E30 pozitivních lidí?Co je to?-----DELETE!!!!!!!
E30 pozitivních lidí?Co je to?-----DELETE!!!!!!!
Jaksi mi to tady trošku přestává sedět já tim že sem mladší tak s tu do mě lnavážíte.Že sem moc malej že bych měl vypadnout.Přitom já jenom řešil proč chymera buzeruje Škody.Chimera zradil BMW a navážíte se jenom do m ě.Přitom sem nic proti BMW neměl u mě je na prvnim místě a Škoda na druhym.Mě připadnou snad jen dva normální lidi a to sou Mychal a slavisimo.BMW nezklame ale lid okolo něho

Naposledy upravil(a) tampa dne 15. 09. 2005 20:18, celkem upraveno 1 x.
- Night.chimera
Re: E30 pozitivních lidí?Co je to?
ja myslim ze jsem nezradil BMW psal jsem tady uplne na zacatku ze BMW je jen prestupni stanice k memu vysnenemu mercedesu toho jsem dosahl nerikam ze to jsou sracky jen nemaji na mercedestampa píše:Jaksi mi to tady trošku přestává sedět já tim že sem mladší tak s tu do mě lnavážíte.Že sem moc malej že bych měl vypadnout.Přitom já jenom řešil proč chymera buzeruje Škody.Chimera zradil BMW a navážíte se jenom do m ě.Přitom sem nic proti BMW neměl u mě je na prvnim místě a Škoda na druhym.Mě připadnou snad jen dva normální lidi a to sou Mychal a slavisimo.BMW nezklame ale lid okolo něho![]()
PS:ne ze se do me pustite
520i E34 M50 pekne auto

cekatel na novejsi BMW nebo mercedes benzin+lpg

cekatel na novejsi BMW nebo mercedes benzin+lpg
- tomik
- Kontaktovat uživatele:
Tebe zrovna.
dovoz automobilů,vrakoviště,specializace E30 IS,M3 E30,Alpina.Neregistrován http://tomikauta.webnode.cz
- tomik
- Kontaktovat uživatele:
dovoz automobilů,vrakoviště,specializace E30 IS,M3 E30,Alpina.Neregistrován http://tomikauta.webnode.cz
-
athlon_137
Ja ti radši řeknu kdo to jsou E30 negativni lidi. To bude ten automechanik co tady radil jednomu klukovi at si nekupuje 318i že prz ma větši povinne ručeni než autra jinich značek a podobne kecy. A tak trochu BMW negativni je tady Luter, nemužu si pomoct.
Taky myslim že toto je pohodove Forum, a pokud někdy se ti zda že se do tebe někdo navaži tak to je asi proto že jseš ještě mlady a reaguješ trochu podražděně.
P.S. Nenech se nikim odradit
Taky myslim že toto je pohodove Forum, a pokud někdy se ti zda že se do tebe někdo navaži tak to je asi proto že jseš ještě mlady a reaguješ trochu podražděně.
- DAN
- Věčně nespokojený
- Kontaktovat uživatele:
Jo tak to byl dobrej return.ondra_m píše:Stojí to tu za hovno?
Tak si přečtěte 5 příspevků nademnou v tomhle threadu a možná vám to docvakne....
To zas namíchlo mě.
Co chcete ?
seriozní statě jen o technickejch věcech ?
žádná hlína, ironie, nadsázka, umět nebrat sebe vážně,..... , ?
Tak jestli chce teda někdo, navrhněte lidi co sem nemaj psát a budete to tady mít krásný.
To na to teda pěkně seru. Seriozňáci.
Jináč e30 pozitivní neznamená, že se tady "scházej" pozitivní lidi - s pozitivním nazíráním na život - to je chybnej výklad
Je to uričtě myšleno ve výnamu jako třeba HIV - pozitivní - bejt nakažen většinou nevyléčitelnou, těžkou "nemocí" BMW e30. To je asi to jediný co by mělo být nějakým pojítkem.
Asi budu jako miris, And,....., naseru se a už sem nic psát nebudu, proč vlastně ?
Kdo a proč je vlastně "vyštípal"
A už se tady zas řešej SRAČKY
BMW The Ultimate Driving Machine
Tak OK ale jak čtu tak sem agresivní a reaguju na ty příspěvky podrážděně ale jak ste se tady naváželi do Lutera taky urážel BMW tak sem jenom chtěl upozornit chimeru že se mi taky nelibi když on nadavá na Škodovky.A tobě dik maguli přesvědčil si mě že to asi nebude tak jak si myslim.PEACEmaguli píše:Ja ti radši řeknu kdo to jsou E30 negativni lidi. To bude ten automechanik co tady radil jednomu klukovi at si nekupuje 318i že prz ma větši povinne ručeni než autra jinich značek a podobne kecy. A tak trochu BMW negativni je tady Luter, nemužu si pomoct.
-
athlon_137
- Night.chimera
Tampa: To jsem rad, pokud to mysliš važně. Musiš byt trochu trpělivějši a tolerantnějši. Je nas tu mnoho a každy jsme jiny, věkově i povahově. A nemusime každy každemu sedět. Jediny co by nas mělo spojovat tak to jě ta "nemoc" pro BMW, jak psal DAN.
DANe, to s tim odchodem s Fora nemysliš važně, že ne. Bez tebe by tady nebyla sranda
P.S. Zitra se koukni do banky. 
DANe, to s tim odchodem s Fora nemysliš važně, že ne. Bez tebe by tady nebyla sranda
- Night.chimera
- DAN
- Věčně nespokojený
- Kontaktovat uživatele:
To sem napsal, jako čecko, blbě.maguli píše:... DANe, to s tim odchodem s Fora nemysliš važně, že ne. Bez tebe by tady nebyla srandaP.S. Zitra se koukni do banky.
Tím bych nechtěl v žádným případku nějak "vyhrožovat" - někam se stavět.
Spíš sem chtěl upozornit na, většinou, zbytečný moralizování.
Dyk je to pičovína.
Jak řekl Jan Amadeus Komenský : " Veškérý moralizování toliko pro hovado dobré jest." No on to pronesl spíš o kvaltování, ale to je jedno.
Dyk už tak je život plnej všelijakejch měl bych, neměl bych, směl, nesměl, ježiši, todle by bylo lepší takhle,...., konkurenční myšlení,...., všechny ty zkurvený jedy pro duši.
Jak můžu bejt, třeba já, kurva normální.
Se neurážím, nikam nejdu, možná tak spát. Když mě vyhoděj dvěřma, příjdu woknem a když s ním proletím zpátky ven, nabourám se sem střechou,....
BTW: "maguli" jsi ferovej člověk, dík za to, že jsi.
Naposledy upravil(a) DAN dne 16. 09. 2005 06:56, celkem upraveno 1 x.
BMW The Ultimate Driving Machine
a