má někdo LPG BRC v 316 1985 karburátorové verzi?vyznáte se?
má někdo LPG BRC v 316 1985 karburátorové verzi?vyznáte se?
Koupil jsem E30 s LPG.Je to karbec 316 nebo318,mám tam LPG BRC.Sem tam to trošku ztrácí výkon,někdy to zase jede normál.Nemáte s tím někdo zkušenosti? Poraďte prosím.Chci zvlášť v této době jezdit za 1,3kč na km.Musím jezdit 2000km měsíčně.Předem díky všem za odpovědi na tomto skvělém fóru.Autojacek.
zkus napsat do konference LPG na www.pandora.cz ...
mozna by to chtelo presneji specifikovat problem ... jak castoto dela, jestli je to na necem zavisle ... a jestli to dela jenom na lpg nebo i na beno (to je potreba bohuzel zjistit ...)
petr
mozna by to chtelo presneji specifikovat problem ... jak castoto dela, jestli je to na necem zavisle ... a jestli to dela jenom na lpg nebo i na beno (to je potreba bohuzel zjistit ...)
petr
BMW X5 4.4i (2001)
Subaru Legacy Kombi 2.0R (služební)
ex - e30 318i, 525ix Touring ...
Díky za radu.Na fórum jsem se registroval a popsal jsem problém.Teď to zkusím i teď-třeba se najde i někdo z E30 lpg odborníků.Takže.Problémy mám hlavně,když chci předjíždět-auto úplně ztrácí výkon-raději nepředjíždím.To samé při jízdě do kopce.Zmizí to,když to na chvíli přepnu do mezipolohy benzín-plyn a pak to vrátím na plyn.Jinak na benzín to jede jako čert.
-
Re: má někdo LPG BRC v 316 1985 karburátorové verzi?vyznáte
kupil som e30 1989 3.16i s LPG BRC,kopa dier v kufri a hadicky pripojene SK paskami ma nejak neudiviloautojacek píše:Koupil jsem E30 s LPG.Je to karbec 316 nebo318,mám tam LPG BRC.Sem tam to trošku ztrácí výkon,někdy to zase jede normál.Nemáte s tím někdo zkušenosti? Poraďte prosím.Chci zvlášť v této době jezdit za 1,3kč na km.Musím jezdit 2000km měsíčně.Předem díky všem za odpovědi na tomto skvělém fóru.Autojacek.

koukam, ze ses tam rozepsalautojacek píše:Díky za radu.Na fórum jsem se registroval a popsal jsem problém.Teď to zkusím i teď-třeba se najde i někdo z E30 lpg odborníků.Takže.Problémy mám hlavně,když chci předjíždět-auto úplně ztrácí výkon-raději nepředjíždím.To samé při jízdě do kopce.Zmizí to,když to na chvíli přepnu do mezipolohy benzín-plyn a pak to vrátím na plyn.Jinak na benzín to jede jako čert.

.. nicmene .. nebude to nic pro e30 specifickeho .. je k tomu potreba pristupovat jako k jakekoliv karburatorove zastavbe ... zkusenosti je na foru na pandore hodne ..
neco uz ti tam napsali, ridil bych se tim a casem to vychytas a auto bude jezdit paradne i na plyn

petr
BMW X5 4.4i (2001)