Včera reklama
Včera reklama
Kam zmizela ta super reklama co tu byla včera na novou M5??? Chtěl sem ji někomu ukázat a je pryč... 
Řeším životní krizi... koupit si BMW nebo BMW?
-
athlon_137
Re: Včera reklama
a co takhle pouzit funkci "Hledat"?Zdeny324 píše:Kam zmizela ta super reklama co tu byla včera na novou M5??? Chtěl sem ji někomu ukázat a je pryč...
pro tentokrat: viewtopic.php?t=8390
BONZ: Blueman mi ji smázlZdeny324 píše:Kam zmizela ta super reklama co tu byla včera na novou M5??? Chtěl sem ji někomu ukázat a je pryč...
-
athlon_137
kdyz neumi hledat, tak si nic nezaslouzimychal píše:BONZ: Blueman mi ji smázlZdeny324 píše:Kam zmizela ta super reklama co tu byla včera na novou M5??? Chtěl sem ji někomu ukázat a je pryč...Viděl jsem ji poprvé ale kbyž je stará...-noví návštěvníci se holt nemaj nárok pobavit
Ale já hledal a poctivě ale když jsem furt dokola nacházel fotky rozsračkovanejch motorkářů (taky mám motorku -viz avatar) tak mě to hledání přestalo bavit. Myslím že ta reklama má větší "art" a nezaslouží si být smazánaathlon_137 píše:kdyz neumi hledat, tak si nic nezaslouzimychal píše:BONZ: Blueman mi ji smázlZdeny324 píše:Kam zmizela ta super reklama co tu byla včera na novou M5??? Chtěl sem ji někomu ukázat a je pryč...Viděl jsem ji poprvé ale kbyž je stará...-noví návštěvníci se holt nemaj nárok pobavit
![]()
-
athlon_137
kdyz das vyhledat "reklama", tak to musis najit, jak myslis ze sem to nasel ja?mychal píše: Ale já hledal a poctivě ale když jsem furt dokola nacházel fotky rozsračkovanejch motorkářů (taky mám motorku -viz avatar) tak mě to hledání přestalo bavit. Myslím že ta reklama má větší "art" a nezaslouží si být smazána
- tomik
- Kontaktovat uživatele:
neznal jsem to a včera jsem si ji nestih ani všimnout.
takže díky Zdenymu324 jíé mám ted uloženou.
takže díky Zdenymu324 jíé mám ted uloženou.
dovoz automobilů,vrakoviště,specializace E30 IS,M3 E30,Alpina.Neregistrován http://tomikauta.webnode.cz