.
No a nejlepsi nakonec, uplne jak jsem ji uchlacholil, ze ma svoje auticko. Subaru Justy a to ji staci a je spokojena jeste vic

S BMW na věčné časy!
- Blumen_071