ET 45 bych nevzal ani za nic na BMW za 1 kolik chce za podlozky + srouby za druhy pokud sou turch tak ten sroub se ti nekde muze natahnout a emigrovat a za dalsi mas vetsi valivou silu a peknou zatez..ja mel podlozky 35 mm a et 35 a vytrhali se mi zavity na 318ce dokazes si predstavit co by to udelalo s 325kou??? nevim proste a jednoduse sezen neco jinyho krom toho sirka rafku bude asi 6" coz taky neni optimalní..
sežen 7x15 et 25-8
poznatek dal sem 7,5 x 16 et 30 a s pneu 215/55/16 sem drel person!! presto ze to vypadalo OK.
za 4 se da uz dneska sehnat lecos i treba kopie alpine..dalsi vec co ti usetri lowe je zajed do mistniho pneuservisu a obetuj 100-200 kč a nech kola skouknout na vyvyzovacce jestli nehazou pokud ani co kus to 500 sleva za srovnaní anebo s tim pocitej..ale jednou se mi stalo ze sem jel pro alpine OZ - kopie majitel se dusoval ze sou OK tak sem je vzal na vahu v kladne a ejhle 2ks hazeli ale chtel semje vzal sem je ale slevu mi nedal...kdybych nejel 200 km tak bych je nevzal
a jeste taovej poznatek č.2 i to ET 25 neni nijak extremne pekny pokud je rafek treba 6" a uz vubec 205/55/15 na 6" disk je voprus a vyopada to hnusne