Trika - až na pár drobností hotovo
Pawka mi v nedeli psal, ze to o vikendu nezvladl, protoze musel byt v sobotu v praci, a to az do noci, a v nedeli musel z rodinnejch duvodu odjet na Vysočinu... Je mi to už trapný, že to ještě není, ale kdo něco takovýho ve svým volným čase nedělal, asi nepochopí... Je na tom docela dost práce - jak organizačně, tak potom i fyzicky při výrobě. Trika i potisky už jsou delší dobu hotova a nakoupena, problém je teď už jen v tom, kdy na to Pawka bude mít čas. Věřte mi, že už to oba chceme mít s krku, jenže existují objektivní důvody, proč to prostě ještě není. Doufám, že to pochopíte, za vaše peníze jsem si rozhodně jachtu nebo ostrov na Bahamách nekoupil...
-
V pohode ja Vam skutecne nic nevycitam. Jen jsem vtipkoval.Fx píše:Pawka mi v nedeli psal, ze to o vikendu nezvladl, protoze musel byt v sobotu v praci, a to az do noci, a v nedeli musel z rodinnejch duvodu odjet na Vysočinu... Je mi to už trapný, že to ještě není, ale kdo něco takovýho ve svým volným čase nedělal, asi nepochopí... Je na tom docela dost práce - jak organizačně, tak potom i fyzicky při výrobě. Trika i potisky už jsou delší dobu hotova a nakoupena, problém je teď už jen v tom, kdy na to Pawka bude mít čas. Věřte mi, že už to oba chceme mít s krku, jenže existují objektivní důvody, proč to prostě ještě není. Doufám, že to pochopíte, za vaše peníze jsem si rozhodně jachtu nebo ostrov na Bahamách nekoupil...
Az budou tak budou

EX E30 M20 2.0 chrom, E30 M50 2.0 plast, E36 M50 2.0 coupe
E39 530D Touring
E39 530D Touring
-
Cetl jsi, co jsem tu napsal? Uz nekolikrat k tomu melo dojit, ale vzdy do toho neco necekane vlezlo. Taky jsi tu vetu vytrhl z kontextu, protoze to "jenom" spociva v nekolika hodinach prace, takze clovek napred musi mit ty hodiny casu (cas na spani do toho nepocitam).athlon_137 píše:tak at se to nazehli, ne?Fx píše:jen se to musi nazehlit
Ja uz nejak nevim, co ti k tomu mam rict. Rekl jsem tu duvod, proc to jeste neni, vysvetlil jsem, proc "se to samo nenazehli". Jestli si myslis, ze celej den se jenom rejpu v uchu a koukam do stropu, tak tak to proste neni a u Pawky je to zrovna tak.Albert píše:Kua FX ty ses nakej vaznej.. takovyho te neznam
Vsak jo, ostatni to taky chapou a uz si z toho delaj jen srandu, ale ne ze by si z tebe nebo z Pawky nekdo delal prdel, jen proste ze reagujes pokazdy tak vazne.. nevim no, pripada mi ze driv s tebou tak nejak byla vetsi prdel no.. hele zbytek pres icq okFx píše:Ja uz nejak nevim, co ti k tomu mam rict. Rekl jsem tu duvod, proc to jeste neni, vysvetlil jsem, proc "se to samo nenazehli". Jestli si myslis, ze celej den se jenom rejpu v uchu a koukam do stropu, tak tak to proste neni a u Pawky je to zrovna tak.Albert píše:Kua FX ty ses nakej vaznej.. takovyho te neznam

e28 525i, e83 X3
EX : e28 528i, e34 535i, e34 530i, e34 525tds, e46 318ci, e39 523i
Bavim se o tom vazne, protoze je to vazna vec, protoze v tom ma spousta lidi dohromady docela dost penez, a za ty mam tim padem nejakou zodpovednost. Srandicky jsou z my strany na miste kdekoliv jinde, ale tady ne.Albert píše:Vsak jo, ostatni to tady chapou a uz si z toho delaj jen srandu, ale ne ze by si z tebe nebo z Pawky delali prdel, jen proste ze reagujes pokazdy tak vazne.. nevim no, pripada mi ze driv s tebou tak nejak byla vetsi prdel no.. hele zbytek pres icq ok
No, tak to moc nechapu, ale ok.. to zni jako ze pokazdy kdyz jde o penize, tak nesmi bejt sranda bo co.. jestli te to uklidni, tak to ze sem ti dal par stovek neznamena ze bys mi tady treba nemoh napsat ze ty trika budou az o vanocich

e28 525i, e83 X3
-
sorry, myslel sem to ze srandyFx píše:Cetl jsi, co jsem tu napsal? Uz nekolikrat k tomu melo dojit, ale vzdy do toho neco necekane vlezlo. Taky jsi tu vetu vytrhl z kontextu, protoze to "jenom" spociva v nekolika hodinach prace, takze clovek napred musi mit ty hodiny casu (cas na spani do toho nepocitam).athlon_137 píše:tak at se to nazehli, ne?Fx píše:jen se to musi nazehlit

Jasne, jenze ja to zas beru tak, ze ja jsem nedostal jenom tech par stovek od tebe, ale dostal jsem par stovek od spousty lidi tady a ono se to nezda, ale dohromady to je fakt docela dost penez a me uz znervoznuje, jak dlouho se to tahne.Albert píše:No, tak to moc nechapu, ale ok.. to zni jako ze pokazdy kdyz jde o penize, tak nesmi bejt sranda bo co.. jestli te to uklidni, tak to ze sem ti dal par stovek neznamena ze bys mi tady treba nemoh napsat ze ty trika budou az o vanocich![]()
Vidis to, a ja vzdycky myslel, ze nadobi se myje tak, ze se ceka, az to oschne, a pak se odroliathlon_137 píše:sorry, myslel sem to ze srandy Wink (jakoze "melo by se umyt nadobi...tak at se umyje Very Happy